Adana'da hasta bakıcı doğum yapan kadını tacizden tutuklandı

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
448
Kocaeli
Adana'da doğum yapan bir kadını taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan hasta bakıcı tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, hamile bir kadın, doğum sancıları başladığı için hastaneye gitti. Doktor kadına narkoz verip, lokal anestezi uygulayarak sezaryen ile doğum yaptırdı.

Doğumdan sonra A.U. (46) isimli hasta bakıcı, kadını ameliyathaneden alarak odasına götürdü. A.U. kadını odaya getirdikten sonra dudağından öpüp, elini de tutarak cinsel organına değdirdi.

Genç kadın narkozun etkisiyle hasta bakıcıya karşı koyamadı ama olanları gördü. Bir süre sonra kadının kocası geldi. Genç kadın narkozun etkisi biraz daha geçtikten sonra kocasına olanları anlattı. Kocası hemen polisi arayarak şikayetçi oldu.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, hasta bakıcıyı gözaltına aldı. Suçlamaları kabul etmeyen hasta bakıcının kendisinin de evli olduğunu, kadının narkozun etkisiyle hayal gördüğünü ileri sürdüğü öğrenildi. İfadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen hasta bakıcı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İHA

haberturk.com

Yakında doğumum var ve ben bu tür haberleri görünce oturup ağlıyorum korkuyorum çok

benı doguma cıkarırlarken hasta bakıcı ebe vardı hıc yalnız bırakmadılar
bu ne bıcım sıstem hasta bakıcıyla neden yalnız bırakırlar

dogumhane zaten 6 kısı falandı baya sohbet muhabbet eslıgınde bebısım dunyaya geldı

bunu yasamak cok kotu bı olay hastaneye ınsanlara ogretmene hıcbırseye guvenemez olduk

biktik artik bu haberlerden ya, yeter cektigimiz artik bu sapik erkeklerden! ya kadin daha yeni dogum yapmis, narkozun etkisi altinda, yuh artik yaa, bu nasil bir pisliktir!

bunun gibi sapiklar yuzunden hicbirimiz guvenle normal hayatimizi yasayamiyoruz. asansore bir erkekle bindigimde elimi cantama atip anahtarimi tutuyorum avcumun icinde. yeltenirse bir yerine saplayim diye. kadinlari psikopat ettiler! dogum da mi yapamayacagiz artik taciz korkusuyla!

İğrenç pislik yazık ya kadıncağız ne dertte.. kim bilir kendinde olmayan kaç kadına yaptı

Pis sapık manyak !!!

Odaya sadece hasta bakıcı getirmez ki çok saçma, yanında ebe hemşire olur , hatta benim eşimde vardı.

Yakında doğumum var ve ben bu tür haberleri görünce oturup ağlıyorum korkuyorum çok

Korkma kız. Bişey olmaz. Benim Kocam ameliyathanenin kapısında bekliyordu. Hastabakici ile birlikte eşimde bindi asansöre beraber çıktık odaya. Ben gözümü bile açamıyordum ama. Sen de eşine söyle o da ameliyathanenun kapısında nöbet dursun. Hiç birşey olmaz.

Korkma kız dedim ama şimdi başka bir animi hatırladım ve rahatsız oldum.

Daha önce başka bir ameliyat olmuştum onda da annem vardı yanımda. Çapa da çok ama çok saçma bir ortamdı ne yalan söyleyeyim. Hemşireler göğüslerimi açmış bişeyler yapistiriyorlardi. Salak bir Hastabakici öyle girdi ameliyathane ye göğüslerimi gördü tabi. Neyse baş hemşire çok kizmisti. Senin ne işin var burada diye. Sonra narkoz ve ameliyat. neyse Sonra beni tam ayilmadan o adam veya başka bir Hastabakici asansörle yukarı çıkardı. Ameliyattan sonra. O arada adam beni kucağına alıp başka bir sedyeye aldı galiba. Herhangi bir yerime dokunma olmadı ama kucağına aldı ve Üstüm başım yarı çıplak.
Annem tabi hemen kapıda. Ayy diyip üstümu falan örtü. Daha gözümü acmamisim. Neyse 70 kilo insanım o adam manyakmidir niye beni kucakladi öyle taşıdı bilemem. Ama kesin bel fıtığı olmuştur ne salak insan.

Doğum yapan kadını erkek hastabakicinin çıkardığını ilk kez duyuyorum

kızlar beni de erkek hasta bakıcı çıkardı ameliyathaneden, ama ondan sonra kadın götürdü odaya.
bence de ama olmaması gereken bir uygulama.

Burası yeni Türkiye niye neye şaşırıyorsunuz
Normal
Eğitim yapılan bir yerde 46 erkek çocuğa taciz tecavüz görmüş insanlarsınız üstelik ülkenin bakanı olayı kapatmaya çalışıyor ya daha ne olsun

yuh ya.
kadın ne derdınde adamın düşüncesi ne
bu adamın ilk vukuatı olduğunuda sanmam
artık bu pis sapıklara örnek teşkil edecek cezaların verilmesi lazım..

Allah belani versinnnn pis sapık!!! hasta bakıcı erkek mi olur ya kesinlikle özelde dogurucam ikinciyi de insallah.ama ilk doğum da erkek katiyyen yoktu hep kadın yasak zaten nasıl oluyor kesin devlet hastanesi allahım sen koru sapiklardan ne günlere kaldık.öğretmen dr her yer sapık...

Hasta bakıcı yalnız neden çıkarıyor anlamıyorum. en az 2 kişi olması gerekmez mi iğrenç mahluk serbest bırakılır kesin

Bunlar ortaya çıkanlar. Peki ya çıkmayanlar. Yazıklar olsun diyorum sadece.

2 kişi olması gerekmez mi diyorsunuz? 12 kişide olsa bunlar olur. Çünkü hastanelere çalışan alınırken .... partilinin akrabası, ..... boşhekimin akrabası işe alınıyor. Biliyorsunuzdur. Onlar bu gücü nereden alıyor onu araştırmak lazım. Arkasında güvendiği kim?

Bir de mikrop alır diye hastanı yakınlarını sokmazlar. Aslında hastanenin böyle çalışanlaından hastalar mikrop alıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…