Adana Şehir Hastanesi Doktor Önerisi

merveogretmennn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2022
10
5
1
33
Merhaba arkadaslar yeni hamileyim haftaya ilk kontrolüme gidicem. Ama Hastane doktor konusunda kararsızım Adana Şehir hastanesi Cevdet Adıgüzel randevu aldım. Daha önce Adana Şehir Hastanesine giden var mı ? Özel hastaneler pahalı gerek var mı o kadar ücret ödemeye bilmiyorum tecrübelerinizi yazar mısınız Adanada yasayan arkadaslar☺️

Bende Adana da yaşıyorum. ilk kontrol için bu hafta gitcem ama hala doktor bulamadım. Sadece özel Adana da Muzaffer bey varmış onun iyi olduğunu duydum ama hastane çok kötü diyorlar.

Anladım ben özele gitcek olsaydım Esmen öztürkoğluna gitcektim oda cok iyi normal dogum öneren doktorlardan. Ama muayene doğum ücretleri uctuğu için önce devlette düşüncem memnun kalmazsam geçerim özele. Muzaffer beyi duydum bende. Güzelyalı medline hastaneleri iyi diye duydum

Merhaba arkadaslar yeni hamileyim haftaya ilk kontrolüme gidicem. Ama Hastane doktor konusunda kararsızım Adana Şehir hastanesi Cevdet Adıgüzel randevu aldım. Daha önce Adana Şehir Hastanesine giden var mı ? Özel hastaneler pahalı gerek var mı o kadar ücret ödemeye bilmiyorum tecrübelerinizi yazar mısınız Adanada yasayan arkadaslar☺️
Benimde şehir hastanesinde iyi doktor tavsiyesine ihtiyacım var. Miyomum çıktı daha önce 2 doktora göründüm biri şehir hastanesinde bir kadin doktordu pek ilgili gibi gelmedi. Sonra özelde bir doktora göründüm ikiside ameliyat dedi zaten. Başkent iyi diyorlar bunun için ama dediginiz gibi fiyatlar çok uçuk. Sadece muayene ücreti 300 tl :( Şehir hastanesinden Ekrem sapmaza randevu aldim bende ama bilen tecrübe etmis biri gelip tavsiye verse bize keşke:(

Bende Cevdet Adıgüzele randevu aldım carsambaya ama grev varmış arıyorum doktor çalışcak mı diye telefona bakan yok. Zaten bu randevuya gitsem bir daha aynı doktora randevu denk gelmiyor. O yüzden cok sıkıntı devlet hastaneleri 🤯

Benimde şehir hastanesinde iyi doktor tavsiyesine ihtiyacım var. Miyomum çıktı daha önce 2 doktora göründüm biri şehir hastanesinde bir kadin doktordu pek ilgili gibi gelmedi. Sonra özelde bir doktora göründüm ikiside ameliyat dedi zaten. Başkent iyi diyorlar bunun için ama dediginiz gibi fiyatlar çok uçuk. Sadece muayene ücreti 300 tl :KK43: Şehir hastanesinden Ekrem sapmaza randevu aldim bende ama bilen tecrübe etmis biri gelip tavsiye verse bize keşke:KK43:
Merhaba bendede miyim varmış en son 14 şubatta adet olmuştum oldum olacak derken bu zamana kadar geldim bende doktor arayışındayım siz ne yaptınız gittiniz mi doktor nasıldı

Back
X