• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana en iyi kadin dogum uzmani?

Yelizzz01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
9
4
1
33
Merhabalar Adanada sadece sezeryana girmeyip normal doguma da giren onerebileceginiz en iyi kadin dogum uzmani kim? Hastane sartlari da iyi olsun istiyorum.

Berrin kavuz ercan derim tek geçerim. Hem pozitif hem işinde çok iyi bir doktor. Ben pimpirikli biriyimdir (sağlık içinde olduğum içinde sanırım) her türlü seni pozitive edip doğru bilgilerle yönlendiriyor. Ayrıca önceliği normal doğum tabi şartlara göre değerlendiriyor ama normal doğum tercih ediyor. Hastane adı veremiyorum sanırım ama hastanenin şartları da iyi yeni bir hastane zaten ama kadrosu her anlamda çok iyi en iyi çocuk doktoru da yine o hastanede (bana göre en iyi çünkü önce sizi değil çocukları düşünüyor siz 2.planda kalıyorsunuz) gidebilirsiniz

Merhabalar bende henuz bir doktor bulmus defilim ama gittigim doktorlarla ilgili bilgilendirme yapayım.
Nursel arslanhan iyi bir doktor tavsiyesi ile gittim iceri girdigimde karsilamasi konusmasi bilgilendirmeleri cok hos geldi ilk etapta ama beni dinlemiyor. Kostur kostur muayene olup soracaklarinizi soramadan çıktım 3 kez hemde :)

Tavsiye uzerine prof. Turan cetine gittim. Kendisinin tüp bebek klinigi var aslinda ama normal muayene kontrol de yaptığı söylenmişti o yüzden tercih ettim (bende nursel hanimda düşük yapmıştım) bana ve esimden bir suru tahlil istedi ve tup bebek yapacakmis gibi yaklaştı bana da inan muayeneden çıktığımda omuzlarim çökmüştü. Saglam geldik hasta ciktik :)

Turan beyin verdigi tahlilleri yaptirup genel muayene icin de balcali egitim arastirma tup bebek infertilite bolumune gittim. Ve simdiye kadarki en sevdigim doktoru saka gibi ama orada gördüm. Yaklaşımı konulari izah edişi beni dinlemesine herseyini sevdim. Dr adi Ahmet beydi ama soyadini hatırlamıyorum. Ben hamilelik surecine gecene kadar onun bir ozel hastaneye gecmesi konusunda dua ediyorum :)

Simdi kime gideceksin dersen hala bilmiyorum :)

Merhabalar bende henuz bir doktor bulmus defilim ama gittigim doktorlarla ilgili bilgilendirme yapayım.
Nursel arslanhan iyi bir doktor tavsiyesi ile gittim iceri girdigimde karsilamasi konusmasi bilgilendirmeleri cok hos geldi ilk etapta ama beni dinlemiyor. Kostur kostur muayene olup soracaklarinizi soramadan çıktım 3 kez hemde :)

Tavsiye uzerine prof. Turan cetine gittim. Kendisinin tüp bebek klinigi var aslinda ama normal muayene kontrol de yaptığı söylenmişti o yüzden tercih ettim (bende nursel hanimda düşük yapmıştım) bana ve esimden bir suru tahlil istedi ve tup bebek yapacakmis gibi yaklaştı bana da inan muayeneden çıktığımda omuzlarim çökmüştü. Saglam geldik hasta ciktik :)

Turan beyin verdigi tahlilleri yaptirup genel muayene icin de balcali egitim arastirma tup bebek infertilite bolumune gittim. Ve simdiye kadarki en sevdigim doktoru saka gibi ama orada gördüm. Yaklaşımı konulari izah edişi beni dinlemesine herseyini sevdim. Dr adi Ahmet beydi ama soyadini hatırlamıyorum. Ben hamilelik surecine gecene kadar onun bir ozel hastaneye gecmesi konusunda dua ediyorum :)

Simdi kime gideceksin dersen hala bilmiyorum :)
"Nursel den uzak dur da.... kime gidersen git" diyesim geldi:KK34:
Baskent hastanesi Bulent Haydardedeoglu ile bi gorusun derim.. biraz cok konusuyo ama gorevini cok iyi yapiyor..

