memnun kaldınmı pekibende turan çetinde yeni yaptırdım ama negatif sonuç aldım
okadar fiyata rağmen kalmadım siz peki ordamı tedavi görüyorsunuz yada göreceksinizmemnun kaldınmı peki
orada tedavi gördüm .2. tedavimide kısmet olursa orada olacağım.gerçekten ilgililer ve yardımcılar.para konusuna gelince Başkentte bile dünya para alıyorlar.okadar fiyata rağmen kalmadım siz peki ordamı tedavi görüyorsunuz yada göreceksiniz
ayrıca kısmet olmadımıda olmuyor . hakkımızda hayırlısıorada tedavi gördüm .2. tedavimide kısmet olursa orada olacağım.gerçekten ilgililer ve yardımcılar.para konusuna gelince Başkentte bile dünya para alıyorlar.
evet zaten en önemlisi ALLAHIM KISMET ETSİN peki sizde sorun neydiayrıca kısmet olmadımıda olmuyor . hakkımızda hayırlısı
sperm hareketinde yavaşlılık .siz bir daha düşünüyormusunuz. aynı yerde yaptırırmısınız.biz memnun kaldık .sonuç negatifle sonuçlansada orayı düşünüyoruz.bizim merkezle ilgili problemimiz yoktu. birde araştırmalarımız sonucunda bize en makul gelen yer oldu.hem yakınlık bakımından doktorumdanda hemşirelerdende memnunduk.bakalım artık hayırlısı diyoruz.
hayırlısı neresiyse orası olur umarımvalla bilmiyorumki şu an kafam o kadar karıştıki dr la görüşecez bir görüşelim bakalım o zaman netleşecek sorun olup olmadığı normalde sorun yok ama galiba benim yumurta rezervi yetersiz orda yaptırma konusunda bişey diyemiyorum şimdilik birazda ankada hakkında iyi şeyler duymuştum ama kısmet bakalım
doktorla görüştünüzmüordamsınız