• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı adanada gelin için lütfen Kuaför önerirmisiniz?

bu arada topik okuyanlara bende paylaşım yapmak istiyorum,ziyapaşada MSR kuaför ver saç ve makyajda daha iyisini yapanı görmedim kendi adıma konuşmak gerekirse,akrabalarımın düğünlerinde baloda falan hep oraya gittim, en güzeli söylediğin anda anlıyolar herşeyi ve sonuç istediğin gibi oluyo özellikle rıza süper saç yapar onu tercih edin ve makyajda kesinlikle halime malzemeler M.A.C. ve kryolan kullanıyolar gelin başı fiyatlarını bilmiyorum ama düğünümde oraya gidicem bu arada normal gün için makyaj 50 topuz 60 gelinbaşı olunca ama en az 400 falan isterler ama...BENCE:1:

hala cvp vermemıssın ama:) bende ekrem yesılı dusunuyorum ama 300 de pahalı ya:S

Canım, Ekrem Yeşil'in salonundan daha küçük bir salon (baraj yolunda) 500 dedi gelinbaşına, sadece saç & makyaj için...
Tabii katılıyorum 300 de az değil ama düğün olunca bütün salonlar aynı fiyat politikasını uyguluyor...

Son düzenleme:
Saç ve Bakım + makyaj konusunda Mükemmeller diyebilirim pişman olmıyacaksınız hizmet süper tekrar evlenecek olsam ki allah korusun ben koacmdan memnunum :) yine Melikşah Kuaföre giderdim..

Saç ve Bakım + makyaj konusunda Mükemmeller diyebilirim pişman olmıyacaksınız hizmet süper tekrar evlenecek olsam ki allah korusun ben koacmdan memnunum :) yine Melikşah Kuaföre giderdim..

kk üyelerı artık yapılan reklamları çok ii anlıyor o yuzden forumlarda dolasıp bosuna reklam yapmayın bence.....:51::51::51::51: yeni üye ve yazılan ilk mesajlar .......

peki melikşah porselen makyaj yapıo mu ? bi de fiyatları hakkında bilginz varmı ?

Back