Baskent hastanesi Bulent Haydardedeoglu ile bi gorusun derim.. biraz cok konusuyo ama gorevini cok iyi yapiyor..
Niye nurselden uzak dur dedin bende acibademi denesemmi diye dusundum ama oradan herhangi bir doktor tavsiyesinde bulunan kimseyi de duymadim

Niye nurselden uzak dur dedin bende acibademi denesemmi diye dusundum ama oradan herhangi bir doktor tavsiyesinde bulunan kimseyi de duymadim
Kotu deneyim diyelim, yani koca bi ameliyatin bosu bosuna oldugunu dusun.. o kadar kotu bi deneyim:KK12: yetersiz bilgi ve yanlis yonlendirme...yani hastane icinde bosa gecen vakitleri saymiyorum bile, her cikisimda kafamda kocamaaan soru isaretiyle cikardim. Anladimki kendileri de bir sey bilmiyorlarmis.. ya tutarsa..

Ve de bahsettigim doktordan cok memnun kaldim.. aklinin bi kosesinde dursun..
Cok geçmiş olsun bende gittim koştur koştur muayene hop çıktım. Benden sonra kimse olmamasina rağmen. Düşük yaptım cocuk düşündüğün zaman folik asit kullanmaya baslarsin dedi gönderdi. Baska 2 doktora gittim 6 ay cocuk dusunmemen gerekiyor dedi ikisi de:)

Ay o hastanede tayfun cok da az konusur ama isini iyi yapar :D

Tayfun cok, az konusuyor ama konuştuğu her kelime işe yarar şeyler.

Adana da doktor arayan bir diger pimpirikte benim. Deneyimlerimi yazayum.

Once tayfun cok ila hic tavsiye olmadan basladim. Adam cok az konusur yapisi oyle ama tehlikeli birsey sezince hemen uyarir . Uyarinin ustune basa basa soylemez ama bir kez soyler dinledin dinledin :))) severim kendisini ama cuma gunleri tek seyhanda o gun bana uymadigi icin. Odasina cok kalabalik alip pek cok kisi ile ilgilenmesi ve doktoru aradigimda direk ulaşamam. ( aslinda en mantiklisi cunku acille gitmen gerek bir sorun varsa onlar doktorubu arıyormuş.) Hem iyi hem kötü aslinda. Bir de rapor vermeleri sıkıntı oldugundna biraktim.

Sonra metro hast. Gokmen sukgene gittim. Agzi iyi os yapıyor ama acayip paraci. Bir hafta once veridigi ilaci kestirip yeni ilac oneriyor. Detayliya disarda hir bir de gel ben sana bu hastanede detayli bakayim deddi. Cinsiyeti karıştırdı. Bebek kalpte ufak bir sorun vardi görmedi. ( marsa daki acil doktoru gördü)

Ortadoguda hicran diye birine gittim bir keresempatikti ama ortadoğu da sira beklemek öldürdü beni!!!

Simdi guzelyali selcuk gürbüz e gidiyorkm. O hastane genel olarak normal dogumu destekliyor. Yasli bir doktor cok sakin konusuyor ama bıktım soktor değiştirmekten. Drvam edecegim. Tesizatlsri guzel ve iyiymis onu ogrendim. 41 yeni dogan unitesi var. Genel olarak kadindogum uzerine bir hastane zaten. Hakkimizda hayırlısı olsun.

Basken guvenilir bir hastanedir ama oradaki bir doktoru secebilirsin. Orada yar. Doc hakan beyi de cok oneriyorlar ama randevuyu 2 ay sonraya bulabiliyorsun

Once tayfun cok ila hic tavsiye olmadan basladim. Adam cok az konusur yapisi oyle ama tehlikeli birsey sezince hemen uyarir . Uyarinin ustune basa basa soylemez ama bir kez soyler dinledin dinledin :))) severim kendisini ama cuma gunleri tek seyhanda o gun bana uymadigi icin. Odasina cok kalabalik alip pek cok kisi ile ilgilenmesi ve doktoru aradigimda direk ulaşamam. ( aslinda en mantiklisi cunku acille gitmen gerek bir sorun varsa onlar doktorubu arıyormuş.) Hem iyi hem kötü aslinda. Bir de rapor vermeleri sıkıntı oldugundna biraktim.

