Lazer Epilasyon adana lazer epilasyon..lütfeennn :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi ahbubenn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

ahbubenn

Ziyaretçi
selammm ...
ben koltuk altı ve alt bacak için düşünüyorum daha önce adana da lazer yaptırmış arkadaşlar bilgi verebilirler mi
neresi güvenilir seansı ne kadar kaç seansta bitiyor
bu arada batık ve batık izleri kayboluyor değil mi
depresyona girdim resmen yaa ...
cevaplarınızı bekliyorummmmmmeyvahedigeldismile

canım yaa bende arıyorum maya klinik ve epiderma ile görüştüm maya seans başına ücretlendirme yapıyor tüm vücut 600 epiderma ise 2.500 e 8 seans paket uygulaması var.. başka merkezleri bilmiorum..

çok fzla :S güvenilir mi acaba..

Ben gittim koltuk altım uc beş tuy şeklinde kaldı. Bacakta da diz altı yaptırıyorum 3 seans oldu tüylerin yarısı çıkmadı nerdeyse. Yüz yaptırıyorum kalın kıl şeklinde olanlar tüy şeklinde şimdi onlarda biraz inatçı uğrasıyorum hala. Ama tavsiye ederim kol altı ve diz altı icin bosuna sürekli agda vs ile ugrasmaya değmez. Ben diz altı bacak, genital bölge yüz ve kol altı için 500 e yaptırıyorum. Şimdi 450 ye düştü. Benim gittiğim yerin en büyük avantajı soğutucusunun olması yoksa dayanamazdım herhalde. Gittiğim yer s. demirel bulvarındaki Zen güzellik merkezi. Bu gizerler marketin orda.

adana Kuvarts guzellik salonuna gidebilirsin makinasi cok iyiymis.
güzellik salonlarında lazer yapılması kanunen yasaktır öneride bulunurken bunu hatırlamalısınız!!!
ayrıca lazer bir hekimin kontrolünü gerektirecek bir tedavidir dikkatinizi çekiyorum bir TEDAVİDİR!!!
TEDAVİDE salonda estetisyenlerce yapılamaz...

adanada acıbadem yapıyormus ama fiyatını falan bilmiyorum bende arastırıyorum ama sankı hastanelerde daha guvenli olur.

selam kızlar, ben xxxxxxxxe a gidiyorum yaklaşık 5 aydır. gayet memnunum..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…