:)) ya evt karıştırmışım.erdemi ben aradım prova için gelin görüşelim dedi ama tabi gittiğimde ne derler onu bilmiyorum direkt yapmıyoruz demedi yani.
Merhabalar, Erdem Yazdağ ve diğerleri de prova yapmıyorlar; Erdem'e giden iki gelinin düğününe gittim ikisine de prova yapmadı, gelin görişelim demeleri yüz yüze görüşmede ikna etmek içindir; ben de telefon edip sormuştum prova için "öyle bir uygulamamız yok, Erdem Bey provasız çalışıyor" dediler.
Ekrem Yeşil'den memnun kaldım, önceki mesajlarıma bakarsanız görebilirsiniz. Saçlarımı kınada yarım toplattım; düğünde topuz yaptırdım çünkü düğünüm Osmaniye'de oldu yolda açık saç bozulur diye düşündüm.
Fotoğrafçılar genelde pozu 25 liradan fiyat vermişerdi, ben Foto Line diye bir yerde yaptırdım, albüm pozlarının her biri 15 lira (pozların birer tanesi albüme, birer tanesi siyah-beyaz olmak üzere üçer tane de albümdekinin bir küçük boyu + bir poz da büyük çerçeve.
Yeri de Kenan Evren Bulvarı'ndaki Ender Mağazası'nın arkasında, dükkan çok gösterişli değil fakat işleri iyiydi, gören herkes de beğendi. Kına da salon fotolarını da aynı yer çekti (kınam Polisevi'nde oldu oranın anlaşmalı fotoğrafçısı burası) yaklaşık 50 poz satın aldık ama çekilen tüm fotoğrafları harici hard-disc götürüp pc'ye aldık (abim salonda öyle anlaşmış). Salonda çekilenler de çok iyiydi onlarda 3 liraydı ikişer kopyası.
Görüşmek isterseniz telefonları da: 232 59 57 Filiz Hanım benim muhatap olduğum kişiydi, beni kesin hatırlar aslında ona kuaförün kartını vermiştim; benim saçımı ve makyajımı çok beğenmişti çünkü.
Umarım yardımcı olabilmişimdir...
Kolay gelsin & mutluluklar...