• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana da tüp bebek tedavsi

Ben de yazdiklarinizi saskinlikla okudum 40 yasindayim doktor arastiriyordum bulent bey ve volkan noyan arasinda kalmistim herkes ovup duruyor butun forumu taradim bulent beyi ovup duruyorlar sizin yazdiklarinizi okuyunca hem sasirdim hem de cevap vermeyisi ve kendi bildigini okumasi beni tedirgin etti acikcasi
İnanın ben hâlâ şoktayım tedavinin olumsuz oluşuna değil aldığım cvp karşısın da rabbim bizleri böylelerinin kapısına muhtaç etmesin 🤲😊

Genetik testi Bülent hoca yaptir di kendisine 14 haftalık gebelik kaybım dan 6 ay sonra gittim sezeryan olduğum için 1 yıl ara vermiştik 2 genimde pıhtılaşma çıktı biz tüp bebek yaptıircaz diye korunuyordum en son gebeligim 14 haftalık di önceki gebeliklerimde 10 ila 8 haftalık di kalp atışı durduğu için kaybettim hiç gebelik yaşamamış olsam tamam diyeceğim söylediğine anlayacağın işi ticarete dökmüş ilk igneler basladik 8 gün sonra beni kontrole çağırdı yumurta takibinde ve kesinlikle sorduğunuz soruya net bir cvp alamiyorsunuz ters tepki ve ani çıkışlar yapiyor ben çok güvenerek ve inanarak gitmiştim ama büyük bir hayal kırıklığı yaşattı
Beni 1 hafta sonra çağırmıştı ben de çok uyuz oluyorum buna. Bu kadar yoğun değilken bile yakın takip yapmıyordu çünkü buna gerek olmadığını düşünüyor..
Benim 5 6 gende pıhtılaşma olduğu halde buna iğne vermeye gerek yok dedi. Ben femara ile hamile kalınca hemen tayfun hocayı aradım başkentten, daha kese randevusuna bile gitmeden kan sulandırıcı, b12 ve folik asit başla dedi bana. Kayıplarınız için üzüldüm 😔 rahim ağzı yetmezliği gibi başka bir sebep var mıydı?
Bence başka sebep yoksa doğal deneyip gebeliği öğrenir öğrenmez kan sulandırıcı kullanın. Bir de bana prednol vericez dediler sonraki gebelikte ama sizin 14. Haftaya kadar geldiyse bağışıklık sorunu değildir muhtemelen.
Bizim genetik sonuçlarımız çıkmış eşimle ama daha gidemedim. Sonuca göre tüp ya da doğal deneyeceğiz

Ben de yazdiklarinizi saskinlikla okudum 40 yasindayim doktor arastiriyordum bulent bey ve volkan noyan arasinda kalmistim herkes ovup duruyor butun forumu taradim bulent beyi ovup duruyorlar sizin yazdiklarinizi okuyunca hem sasirdim hem de cevap vermeyisi ve kendi bildigini okumasi beni tedirgin etti acikcasi
Tavsiye edenler hamile kalanlar.. ben tedavisiyle hamile kaldığım halde tavsiye etmiyorum. Bana da düşük riskim varken kan sulandırıcı vermedi ikizlerimi kaybettim. Arada bir sürü sorun yaşadım ameliyat oldum ameliyat için sadece kendisine güvendim yaptırdım ama tüp bebek yaptırmam çünkü koruyucu bir tedavi yaklaşımı yok.. prendol, kan sulandırıcı riskli diyor ama neye yol açacağı belli olmayan dhea, saizen veriyor bazı hastalara. Tedavisinden fayda gören çoktur ama bu kadar hassas olunan bir tedavi sürecini çatışmadan geçirmek isterim..

peraares peraares Benim 2 gende homozigot mutasyonu var ben de sordum öncesinde kullanmam gerekiyormu diye şimdi gerek görmediğini söyledi inan ben tedavi den hiç bir şey anlamadım Bülentin doğru düzgün yumurta takibi bile yapmıyor baştan sağma iş yapıyor hem doğal yollardan hem tüp bebek tedavisi hangisi tutarsa artık 😊 cnm

