Adana'da düğün mekanı

barnii

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
6
0
286
İstanbul
Merhabalar

Kışın Adana'da düğünümüz olacak ama yemekli düğüne para harcamak istemiyoruz, o yüzden nikah ve sonrasında 2-3 saatlik bir kokteyl yapalım istiyoruz. Kokteyl bittikten sonra da arkadaşlarla after party yapalım diyoruz.

Adana'nın yabancısı olduğum için hiçbir yer bilmiyorum, çalışıyor olduğum için de gidip uzunca gezip yer de arayamayacağım, o yüzden yardımınıza ihtiyacım var.

Şık bir nikah ve sonrasında kokteyl...

Bildiğiniz yerleri söyler misiniz?

Teşekkürler

öncelikle mutluluklar dilerim adananın neresinde olacak düğününüz canım merkezdemi yoksa ilçedemi olacak

çok teşekkür ederim :)

Merkez'de olacak.

canım tercihe , bütçeye ve düğünün hafta içi yada hafta sonu olması gibi seçeneklere göre alternatifler mevcut.
1 )atatürk parkı yakınlarında gazipaşa caddesinin oralarda bir kaç düğün salonu var .
2) barajyolunda düğün salonları var
3) menderes caddesi dediğimiz seyhan baraj gölü kıyısında polisevi gibi lokaller var bu mekanların bazen düğün salonu olarak kullanıldığını biliyorum.
4) taşköprü civarında 5-6 tane düğün salonu var.
bu 4 alternatif var şimdilik aklıma gelenler bunlar. soruların olursa özelden de yazabilirsin. mutluluklar canım

çok çok sağol, hepsine bakacağım :)

Canım Merhaba
Öncelikle Mutluluklar dilerim.
Sana tavsiyem. Menderse de Menekşe var. Oraya bir bakman ayrıca Park Zirve yide atlamamalısın her zaman klasdır. Kokteyl düğünlerde çok iyidir. Ve bir after party için de ideal mekanı vardır.

öncelikle hayırlı olsun.düğününüz oldu mu bilmiyorum.benim de düğünüm adanada oldu 27.ekimde.bende adanalı değilim.bizim düğün salonu süleyman demirel bulvarındaki öğretmenevindeydi.kesinlikle düğün için düşünmeniz gereken son yer.tecrübelerimi anlatayım sana:
biz salonu haziran ayında tuttuk,kapora verildi makbuz alındı..davetiye bastıracağımız zaman düğün saat kaçta başlıyor diye ( 19.00 mı 19.30 mu) salonu aradık ve o tarihte akşam düğünün olmadığını sadece gündüz bir düğün olduğu söylendi.adanada da gidip sorabilecek kimse yoktu o günlerde.telefonlarla olayı çözmeye çalıştık.zar zor makbuzu buldurduk.bizim kaydımızın alınmadığını öğrendik.neyse ki başka birine salonu vermemişler o arada (şansımıza) .çok sorumsuzlar.

gelelim düğün gününe:müzikleri iğrençti herşey olsun dedik canlı müziğe ekstra 300 tl verdik,ayrıca davul getirtildi ve dj.hiç eğlenemedik.danstan sonra yerlerimize oturduk bir anons geldi gelin ve damadı çiftetelliye alalım diye neyse kaldık.çiftetellli kesildi biz oturmaya gidiyorduk tekrar anons gelin ve damat oturmasınlar gelinin anne babasını piste davet ediyoruz,annem ve babam geldi çiftetelli kaldığı yerdem devam etti,sonra benimkiler gitti eşimin ailesi anons edildi aynı çiftetelli neyse bitti dedik oturduk tekrar anons davul eşliğinde çiftetelliye alalım.artık oyun figürü diye birşey kalmadı.tekrar şarkı söyleyen mikrofonu eline alınca çiftetelli istemiyoruz diye bağırdım adam bana ne çalıyım demez mi,çiftetelli çalmada ne çalarsan çal dedim.ne çalacağını bana soruyor.düğünü de kayınbabam 10.30da bitsin ddemiş anlayacağın düğün çiftetelliyle geçti.çok bunaldık.neyse ki iki düğün olmuştu ilkinde çok eğlenmiştik.
bi da buraya fotoğraf makinası getirenler sinir küpü oldular.tam fotoğraf çekerken salonun fotoğrafçısı direk önüne atlayıp kendisi çekiyor.çekenlere elini uzatıp yasak diyorlamış.böyle bi terbiyesizlik yoktu.sonra da 9 tl ye satıyorlar.villa fotoğrafla anlaşılmış başkasyla anlaşılması yasakmış.

salona girişte bir kurdale bağlanıyor makas yok para ver getiriliyor,pasta geliyor bıçak yok parayla geliyor,çıkarken kapıyı kapatıyorlar otoparkın parayla açıyorlar.sürekli bu şekilde.100 tl verdik her seferinde onu da zar zor ikna oldular beğenmeyerek aldılar.

salonun gelin odası yok bu arada.bi odayı ayarlarız dediler ayarlamadılar.

ikramlarını masalara ne kadar koydular dikkat etmedim.çerez cips kola pasta kişi başı 12 tl idi.
kamera fotoğraf çekimi villa fotoyla anlaşıp parasını onlar alıyor,ne kadar olduğunu bilmiyorum
çalgı 300 tl
böyle olduğunu benle eşim 1 ay kala öğrendik bilseydik tutmazdık çok pahalıya geldi.

çok yazdım biliyorum ama ben bu ayrıntıları bilseydim bir daha düşünürdüm,bilmeyenlere fikir olsun istedim.
kısacası organizasyon,müzikler,kameraman,ikramlar çok kötü
salonu iyiydi ama o da tek başına orada düğün yapmaya değer mi bilemicem.bence değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…