Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adana da en iyi tüp bebek merkezi, tavsiye edeceğiniz bir doktor var mıdır?
- Konu Sahibi ahsenvera
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Evet eşimin dru Fettah Bey..Eşim azosperm biz ikinci bebek için tedavi oluyoruz.Bir oğlum var çok şükür.Ankara'dan tayin geldik,bir arkadaşımızın vasıtası ile kendisi ile tanıştık.Önce eşimin tedavisi olacak,sperm çıkarsa ben oradaki drlardan biriyle nasipse tüp bebeğe başlayacağım.Allah hayırlı ise nasip etsin hepimize
- 23 Mart 2024
- 313
- 98
- 13
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız bizi de haberdar eder misiniz umut olurKışla başkent Pınar Çağlar Aytaç’a gidiyorum, memnunum. 25inde transfer var.
Amiiin inşallah İlay Hanım var medline sizin için de onu tavsiye edebilirim memnun kalırsınız kesinlikleEvet eşimin dru Fettah Bey..Eşim azosperm biz ikinci bebek için tedavi oluyoruz.Bir oğlum var çok şükür.Ankara'dan tayin geldik,bir arkadaşımızın vasıtası ile kendisi ile tanıştık.Önce eşimin tedavisi olacak,sperm çıkarsa ben oradaki drlardan biriyle nasipse tüp bebeğe başlayacağım.Allah hayırlı ise nasip etsin hepimize
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız bizi de haberdar eder misiniz umut olur rahim dinlendirmesi yapıldı mı taze transfer mi oldunuz?
- 23 Mart 2024
- 313
- 98
- 13
Tabi kiİnşallah güzel sonuçlar alırsınız bizi de haberdar eder misiniz umut olur
- 19 Ekim 2022
- 897
- 427
- 23
- 29
Çok sağ olun,tmm inşAlh dru araştıracağım.Amiiin inşallah İlay Hanım var medline sizin için de onu tavsiye edebilirim memnun kalırsınız kesinlikle
Fiyatlarını sordunuz mu acabaMerhabalar bizde Mersin Necip Öztürk ile Adana prof doktor turan Çetin arasında kalmıştık ikisi de tüp bebek merkezi bugün karar kıldık Adana Prof doktor turan çetin’de başlayacağım tedavime adet bekliyorum.
canm mersindemisin , burda fakültede tüp bebek bölümü var prof hocalarda var bende orda bi hocayla karar aşamasındayım . ama cok labaratuardan emin değilim . fiyat özeller gibi ama doktor cok iyi bakalım artık kısmet . sen adanadaki doktordan memmunmusun canımMerhabalar bizde Mersin Necip Öztürk ile Adana prof doktor turan Çetin arasında kalmıştık ikisi de tüp bebek merkezi bugün karar kıldık Adana Prof doktor turan çetin’de başlayacağım tedavime adet bekliyorum.
- 19 Ekim 2022
- 897
- 427
- 23
- 29
Genel olarak iyi ve ilgili bir doktor Benım gittiğim fakat çok paracı tedavi sürecini anlatmadan ücret hakkında aydınlattı beni denemeden bilemiyorum suan hala adet bekliyorum inşallah sonu güzel olurcanm mersindemisin , burda fakültede tüp bebek bölümü var prof hocalarda var bende orda bi hocayla karar aşamasındayım . ama cok labaratuardan emin değilim . fiyat özeller gibi ama doktor cok iyi bakalım artık kısmet . sen adanadaki doktordan memmunmusun canım
- 23 Mart 2024
- 313
- 98
- 13
Mersin’deki Necip bey tamamen para avcısı. Yorumları da çok kötü. Ben pınar hanıma gidiyorum başkente. Tavsiye ederim. Rapor da çıkartılıyor hastanede.Genel olarak iyi ve ilgili bir doktor Benım gittiğim fakat çok paracı tedavi sürecini anlatmadan ücret hakkında aydınlattı beni denemeden bilemiyorum suan hala adet bekliyorum inşallah sonu güzel olur
- 19 Ekim 2022
- 897
- 427
- 23
- 29
Necip beye eşim gidip görüşmüştü 45 bine kadar düşmüş fiyat makuldü bize göre fakat sonraki durumlarda ek olarak neler isterdiler bilemeyiz. Bakalım suan icin turan Çetin tüp bebek merkezine başladık gibi rabbim çabalarımızı emeklerimizi boşa çıkarmasın sizin ilk tüp bebek mi ?Mersin’deki Necip bey tamamen para avcısı. Yorumları da çok kötü. Ben pınar hanıma gidiyorum başkente. Tavsiye ederim. Rapor da çıkartılıyor hastanede.
- 23 Mart 2024
- 313
- 98
- 13
Amin inşallah. Evet ilk benim de. Perşembe transferim var çok heyecanlıyım.Necip beye eşim gidip görüşmüştü 45 bine kadar düşmüş fiyat makuldü bize göre fakat sonraki durumlarda ek olarak neler isterdiler bilemeyiz. Bakalım suan icin turan Çetin tüp bebek merkezine başladık gibi rabbim çabalarımızı emeklerimizi boşa çıkarmasın sizin ilk tüp bebek mi ?