Tavsiye edenler hamile kalanlar.. ben tedavisiyle hamile kaldığım halde tavsiye etmiyorum. Bana da düşük riskim varken kan sulandırıcı vermedi ikizlerimi kaybettim. Arada bir sürü sorun yaşadım ameliyat oldum ameliyat için sadece kendisine güvendim yaptırdım ama tüp bebek yaptırmam çünkü koruyucu bir tedavi yaklaşımı yok.. prendol, kan sulandırıcı riskli diyor ama neye yol açacağı belli olmayan dhea, saizen veriyor bazı hastalara. Tedavisinden fayda gören çoktur ama bu kadar hassas olunan bir tedavi sürecini çatışmadan geçirmek isterim..
O deha yi bana 3 aylık verdi biliyormusun biz tedaviyi ertelemek zorunda kaldık eşimin yurt dışı görevi çıktı aniden o 3 aylık erteme sürecinde verdi hiç bir etkisi olmadı bana saizen ni de tedavi de verdi hiç bir etkisi yok maalesef

Son düzenleme:
Bülent haydardedeoglun da tedaviye başladık 12 şubatta geçen cumartesi opu oldum pazartesi olumsuz sonuç aldım benim doğal yollardan gebelik kayiplarim var pıhtılaşma dan kaynaklı kontrollü gebelik için tüp bebek yaptırmaya karar verdik ama maalesef Bülent hoca olumsuz sonuclaninca tedavi bana 2 denemeyi bile onermedi direk Kıbrısa yumurta donasyonu için yönlendirme konusunda yardımcı olabecegini söyledi tüp bebek yaptircam diye korunuyorum ben olumsuz olmasına değil takındığı tavirdan dolayı hiç memnun kalmadım ne ekibinden nede kendisinden fiyat olarak ilk muayene ücreti 1000 tl tüpbebek fiyatı 13000 tl ilaçlar 5.500 transfer ücreti 2000 tl acibademi tercih etmistik biz Medline 1000 tl aşağı fiyat olarak

Bütün Bunları okuyunca ben de yazmadan edemedim yorumlara bakarak Bülent hocaya gittik ama tam hayal kırıklığı rahim filmi çekmeden tüp bebeğe başladık tedavi boyunca hiç vitamin vermedi sorduğumda da bunlar gereksiz para tuzağı dedi paranızı çöpe atmayın tüp bebek süreci çok önemli hem emek veriyoruz hem maddi açıdan bebeğim olsun da fikriyle yola çıkıyorsun ama sonuç doktorun atladığı detaylardan negatif olunca insan üzülüyor bize de Kıbrıs’a gidin dedi ben niye yumurta alayım kesinlikle gitmeyin derim rahimin t olup olmadığına takılmış bir hekim bence başka konularda uzman olabilir ama tüp bebek de out …

Bütün Bunları okuyunca ben de yazmadan edemedim yorumlara bakarak Bülent hocaya gittik ama tam hayal kırıklığı rahim filmi çekmeden tüp bebeğe başladık tedavi boyunca hiç vitamin vermedi sorduğumda da bunlar gereksiz para tuzağı dedi paranızı çöpe atmayın tüp bebek süreci çok önemli hem emek veriyoruz hem maddi açıdan bebeğim olsun da fikriyle yola çıkıyorsun ama sonuç doktorun atladığı detaylardan negatif olunca insan üzülüyor bize de Kıbrıs’a gidin dedi ben niye yumurta alayım kesinlikle gitmeyin derim rahimin t olup olmadığına takılmış bir hekim bence başka konularda uzman olabilir ama tüp bebek de out …
Aaa sizedemi negatif sonrası Kıbrısı önerdi galiba orayla anlaşmalı her hastasını yönlendirdigine göre ben Bülent hocanin çalıştığı laboratuvar da amh testi yaptırmıstım kendisi yonlendirmisti sonucum 0.18 çıkmıştı geçen tekrar yaptırdım bingöl de 0.35 çıktı şok oldum Diyarbakırdaki dr yumurta sayınla amh sonucun aynı değil tekrardan amh istemdi ve gerçekten insanları yanıltıyor

