Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Adana'da 0 yaş için kreş veya gündüz bakımevleri yok mu?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

meryemmeryem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
3.981
66
118
Adana
selamlar,
3 yaşında oğlum var bu sene ekimde kreşe başlayacak,
şuan ikiz kızlarıma hamileyim mayısta doğacaklar,ancak 7 aylıkken işe döneceğim
oğluma ablam baktı saolsun ama onun oğlu var okula gidiyor şimdi birde ikiz olunca annemde ablamda kendine güvenemiyor
iki taneye birden zor bakılır diye
kreş veya bakımevi düşünüyorum ama adanada hiç bulamadım yani internetten araştırdığım kadarıyla
sanki kreşte daha rahat ederler gibi off kafamda karışık aslında ama bakıcı düşünmüyorum

3 çocuk hemde kariyer hayatı oldukça zor olmalı.. ben 1 çocukla yapamadım :))
bebek olduklarından öyle kreş veya bakım evi yerine evinize ablanızın yada annenizin yanında onlara yardım edecek bakıcı / yardımcı düşünmenizi tavsiye ederim..

ben gurbette olduğumdan ailemden hiç yardım alamadım siz şanslısınız :)

saol canım,ilk zamanlar ablam annem bakmaya çalışacaklar ama bakalım nasıl idare edecekler
aslında kariyer hedefim yok inanki bana kalsa çocuklarımla hayatın keyfini çıkarmak isterdim ama olmuyor
1 haftadır izindeyim kendimi çok kötü hissettim çalışmaya aktifliğe o kadar çok alışmışımki evde bunalıma giriyorum
ve bu bunalımlı hallerimle çocuklarımı da kötü etkilemekten çok korkuyorum
ne bileyim şirkettekilerde beni arıyor sürekli olmuyor sensiz diyorlar
işte çocuklar 7 aylık olana kadar izinliyim ondan sonrası işe başlamayı düşünüyorum
ama bakalım o zamanlar neler olur nasıl bakarım olaylara
ama kreş bulmam lazım yinede

umarım mantığına yatar bi kurum bulursun arkadaşım :)
Adana da turgut özal Güzelyalı mh. de kreş var ama 0-3 yaş mı bilmiyorum arkadaşım oğlunu yolluyor çok memnun ama oğlu 3 yaşında :)
mantığıma görede adanada sanki bulunmaz gibi netten falan iyice araştır derim.. bol şans :)

canım 7 aylık cok erken kres ıcın ama bakıcı olayına bende sıcak bakmıyorum

canım vallahi aynen bende kesinlikle bakıcı düşünmüyorum sanki kreşe verirsem benim kafam daha rahat edecek gibi
en azında sosyal bir ortamda büyürler vs
biliyorum çok küçükler ama ne yapayım ki başka annem yaşlı kaynanam da hem ikiz oldukları için de tek kişinin halledebileceği bişey değilki bu
şimdilik kesinlikle kreş gibi gündüz bakımevlerini felan düşünüyorum

kreste calışan bir ögretemn olarak ve sartları bilerek sunu söyleyebilirimki kendi çocugum olsa hayatta vermem o yasta gerisini siz bilirsiniz ayrıca yasak zaten bi kresşn 2 yastan önce alması

kreste calışan bir ögretemn olarak ve sartları bilerek sunu söyleyebilirimki kendi çocugum olsa hayatta vermem o yasta gerisini siz bilirsiniz ayrıca yasak zaten bi kresşn 2 yastan önce alması

öncelikle bilgileriniz için teşekkür ederim,yalnız şunu söylemek istiyorum
ben hep yolda felan görüyorum kocaman okul ve üstünde tabelaları var kocaman 0 -6 yaş gündüz bakımevi gibi şeyler yazıyor ?
bunlar yasal değilmi ?
birde neden böyle dediniz ben olsam bırakmam diye ?
peki siz bir kreşte öğretmen olarak nasıl tavsiye etmem diyebiliyorsunuz korkuttunuz beni inanın

peki bütün çalışan anneler 2 yaşına kadar hep bakıcıya mı bıraktınız :2:
insan canının yarısını nasıl bıraksın.. kim olsa bırakmak zor bakıcı veya kreş aslında ama ne yapabilirim ki başka

Bence o yaşdaki bir çocuğun ev ortamında büyümesi daha sağlıklı niye derseniz birkere kreşde çocuklar çok sık hastalanıyor çünkü birbirlerine bulaştırıyorlar 0 yaşında bir çocuk içinde okadar sık hasta olmak hiç uygun değil bencede iyi bir bakıcı bulmanız daha iyi olur sizin için

benım oglumda kreste hergun üzülüyorumd ogru mu yapıyorum dıye ama baska carem yok ısı bıraksam gerı donme sansım yok bu zamanda buyuk sehırde tek maasla gecınmek zor yoksa bende ısterım cocuguma kendım bakayım bı sekılde yazmanız bencede hos deıl ya da yazdınız ayrıntıya gırmelıydınız noluyo mesela hem her kres aynı deıl bence yoksa su fıkırde aynıyız mecburıyet yoks abende karsıyım 2 yastan once krese ne kadar ıyı bakılsada

bakıcıyaysa tamamen karsıyım

Son düzenleme:
Merak ettim Meryem hanım,ne yaptınız bulabildiniz mi bu tarz güvenilir bir yer..Benimde oğlum10 aylık ve bende güvenilir bir yer varsa gödnermek istiyorum...Önereceğiniz bir yer varsa yazabilir misiniz? allah evlatlarımızı korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…