Adana tüp bebek doktor tavsiyesi 2025

betulle1818

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2024
2
1
6
29
Merhaba hanımlar..Adana'da iyi bı tüp bebek doktoru ve hastane tavsiyesine ihtiyacım var Başkenti çok duyuyorum ama emin değilim fikri olan varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum

İlk tedaviniz mi olacak acaba? Bir de özel değilse eğer sorun nedir ?
Ben de bir doktor arıyorum hastane arıyorum. Araştırma aşamasındayım hala. Doktor olarak Bülent haydardedeoğlu (Acıbadem ile çalışıyor) Acıbademin kendi bölümü (doktor volkan) Erhan Şimşek başkent ya da Pınar hoca Adana için aklımda olan yerler. Ama sanki hiçbir yer tam olarak içime sinmiyor şehir dışına gideyim diyorum şehir dışında da tam olarak içime sinen yok . Karar aşaması bile zor anlayacağınız

Merhaba hanımlar..Adana'da iyi bı tüp bebek doktoru ve hastane tavsiyesine ihtiyacım var Başkenti çok duyuyorum ama emin değilim fikri olan varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum
Merhabalar ben de uzun süre araştırma yaptım, çok fazla yorum okudum ve en sonunda karar verip Bülent Haydardedeoğlu ile tedavi sürecine başladım. Hiç pişman olmadım. Çok bilgili ve çok güvenilir bir doktor. ( zaten en çok da güven verdiğinden dolayı tercih ettim. Bunun yanında tecrübeli ve kaliteli bir insan ) Kendi özel kliniği var ve ekip olarak güzel ve ilgililer. Yanında ki hemşirelerde aynı şekilde her konuda çok yardımcı oldular bana. İşlemleri Acıbadem Hastanesinde yapıyor. Hastahane evet çok konforlu çok güzel ama orada içime sinmeyen bir kaç küçük şey oldu. Onun dışında sorun ve sıkıntı yaşamadım.

Back
X