Orayla anlaşmalı olduğu hakkında bilgim yok Bülent hoca açık sözlü istatistik olarak yaklaşıyor bize başka denemelerde olacağını en son çare Kıbrıs’ı söyledi bizde tüp bebekde derin tedavi yapmadan direk iğne yapıp başlaması mantıklı değildi film çekilmeden amh ye de pek takılmıyor o da ilginç her hekimin çalışması farklı sanırım ama Adana bizim için kapandı volkan hocaya gitseydik farklı olabilirdi belki kısmet değilmiş ilk denemede demek ki ama hiç kimse bence umudunu kaybetmesin inşallah olumlu dönüşler olursa başka hekimde burada paylaşırım moralimüz hep yüksek olmalı…

Niye Kıbrıs dedi yumurta mi az çıktı? Bu kadar rahat Kıbrıs denir mi ya 😑 bana da ilk tedavide vitamin vermedi sonra ikizlerimin kalbi durunca sana bi daha tüp bebek yapmam kilo ver, astalife kullan gel dedi. Gerek yok para tuzağı dedi vitamin max 250 lira bir daha tüp bebek yapmak 20 bin... ben kendisine histeroskopi yaptırdım ameliyatta güveniyorum ona ama sonrasında tedaviyi bıraktım. Doğal gebelik oldu şu an başkentte tayfun çok hocanın takibindeyim o kadar çok konuşmuyor ama hem çok bilgili hem bütün riskleri değerlendirip tedavi veriyor. Tüp için bence esra hoca ya da acıbadem i değerlendirin, başkentten çok emin değilim ama takip için kesinlikle başkent

Orayla anlaşmalı olduğu hakkında bilgim yok Bülent hoca açık sözlü istatistik olarak yaklaşıyor bize başka denemelerde olacağını en son çare Kıbrıs’ı söyledi bizde tüp bebekde derin tedavi yapmadan direk iğne yapıp başlaması mantıklı değildi film çekilmeden amh ye de pek takılmıyor o da ilginç her hekimin çalışması farklı sanırım ama Adana bizim için kapandı volkan hocaya gitseydik farklı olabilirdi belki kısmet değilmiş ilk denemede demek ki ama hiç kimse bence umudunu kaybetmesin inşallah olumlu dönüşler olursa başka hekimde burada paylaşırım moralimüz hep yüksek olmalı…
Önemli olan ultrasonda görünen yumurta sayısı o yüzden amh a takılmıyor bir de amh testinde kanın hemen incelenmesi gerekiyor yoksa değer yüksek çıkabiliyor. Rahim filmi istememesi ilginç ama şöyle bi şey olabilir onun ultrasonu rahimde şekil bozukluğu varsa gösteriyor zaten. Şekil bozukluğunuz yoktur. Bir de rahim filmi tüplerde sorun var mi diye bakıldığı için tüp bebekte zaten tüpler çok önemli değil diye istememiş olabilir. Benim rahim içi yapışıklık riskim vardı o zaman rahim filmi istedi ama başkent rahim filmi görmeden hiçbir tedaviye başlamaz mesela

Mrb adanada tup bebek ilaci bulamiyorum. Gonaf 900 ve cetrotht almam gerek eczanelerde bulamadim nereden bulabilirim

Mrb adanada tup bebek ilaci bulamiyorum. Gonaf 900 ve cetrotht almam gerek eczanelerde bulamadim nereden bulabilirim
Gonalf 450 alsanız? Bir sorun isterseniz doktorunuza ben 450 den 4 kutu kullanmıştım toplamda

Aaa sizedemi negatif sonrası Kıbrısı önerdi galiba orayla anlaşmalı her hastasını yönlendirdigine göre ben Bülent hocanin çalıştığı laboratuvar da amh testi yaptırmıstım kendisi yonlendirmisti sonucum 0.18 çıkmıştı geçen tekrar yaptırdım bingöl de 0.35 çıktı şok oldum Diyarbakırdaki dr yumurta sayınla amh sonucun aynı değil tekrardan amh istemdi ve gerçekten insanları yanıltıyor
Kime güvencezz şok oldum 🥴

Volkan a gittim bulent de yasadiginizi yaşadım. Rahim filmi vs vitamin hic birsey vermedi sonuc negatif. Simdi baskent kışla tayfun a basladik ilk sulu ultrason rahim filmi yapıldı vitaminler verildi uzun protokol olacak dedi

Back
X