• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı adanada gelin için lütfen Kuaför önerirmisiniz?

SAYGIN suluboya makyaj yapıyor...Makyajı muhteşem oldu...Ruj dışında makyajım sorun çıkarmadı
istersen makyajı orda yaptır..gelin olduğunu söyleme... Saçıda başka yere

Melikşah bedavaydı...geç saatte gittim o arada gelin çıkıyordu..
Saçı iyiydi ama makyajını beğenmedim

Elim kapıya sıkıştı ama Çok güzel bi gelin oldum

baya macera yaşamışsın..önemli olan evlendikten sonra mutlu olabilmekte tabi..ama bu dönemde stresli geçiyor.ama zevkli şeyler:)

baya macera yaşamışsın..önemli olan evlendikten sonra mutlu olabilmekte tabi..ama bu dönemde stresli geçiyor.ama zevkli şeyler:)

Darısı başına inşallah..... Haklısın bu arada :)
3 kuaför Konusunda yardımcı olmaya çalıştım

******Bu arada ****Vakıflar çarşısına**** mutlaka uğra..
Adananın abiye..gelinlikçi çarşısı.. Fiyatlar diğer yerlere göre daha uygundur eminim
Çünkü en az 30 tane dükkan var..rekabet ve model bol..

****Ayakkabı için K.evrende pazar yanında (sanırım Hakan Utku) var..Fiyatları çok uygundu
Biz 4-5 çift falan aldık...
Atilla altıkat çarşı yönünde şubesi var..Müze karşısı..ama orda model az..

kızlar bizim salon çağla kuaför diye bi yerle anlaşamalıymış. ama ben yerini bile bulamadım. atatürk cad. diyorlar ama bayaa ezdim bulamadım. nerde ve nasıl olduğunu bilen varmı? bi de kayınvalidem jj34 diye bir yer var dedi (arkadaşıymış) baraj yolunda orayı bilen varmı?

kızlar bizim salon çağla kuaför diye bi yerle anlaşamalıymış. ama ben yerini bile bulamadım. atatürk cad. diyorlar ama bayaa ezdim bulamadım. nerde ve nasıl olduğunu bilen varmı? bi de kayınvalidem jj34 diye bir yer var dedi (arkadaşıymış) baraj yolunda orayı bilen varmı?

Çağla kuaför Atatürk Caddesinde Atatürk Parkı yakınlarındaydı galiba, Rüya Müzikhol'de mi olacak düğününüz?

arkadaşlar hala ben kuaför ayarlamadım Ekrem yeşil in telefonu varmı sizlerde ben bulamadım..varsa elinizde yazarmısınız teşekkürler..

arkadaşlar hala ben kuaför ayarlamadım Ekrem yeşil in telefonu varmı sizlerde ben bulamadım..varsa elinizde yazarmısınız teşekkürler..

Canım, ben de kartviziti vardı ama fotoğrafçı bayana vermiştim; az önce facebook'tan Ekrem Yeşil'i buldum ve mesaj yazıp istedim; yanıt gelince yazacağım...

Gönül rahatlığıyla gidebilirsin, ben gerçekten çok memnun kaldım, herkes de çok beğenmişti saçımı ve makyajımı...

hard disc ben gittim üç kuaförü gezdim erdem yazdağ,abdullah yağmur,ekrem yeşil,üçü rasında kalsım gözümü kapatıp birine gidicem adanalı olmayıp burda gelin olmak sıkıntı oldu,hiç bilmediğim yabancı mekanlar..:((((

hard disc özel mesaj gönderme hakkım yokmuş..burdanda mail yazamadım sen özelden mailini yaz bana bende sana oradan cvp vereyim..tşkler..

arkadaşlar benimde düğünüm eylülde ekrem yazdağdan fiyat aldım 400 dedi makyaj malzemelerinin markasınıda öğrenin buda çok önemli.ekremin yanındaki abdullah yağmur 20-250 falan diyo ama onların makyajı hiç güzel değil herkese aynı makyajı yapıyorlar vede makyaj malzemeleri kalitesiz erdem yeşile hiç gitmedim fiyat aldınızmı acaba?ve de numarası olan varmı?deneme mutlaka yaptırın sonra kötü sonuçlar almak istemiyorsanız.fotoğrafçı için ne düşünüyorsunuz???

arkadaşlar benimde düğünüm eylülde ekrem yazdağdan fiyat aldım 400 dedi makyaj malzemelerinin markasınıda öğrenin buda çok önemli.ekremin yanındaki abdullah yağmur 20-250 falan diyo ama onların makyajı hiç güzel değil herkese aynı makyajı yapıyorlar vede makyaj malzemeleri kalitesiz erdem yeşile hiç gitmedim fiyat aldınızmı acaba?ve de numarası olan varmı?deneme mutlaka yaptırın sonra kötü sonuçlar almak istemiyorsanız.fotoğrafçı için ne düşünüyorsunuz???

