• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana Ersan kayaya burun estetiği oldum

aslında benimkisi de yeni sayılır ıkı bucuk aylık. bu sürecte ay şiştim ay yamuk mu ay gülemiyorum simam değişti tripleri oldu yalan degil ama belki benlik bi durumdur herkein bünyesi farklı

Kızlar üzülerek söylüyorum ben çok pişmanım.Şuan 1.yılımdayım ve burnum ilk zamanlar da ki gibi değil burun ucum sağa doğru kaydı burun deliklerimin birini büyük birini küçük yapmış ve aynaya bakınca burnumun yüzüme göre büyük olduğuna karar verdim ben pişmanım siz iyi düşünün iyi karar verin benden söylemesi

Kızlar üzülerek söylüyorum ben çok pişmanım.Şuan 1.yılımdayım ve burnum ilk zamanlar da ki gibi değil burun ucum sağa doğru kaydı burun deliklerimin birini büyük birini küçük yapmış ve aynaya bakınca burnumun yüzüme göre büyük olduğuna karar verdim ben pişmanım siz iyi düşünün iyi karar verin benden söylemesi
Ve doktor hatasının farkında bana gün belirleyip tekrar burun deliklerini düzeltelim dedi bir daha asla güvenip o ameliyat masasına yatmam

Fotoğrafınız var mı doktorunuz ne dedi bunun için hani düzeltme şansı falan Yok mu benim şu an 1 buçuk ayım dolacak delikler de asimetrik var sizinki ne zamandan sonra farklı olmaya başladı

Asimetrik bozuklugu ben ilk haftadan farkettim doktora söyledim düzelecek dedi inat etti hocam biri büyük biri küçük hatta biri sağa doğru dedim düzelecek dedi 1 yıl oldu düzelmedi öyle kaldı işte kontrole gittiğimde evet dedi orantısızlık var deliklerde dedi düzeltme yapalım dedi bende zaten ona güvenmem bir daha yatmam o masaya nolucak bilmiyorum

Bende ameliyat oldum Ersal beye burunda düşme oldu ilk başta kabul etmedi üstelik çok sinirli konuştu ben abartıyormuşum gibi sonra kendi de kabul etti 2. Ameliyatımı ücretsiz yaptı sonuç hüsran yine kesik izleri bile olduğu gibi ortada 5 yıl oldu hem param gitti hem burnum kesik çizgileriyle ben estetik oldum ama halen burnum bok gibi diye bağırıyor . Sakınnn yaptırmayın o adama sakınn çok pişman olursunuz net!!!

Back