mrb ben pazartesi saat 7.30de acıbadem prof dr metin yavuza ameliyat oldum göğüs germe ve küçültme ve sol göğsüm daha büyüktü gece12de çıktım. hastaneye 2.500 metin yavuza 4.500 verdik. bugün taburcu oldum. sadece sabah ağrı kesici almıştım suan hala içmedim sadece sızlıyor dayanılmayacak kadar ağrım yok.
öncelikle mrb. benim de gğüslerim çok büyük bu yüzden küçültmeyi düşünüyorum amelyatı adanada olmam gerek, sanırım sizin çok iyi geçmiş, bana tecrübelerinizi ve doktornuzu biraz anlatrmısınız, malum araştrma yapyorum adanadaki en iyi doktoru bulmam gerek, yardmcı olursanız sevinirim.
ben doktorumdan ve hastaneden çok memnun ayrıldım şuan hala memnunum bir sıkıntım yok. alanında çok iyi bir doktor
Merhaba damlammmm bende meme toparlama amaliyatı olmak istiyorum ama yurtdışındayım doktor Erol Bey'le tlf da konuştum Güvenilir ve tecrübeli geldi. Senin ameliyatına beş yıl olmuş ama benimle tecrübelerini ve şuanki durumunu paylaşırsan karar vermede kolaylık olur.ben yaptırdım adana balcalıda erol kesiktaş.ck iyi bir doktor..öneririm
Merhaba canim ben 5ay önce burak yiğenogluna meme büyültme yaptirdim sonuctan cook memnunum burak bey cok ilgili ve güvenilebilir bi doktor tavsiye edebilirimKızlar yardım lütfen. Birbuçuk ay sonra Adana'da meme küçültme ve toparlama amaliyatı olmak istiyorum. Birkaç doktorla görüştüm fakat karar veremiyorum Dr. Erol kesiktaş, Dr. Burak yiğenağa ve bir iki doktorla daha görüştüm fakat kararsızım. Özellikle bu iki doktor Arasında çok kararsızım bilgilerinize ihtiyacım var
Canım cevap verdığın için çok teşekkürler sen bu sıkıntılı zamanı atlatmışsın memeler yaza hazır olmuş darısı bize inşallah. Yurtdışında Olduğum için doktorlarla ancak telefonla iletişim kurabildim dün senin tavsiyenle Burak Bey'le görüştüm. Diğer doktorlara göre çok uygun bir fiyat verdi. Canım rica etsem ameliyat Öncesinde neler yapıldı? Örneğin Mamografi falan istendimi? Bilgilendirirsen mutlu olurum.Merhaba canim ben 5ay önce burak yiğenogluna meme büyültme yaptirdim sonuctan cook memnunum burak bey cok ilgili ve güvenilebilir bi doktor tavsiye edebilirim
Canim ameliyat öncesi gidip muayene oluyosun meme ölçünü falan alıyo daha sonra nasıl büyüklük istedigini soruyo sohbet arasında tam olarak ne istedigini iyi anlat daha önce yaptigi ameliyatlardan öncesi sonrası resimleri gösteriyo meme ultrasyonu ve kan tahlili istiyo ve ameliyattan sonra kullanilacak olan balensiz sütyen istiyo bedenini burak bey söyluyo umarım hersey gönlünce olur burak beye güvenebilirsin aklına takılan bisiy olursa sorabilirsin bol şanslarCanım cevap verdığın için çok teşekkürler sen bu sıkıntılı zamanı atlatmışsın memeler yaza hazır olmuş darısı bize inşallah. Yurtdışında Olduğum için doktorlarla ancak telefonla iletişim kurabildim dün senin tavsiyenle Burak Bey'le görüştüm. Diğer doktorlara göre çok uygun bir fiyat verdi. Canım rica etsem ameliyat Öncesinde neler yapıldı? Örneğin Mamografi falan istendimi? Bilgilendirirsen mutlu olurum.