- 2 Ocak 2018
- 6
- 0
- 6
- 26
- Konu Sahibi melekboz01
-
Sehir hastanesinde erhan coskun var. Karmarinoplasti yapiyormus.Arkadaşlar merhabalar adana devlet hastanelerinde önerebileceğiniz estetik cerrahı var mı? Bütçem sınırlı olduğu için devlet hastanesinde olmayı düşünüyorum. Bir de ameliyat olan varsa memnuniyet durumuyla fiyat bilgisini paylaşırsa çok güzel olur. Yorumlarınız benim için önemli
Merhaba melek hanım araştirdinizmi bende adanadayim devlette iyi bi doktor bulursam maddi olarak devlet tercihimArkadaşlar merhabalar adana devlet hastanelerinde önerebileceğiniz estetik cerrahı var mı? Bütçem sınırlı olduğu için devlet hastanesinde olmayı düşünüyorum. Bir de ameliyat olan varsa memnuniyet durumuyla fiyat bilgisini paylaşırsa çok güzel olur. Yorumlarınız benim için önemli
Ben tekirdağ devlet hastanesinde olacağım 18 ocakta gittim 12 şubata ameliyat günü verdi doktorun yoğunluğuna göre değişirne kadar ileri atıyorlar ameliyat tarihini ameliyat olmaya karar verdiğimizde bilginiz var mı?
Ilayda hanım umarım istediğiniz sağlıklı buruna sahip olursunuz şimdiden geçmiş olsun. Ben de adanadayim doktor araştırıyorum.Ben tekirdağ devlet hastanesinde olacağım 18 ocakta gittim 12 şubata ameliyat günü verdi doktorun yoğunluğuna göre değişir
Sehir hastanesinde Erhan Coskunu arastirin derim.Ilayda hanım umarım istediğiniz sağlıklı buruna sahip olursunuz şimdiden geçmiş olsun. Ben de adanadayim doktor araştırıyorum.
Teşekkür ederim şimdi doktoru araştırdım içime sindi. Fakat çok yoğunmuş randevu almak çok zor muş çok ileri tarihe veriyormuş. Ne yapmalıyım sizce. Benim nisan a kadar olmam lazım.Sehir hastanesinde Erhan Coskunu arastirin derim.
Butun devlet hastaneleri oyle. Benimde Ankarada 19 subatta ameliyatim. 30 ekimde gun almistim. Aceleye getirmeyin gidin gorusun kafaniza yatarsa gun alirsiniz. Nisana kadar olursunuz tahminim.Teşekkür ederim şimdi doktoru araştırdım içime sindi. Fakat çok yoğunmuş randevu almak çok zor muş çok ileri tarihe veriyormuş. Ne yapmalıyım sizce. Benim nisan a kadar olmam lazım.
Teşekkür ederim umarım sağlıklı güzel buruna sahip olursunuz. Konuşmam lazım doktorla haklısınız. Sanırım siz bilgilisiniz devlette yaklaşık ne kadar para nelere gidiyor bilginiz varmi ssk liyimButun devlet hastaneleri oyle. Benimde Ankarada 19 subatta ameliyatim. 30 ekimde gun almistim. Aceleye getirmeyin gidin gorusun kafaniza yatarsa gun alirsiniz. Nisana kadar olursunuz tahminim.
Tsk ederim. Tahlillerinizi devlet karsiliyor. Sadece estetik ucretini oduyorsunuz. 2018 fiyati burada 2500 tl olmus. Adanada da tahminim aynidir.Teşekkür ederim umarım sağlıklı güzel buruna sahip olursunuz. Konuşmam lazım doktorla haklısınız. Sanırım siz bilgilisiniz devlette yaklaşık ne kadar para nelere gidiyor bilginiz varmi ssk liyim
Çok teşekkür ederim biraz arastirim bakalım ne zaman a gün verecekler. Iyi geceler.Tsk ederim. Tahlillerinizi devlet karsiliyor. Sadece estetik ucretini oduyorsunuz. 2018 fiyati burada 2500 tl olmus. Adanada da tahminim aynidir.
Çok sağol teşekkür ederim umarım sende aradığını bulursun en kısa zamanda olursun ameliyatını :)Ilayda hanım umarım istediğiniz sağlıklı buruna sahip olursunuz şimdiden geçmiş olsun. Ben de adanadayim doktor araştırıyorum.
Teşekkür ederim arastircamOzel bir hastanede Taner bey diye bir dr varmis .Soyadını unuttum.
Teşekkürler şuanda nasıl oldu burnunuz tamponunuz çıktımiAmeliyatıımın 4.günü Adana devlet hastanesinde Emin kapıya oldum en ufak morluk yok olmadı ücret olarak %90 1700 tl diyecek.Tavsiye ederim.
Tsk ederim. Tahlillerinizi devlet karsiliyor. Sadece estetik ucretini oduyorsunuz. 2018 fiyati burada 2500 tl olmus. Adanada da tahminim aynidir.
Tum devlet hastanelerinde ayniymis. Yapilan isleme gore 100 tl 200 tl oynuyormus. 2500 tl yi gecmiyor yani.şehir hastanesinde ekstradan fiyat artıyor mu yoksa tüm devlet hastanelerinde mi bu fiyat?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?