cnm yakın tanıdığımızın düğünü emirada oldu yaklaşık 1 ay kadar önce, fiyatı 7000 tl dediler..ama ikramları cips çerez bide pastadan ibaretti..açıkcası ben o parayı o balo salonuna vermem ayrıca bir öğretmen arkadaşın düğünüde barajyolu 7,5 duraktaki küçük bir düğün salonunda oldu ama muhteşemdi..bence düğünün güzelliği otelde yada balo salonunda olması değildir..evet mekanda önemlidir fakat artık birçok düğün salonu otellerden çok daha güzel düğün yapıyor..ayrıca otellerin pistleri çok küçük insan kalıp içinde oynuyor resmen..her an pist dışına bir kadının kalçası sizi yanlışlıkla itecek yada delice oynayan bir beyin kolu değecekmiş gibi sıkışık şekilde oynuyor:))) çünkü teyzemin düğünü mavi sürmeli otelinde oldu bir sahne bu kadarmı berbat olur ya piyanistler bu kadar mı berbat olur, müzik çokkötü sesleri çok kötü şarkı seçimi çok kötü...ne oynayabiliyorsun ne durabiliyorsun ortada bir seçim yani:)) seyhan otelindede bir çok düğüne katıldık, orayıda beğenmedim..inci oteli zaten kötünün iyisi diyebilirim..artık herkes incide yapıyor ama beğenmiyorum..şunu keşfettim en güzel düğün adıda üzerinde düğün salonunda oluyor..insan otele verdiği ücrete acıyor..hayatınızda ilkkez düğün yapıyoruz evet hatta elit kesimdeysek düğüns alonu tutmak çok aşağılayıcı gibi algılanıyor bazı kesimlerce...tepkiler şu düğün salonumu ıyyyyy diye gelen tepkiler olmuyor değil...ama çok pahalı bir yer tutmak düğünün çok güzel olacağı anlamına gelmez.. açıkcası düğünü güzel yapan seçilen yerden ziyade müziğin güzelliği ve oynayan insanların kalabalığıdır..