Nilim yine harika bir buluşma olacak gözümün önüne kebaplar börekler adananın o müthiş yemekleri geldide ahh şimdi orda olup sizlerle buluşmak vardı sizleri görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum çok öperim opuyorumnanaktan
ya yapmayın ya benim kozandan misafirlerim gelecek ve denize gideceğiz cumartesi nerdeyse iki haftadır esimin isinin dönmesini beklediler simdi gelmeyin desem kötü gelin olurum esiminde kabul edeğini sanmıyorum sonucta bütün is onda bitiyor mafoldumben mafoldumben
ya ama çok kötüsünüz,ben izmirdeyim((ağustos başında dönüyorum inşallah Adanaya (
neyse o zaman bi daa buluşuruz bahaneyle:)
sizlere şimdiden ii eğlenceler kızlar,fotolarınıza bakarım artık:)
ya yapmayın ya benim kozandan misafirlerim gelecek ve denize gideceğiz cumartesi nerdeyse iki haftadır esimin isinin dönmesini beklediler simdi gelmeyin desem kötü gelin olurum esiminde kabul edeğini sanmıyorum sonucta bütün is onda bitiyor mafoldumben mafoldumben
yapma yaa yinemi gelemiyosun:gitme: nese ama en kısa zamnda yine yaparıız kaydirigubbakcemile5ya yapmayın ya benim kozandan misafirlerim gelecek ve denize gideceğiz cumartesi nerdeyse iki haftadır esimin isinin dönmesini beklediler simdi gelmeyin desem kötü gelin olurum esiminde kabul edeğini sanmıyorum sonucta bütün is onda bitiyor mafoldumben mafoldumben
o zman yine buluşuruz ondan sonra yine buluşuruz ondn öncede yine buluruşzya ama çok kötüsünüz,ben izmirdeyim((ağustos başında dönüyorum inşallah Adanaya (
neyse o zaman bi daa buluşuruz bahaneyle:)
sizlere şimdiden ii eğlenceler kızlar,fotolarınıza bakarım artık:)
Bu sıcaklarda Şehİr merkezİnde olan bİr yer hİÇ Çekılmez dılber cafe tahta masa boyle kuzey adana'da hem manzarası hoŞ yerlerden bİrİnİ seÇİn hanımlar
sızın bulusmalarınıza bayılıyom adana:)..helekı yemeklerınız ..
sımdıden merakla beklıyom resımlerınızı :)..dostlugunuz bı omur daım olsun sevgıyle..
ya kızlar biz izmire geldik kayınwaldemlere:gitme::gitme: nasıl gelicem ben:1shok:
yaaaaa ben ankaraya gidiyorum bugüüün:gitme::gitme:
geçen sefer doyamamıştım size
nese bi dahaki sefere inşallaaaahhhhhhh
şimdiden öpüyorum sizleri benim yerimede eğlenin resimlerinizi bekliyorum heyecanlaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben kesin ordayım inşallah..... da nerde olacak karar verin olmazsa bende garden party yaparız yada dışarı.... dışarda buluşalım.. herkes adanaya dönünce evde buluşuruz fatosbrn oluuur meglira oluurr.... oohhh.... kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?