Merhaba kızlar gögüs küçüklüğünden rahatsızdım ve uzun süredir düşünüyordum yeni göğüs büyütme teknolojisi gelmiş.şuan sadece burun dolgusu yaptırdım.Asena hanım çok başarılıydı.Fakat içimde yenemedigim korkularım var yaptıran var mı gögüs estetigi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende adanada oldum 1ay olacak cuma gün 300cc kas üstü korkulcak bi ameliyat degil ilk 3yada 4gün biraz zor oluyo okadar 1haftadan sonra normale dönüyosun bende cok korkarak yaptirdim ama simdi keske önce yaptirsaymisim niye bukadar korkup erteledimki diye kendime kiziyorum insanin özgüveni artiyo gercekten hic tereddüt etme git yaptir bence tabi doktoruna güvendikten sonracnm çok teşekkür ederim bugun görüşmeye gitmeyi planlıyorum çok araştırdım yeni teknoloji ile cok iyi diyorlar oda asena hanımda vardı ama işte içimdeki korku .ben agrıya dayanamam canım tatlı galiba biraz
Merhaba kızlar gögüs küçüklüğünden rahatsızdım ve uzun süredir düşünüyordum yeni göğüs büyütme teknolojisi gelmiş.şuan sadece burun dolgusu yaptırdım.Asena hanım çok başarılıydı.Fakat içimde yenemedigim korkularım var yaptıran var mı gögüs estetigi
ameliyatsız gögüs büyütme iğne ile diyorlar bende onu araştırıyordum. agrısız filan
Hiç ağrısız olması imkansızki canım azda olsa bi agrısı elbet olucak vucuduna yabanci bir madde giriyo sonucta ama emin ol ameliyattaki bile o agrı bas agrısından daha az siddette zaten agrı kesici vs veriyolar iz acısından bişi diyemem tabiki senin bilicegin iş ama hiç korkma sonucta hersey beklediginden daha guzel oluyo :)ameliyatsız gögüs büyütme iğne ile diyorlar bende onu araştırıyordum. agrısız filan
Bende adanada oldum 1ay olacak cuma gün 300cc kas üstü korkulcak bi ameliyat degil ilk 3yada 4gün biraz zor oluyo okadar 1haftadan sonra normale dönüyosun bende cok korkarak yaptirdim ama simdi keske önce yaptirsaymisim niye bukadar korkup erteledimki diye kendime kiziyorum insanin özgüveni artiyo gercekten hic tereddüt etme git yaptir bence tabi doktoruna güvendikten sonra
Çok kısa bir süre içerisinde asena hanım burun dolgusu yaptı korktugum kadar degil müthiş birşey çok hızlı ve iyi oldu.Ben böyle tahmin etmiyordum.En yakın zamanda resimlerimi atacagım..Teşekkürler Asena BALTA Hnm 1Numarasınız
hayırlı olsun canım.güle güle kullanmak nasib olsun çok sevindim senin adına.dolgu ve burun konusunda gerçekten çok dikkat etmek lazım,doktor ve güvende çok önemli.ben göğüslerime cesaret edemiyorun ama dudaklarıma ve burnuma dolgu yaptırdım.Dr.Zeki Otan Dalyan yaptı.çok şükür doktorumun yaklaşımı,güvenilirliği ve işlememimden son derece memnun kaldım.fotolarını bekliyorum canım.Dr. Asena Balta Gerçekleştirdi Ameliyatı. Gerçekten çok memnun kaldım.1 kaç gün içinde yeni fotoları atacagım çok kısa bir süreçti. Aquafling yaptıracagım... ama ilk burun için gittim daha önce başka bir doktora gitmiştim memnun kalmadım.Asena hanım son 1 süreç uygulaması yaptı burun ucumda düşme vardı diğer yaptırdığım doktordan dolayı.Ücret söylemek yanlış olur diye düşünüyorum fakat diğer doktorumdan çok daha uygun ve çok daha kaliteli. Sıra aquafling de.Şöyle yapabilirsiniz gidiyorsunuz oraya ücretsiz analiz yapıyorlar.Deneyin derim.
Adanada medline hastanesinde dr burak yiğenoğlu yaptiAdana'da hangi doktor gerçekleştirdi ameliyatınızı, öğrenebilir miyim?