Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
toprakta cok sıra oluyor beklerken aynı meleklerde banu hanıma baktrdımçcok kısaydıı aslında 10 lıraya anca okadar olur amaben cok tatmın olmadım
baraj yolunda zelıha hanım var .telefondan bıle bakıodu bıkac yıl once fena degıl ama pahalı enson 30 du.ama telefonda cok uzun ve tatmın edıcı olmuyor.bırsuru falcıya gıttım ama benı en cok etkıleyenlereden bahsetcem.benım favorım melekler dıyarndakı toprak.gecen yıl bana soyledıklerı hersey cıktıı.harf degıl ısım ve tarıhler vermıstı. aynı yerde cınar var bıde oda enaz toprak kadar ıyı.kahve artı tarot bakıyorlar 20 lıraydı gecen yaz.barıs vardı gecen sene sadece kahve bakıyordu fena degıldı 10 lıraydı ama ordan ayrıldığını duydum.en son bı arkadaşım ömer dıye bırınden bahsettı 10 lıraymıs onu denemeyı düşünüyorum.
canım falcı tavsiye edebilir misiniz?kimler var burada ben de en az 10 falcıya gittim diyebilirim fiyat ve kahve yada tarota göre onerebilirim
şuan ün yapmış başka falcı arıyorum bilenler bana bahsedebilirler mi yer isim ve fiyat
Canım haftada 2 ye çıkardım falcıya gitmeyi hepsi şuanı net veriyor ama iğrendim artık gerçekten hepsinden eğer motivasyon için birşeyler sohbet etmek istiyorsan önerebilirim birkaç isimcanım falcı tavsiye edebilir misiniz?
Adresi ve telefonuyla mümkünse
Teşekkürler
LÜTFEN bildiğiniz,söyledikleri geçmişle ilgili tutan ve gelecekle ilgili söyledikleri çıkmış olan falcı varsa ismini yerini fiyatını yazabilir misiniz? Gerçekten ihtiyacım var,ne yazık ki...Hayat beni çok yordu,dinliyorum beni biraz rahatlatıyor..Hayata katlanmama yardımcı oluyor....Lütfen yazar mısınız?Şimdiden teşekkürler..sevgilerCanım haftada 2 ye çıkardım falcıya gitmeyi hepsi şuanı net veriyor ama iğrendim artık gerçekten hepsinden eğer motivasyon için birşeyler sohbet etmek istiyorsan önerebilirim birkaç isim
Melekler gazipaşa hicran hanım ,deniz hanım ,halime hanım bunlar en iyileri umarım iyi gelir size deLÜTFEN bildiğiniz,söyledikleri geçmişle ilgili tutan ve gelecekle ilgili söyledikleri çıkmış olan falcı varsa ismini yerini fiyatını yazabilir misiniz? Gerçekten ihtiyacım var,ne yazık ki...Hayat beni çok yordu,dinliyorum beni biraz rahatlatıyor..Hayata katlanmama yardımcı oluyor....Lütfen yazar mısınız?Şimdiden teşekkürler..sevgiler