baya macera yaşamışsın..önemli olan evlendikten sonra mutlu olabilmekte tabi..ama bu dönemde stresli geçiyor.ama zevkli şeyler:)
kızlar bizim salon çağla kuaför diye bi yerle anlaşamalıymış. ama ben yerini bile bulamadım. atatürk cad. diyorlar ama bayaa ezdim bulamadım. nerde ve nasıl olduğunu bilen varmı? bi de kayınvalidem jj34 diye bir yer var dedi (arkadaşıymış) baraj yolunda orayı bilen varmı?
arkadaşlar hala ben kuaför ayarlamadım Ekrem yeşil in telefonu varmı sizlerde ben bulamadım..varsa elinizde yazarmısınız teşekkürler..
arkadaşlar benimde düğünüm eylülde ekrem yazdağdan fiyat aldım 400 dedi makyaj malzemelerinin markasınıda öğrenin buda çok önemli.ekremin yanındaki abdullah yağmur 20-250 falan diyo ama onların makyajı hiç güzel değil herkese aynı makyajı yapıyorlar vede makyaj malzemeleri kalitesiz erdem yeşile hiç gitmedim fiyat aldınızmı acaba?ve de numarası olan varmı?deneme mutlaka yaptırın sonra kötü sonuçlar almak istemiyorsanız.fotoğrafçı için ne düşünüyorsunuz???
Kuaför isimleri karışmış, "Erdem Yazdağ" , "Ekrem Yeşil" olacaktı... Hiç biri prova yapmıyor, Ekrem Yeşil 300 Lira... (Ben Saç + Makyaj + Manikür + Pedikür & Kaş için 300 ödedim.)
Kuaför isimleri karışmış, "Erdem Yazdağ" , "Ekrem Yeşil" olacaktı... Hiç biri prova yapmıyor, Ekrem Yeşil 300 Lira... (Ben Saç + Makyaj + Manikür + Pedikür & Kaş için 300 ödedim.)
Ben Ekrem Yeşil'e gitmiştim memnun da kaldım; makyajım da saat 4'ten gece 2 buçuğa kadar hiç bozulmadı...
:)) ya evt karıştırmışım.erdemi ben aradım prova için gelin görüşelim dedi ama tabi gittiğimde ne derler onu bilmiyorum direkt yapmıyoruz demedi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?