Tüp Bebek Merkezleri adana turan çetin tüp bebek merkezinde tedavi

Ben suan turan cetinde tedavi goeuyorum, cok ilgililer Ilk tedavim yumurta dollenmedigi icin yarim kaldi 1 ay ara verdik 2. Tedaviye basladik simdi, ignelere devam ediyorum. Doktoruma ve ekibe cok guveniyorum allah cabalarimizi bos cikartmasin.
amin canım . benimde döllenme olmadı. bizde kısmetse ocak veya şubatta devam edeceğiz. ama doktorumdan ve merkezden çok memnunum

amin canım . benimde döllenme olmadı. bizde kısmetse ocak veya şubatta devam edeceğiz. ama doktorumdan ve merkezden çok memnunum
Turan hoca mı bakıyor sanada yoksa diğer doktor mu, kaç yumurtan toplandıda döllenme olmadı benim 2 toplandı ikiside döllenmedi, inşallah bu ay döllenir bu hafta ü toplama var benim

Turan hoca mı bakıyor sanada yoksa diğer doktor mu, kaç yumurtan toplandıda döllenme olmadı benim 2 toplandı ikiside döllenmedi, inşallah bu ay döllenir bu hafta ü toplama var benim
canım benim doktorum Taner bey . 3 tane vardı biri boş çıktı diper ikiside döllenmedi.inşaallah 2016 bebeğimizi kucağımıza alacağımız yıl olur.yumurtalarının kalitesi nasıldı senin ?

canım benim doktorum Taner bey . 3 tane vardı biri boş çıktı diper ikiside döllenmedi.inşaallah 2016 bebeğimizi kucağımıza alacağımız yıl olur.yumurtalarının kalitesi nasıldı senin ?
turan Hoca bakıyor bana Taner Bey ile tanışmadım.
aynı vaziyetteyiz yalnız benimde 3 yumurtadan 1'i boş çıktı diğerleri döllenmedi.
Ama yumurta döllenmeme durumu %5 gibi bir rakammış umarım bu sefer döllenir, Turan Hocam yumurta kaliten fena değil beklediğimden iyi dedi yumurta sayım az olduğu için sanırım kötü bekliyordu ama fena değil güzel dedi.
Senin yumurta kaliten nasıl canım ve eşinde problem var mı?

benimde eşiminde yumurta kalitesi ortaydı. ilaç verdi onları kullanıyorum.

siz naptınız tedeviye devammı bende yaptıracam yeniden havalar biraz ısınsın
biz aslında ocak ayında devam edecektik .eşim ücretsiz izinde fabrikada bir sorun var . inşaallah martta başlayınca bizde devam edeceğiz . bebişlerimize hayırlısıyla kavuşacağızda Allah sabrımızı sınıyor . geç olsunda güzel sonuçlarımız olsun diyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…