Adanada göğüs büyütme ameliyati olanlar

Moji01

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
6
1
35
Merhaba formda yeniyim yıllardır göğüs büyütme ameliyati olmak isteyip hep doğumdan sonra olurum diye erteleyenlerdenim boşa beklemişim malesefki hiçbi değişme olmadi goguslerimde sizlerden ricam dr ve fiyat bilgisi verebilirmisiniz devlette olmak istiyorum özele bütçe yeterli olmayabilir

Merhaba ben oldum başka başlık altında d aolan arkadaşlarla oaylaşım yapıyoruz sürekli siz sanırım oralara bakmamışsınız bakarsanız bir çok olan olmak isteyen arkadaşın paylaşımını görebilir fikir sahibi olabilirsiniz ben geçtiğimiz cuma ameliyat oldum sormak istediğiniz merak ettiğiniz ne varsa sorabilirsiniz

Merhaba ben oldum başka başlık altında d aolan arkadaşlarla oaylaşım yapıyoruz sürekli siz sanırım oralara bakmamışsınız bakarsanız bir çok olan olmak isteyen arkadaşın paylaşımını görebilir fikir sahibi olabilirsiniz ben geçtiğimiz cuma ameliyat oldum sormak istediğiniz merak ettiğiniz ne varsa sorabilirsiniz
Çok geçmiş olsun nerde ve kaça oldunuz acaba

Merhab bende p.tesi oldum yarin bi hafta olacak fakat cok gergin ve sisler sanki sekilleri birborinden farkli senin dirumun nedir

Merhab bende p.tesi oldum yarin bi hafta olacak fakat cok gergin ve sisler sanki sekilleri birborinden farkli senin dirumun nedir
Merhaba ben mersinde de özel bir hastahanede oldum öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun,benim de öyleydi hatta şu an 3.haftamdayım şekilsiz kare duruyo açıp bakmak dahi istemiyorum kendi göğsüm aşağıda silikonlar yukarda duruyo dr uma sorduumda düzelcek dedi bekliyorum senin sürecin nasıl me takıldı nasıl geçti

X