Kuaför isimleri karışmış, "Erdem Yazdağ" , "Ekrem Yeşil" olacaktı... Hiç biri prova yapmıyor, Ekrem Yeşil 300 Lira... (Ben Saç + Makyaj + Manikür + Pedikür & Kaş için 300 ödedim.)

Kuaför isimleri karışmış, "Erdem Yazdağ" , "Ekrem Yeşil" olacaktı... Hiç biri prova yapmıyor, Ekrem Yeşil 300 Lira... (Ben Saç + Makyaj + Manikür + Pedikür & Kaş için 300 ödedim.)

:)) ya evt karıştırmışım.erdemi ben aradım prova için gelin görüşelim dedi ama tabi gittiğimde ne derler onu bilmiyorum direkt yapmıyoruz demedi yani.

cnm peki memnun kaldınmı ekrem yeşilden saçını açıkmı bıraktın yoksa topladılarmı

ben adanada 10 haziran da rüya müzikholde düğün yaptım. adananın yabancısı olduğum için onların kuaförüne gittim adı çağla atatürk caddesinde. tam anlamıyla rezil bir yerdi sakın gitmeyin. keşke biraz fazla para verseydim dediklerinizden birine gitseydim :(

Ben Ekrem Yeşil'e gitmiştim memnun da kaldım; makyajım da saat 4'ten gece 2 buçuğa kadar hiç bozulmadı...

merhaba tatlım,beğendiğini yazmışsında bişe sormak istiyorum makyaj malzemelerinin markası neydi hatırlıyomusun,deneme yaptılarmı sana birde telefon numaraları varmı sende??

:)) ya evt karıştırmışım.erdemi ben aradım prova için gelin görüşelim dedi ama tabi gittiğimde ne derler onu bilmiyorum direkt yapmıyoruz demedi yani.

Merhabalar, Erdem Yazdağ ve diğerleri de prova yapmıyorlar; Erdem'e giden iki gelinin düğününe gittim ikisine de prova yapmadı, gelin görişelim demeleri yüz yüze görüşmede ikna etmek içindir; ben de telefon edip sormuştum prova için "öyle bir uygulamamız yok, Erdem Bey provasız çalışıyor" dediler.

Ekrem Yeşil'den memnun kaldım, önceki mesajlarıma bakarsanız görebilirsiniz. Saçlarımı kınada yarım toplattım; düğünde topuz yaptırdım çünkü düğünüm Osmaniye'de oldu yolda açık saç bozulur diye düşündüm.

Fotoğrafçılar genelde pozu 25 liradan fiyat vermişerdi, ben Foto Line diye bir yerde yaptırdım, albüm pozlarının her biri 15 lira (pozların birer tanesi albüme, birer tanesi siyah-beyaz olmak üzere üçer tane de albümdekinin bir küçük boyu + bir poz da büyük çerçeve.
Yeri de Kenan Evren Bulvarı'ndaki Ender Mağazası'nın arkasında, dükkan çok gösterişli değil fakat işleri iyiydi, gören herkes de beğendi. Kına da salon fotolarını da aynı yer çekti (kınam Polisevi'nde oldu oranın anlaşmalı fotoğrafçısı burası) yaklaşık 50 poz satın aldık ama çekilen tüm fotoğrafları harici hard-disc götürüp pc'ye aldık (abim salonda öyle anlaşmış). Salonda çekilenler de çok iyiydi onlarda 3 liraydı ikişer kopyası.

Görüşmek isterseniz telefonları da: 232 59 57 Filiz Hanım benim muhatap olduğum kişiydi, beni kesin hatırlar aslında ona kuaförün kartını vermiştim; benim saçımı ve makyajımı çok beğenmişti çünkü.

Umarım yardımcı olabilmişimdir...

Kolay gelsin & mutluluklar...

saol tatlım çok tşk ederim bakalım artık düğünüm eylülde gidip görüşmek gerek ama umarım deneme yaptırabilirim çünkü düğün günü beğenmediğim gibi olursa oturur ağlarım yani:))

arkadaşlar, henüz düğüm olmadı 31 temmuz .düğünden sonra görüşlerimi buraya yazıcam..bişey olmazsa ekrem yeşilde karar kıldım ama nasip..iyi günler..

hala cvp vermemıssın ama:) bende ekrem yesılı dusunuyorum ama 300 de pahalı ya:S

Back