Sonra metro hast. Gokmen sukgene gittim. Agzi iyi os yapıyor ama acayip paraci. Bir hafta once veridigi ilaci kestirip yeni ilac oneriyor. Detayliya disarda hir bir de gel ben sana bu hastanede detayli bakayim deddi. Cinsiyeti karıştırdı. Bebek kalpte ufak bir sorun vardi görmedi. ( marsa daki acil doktoru gördü)

Ortadoguda hicran diye birine gittim bir keresempatikti ama ortadoğu da sira beklemek öldürdü beni!!!

Simdi guzelyali selcuk gürbüz e gidiyorkm. O hastane genel olarak normal dogumu destekliyor. Yasli bir doktor cok sakin konusuyor ama bıktım soktor değiştirmekten. Drvam edecegim. Tesizatlsri guzel ve iyiymis onu ogrendim. 41 yeni dogan unitesi var. Genel olarak kadindogum uzerine bir hastane zaten. Hakkimizda hayırlısı olsun.

Basken guvenilir bir hastanedir ama oradaki bir doktoru secebilirsin. Orada yar. Doc hakan beyi de cok oneriyorlar ama randevuyu 2 ay sonraya bulabiliyorsun
Baskent universitesine endokrin takibim icin gidiyorum. Tiroid hastasıyım ve 2 düşük yaptım. O yüzden biraz daha ozen gösteriyorum doktor secimimde. Baskentin endokrin yoğunluğu cok oldugu icin kadin dogum bolumune de on yargiliyim. Acil durumlar için doktora ulasamama durumu yasar miyim diye cekiniyorum. Guzelyali metro hastanesini duydum biraz daha araştırmali. Simdilik en az 6 ay surem var hamile kalmak icin. O surecte de tahliller için balcaliya gitmem gerekiyor. Oradaki doktorumdan memnun kaldım yaklaşımı cok iyiydi.

Mutlaka iyileri vardır ama doktor dedigin konusacak biraz anlatacak her seyi.. çok arastırdım ve deneyimim üzerine Bülent hocayı tavsiye ediyorum, diğer bayanı yine deneyimim üzerine asla tavsiye etmiyorum..

Merhaba bayanlar bende Adana’da yaşıyorum bugün test yaptım ve sonuç pozitif çıktı çok heyecanlıyım banada önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı acaba malum şuanda ortalıkta çok karışık doktora nasıl gideceğimi düşünüyorum virüsten dolayı çekiniyorumda açıkcası 😕

Merhaba ben size bi doktor önermek isterim sezar hastanesinde cazip kocabaglı çok güleryüzlü çok ilgili bir doktor bence gidin pişman olmazsınız

Merhaba ben size bi doktor önermek isterim sezar hastanesinde cazip kocabaglı çok güleryüzlü çok ilgili bir doktor bence gidin pişman olmazsınız
Merhabalar Sezar hastanesi evime çok yakın cazip beyle tanıştık gerçekten çok iyi bir doktor maalesef 8. haftada kalp atışı alamadığımız için cazip bey gebeliği sonlandırmamız gerektiğini söyledi ve gebeliğimi sonlandırmak zorunda kaldı çok üzgünüm kendimi çok hazırlamıştım ama olmadı 😭☹️😞😔 sürekli düşünüyorum acaba bir hafta dahamı bekleseydim diye

Kızlar Güzelyalı hastenesinde Bülent kavuzlu var yaşlı ve tecrübeli.çpk sakin muayene süresi nerdeyse 40-50 dk ,çok detaylı bilgi veriyor,aşırı güzel inceliyor, hem anneye tavsiye veriyor ,bebek bakımı,dopum sonrası annenin yapması gerekenler hakkında bile bilgi veriyor yönlendiriyor. İnsan resmen tatmin olmuş çıkıyor.bir soru sormana bile gerek kalmıyor. Zaman kavramı da yok. Telefon açıp saçma sapan sorular soranlara bile sakinlikle cevap veriyor. Arkadaşım da ona doğum yaptrmıştı çok memnundu.
Ben herkese Bülent Kavuzlu'yu tavsiye ederim. Gidince analyacaksınız zaten.
4-5 dr gittim hepsi içerde max. 7 dk tutuyor. Soru sormazsan boyu kilosu haftasıyla uyumu dışında bilgi vermiyorlar.

Back
X