• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana da DR Serkan Sayılıkan

adanaadana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
557
9
116
İstanbul
arkadaşlar ben ıkıncı amelıyatımı olucam serkan bey e ama yınede yaza kadar serkan bey hakkında bılgı ıstıyorum..hakkında iyi seyler duydum ama yınede fıkırlerı olanlardan beklıyorum serkan beye amelıyat olanlar yada duyanlar tesekkur ederım

arkadaşlar ben ıkıncı amelıyatımı olucam serkan bey e ama yınede yaza kadar serkan bey hakkında bılgı ıstıyorum..hakkında iyi seyler duydum ama yınede fıkırlerı olanlardan beklıyorum serkan beye amelıyat olanlar yada duyanlar tesekkur ederım

Selam 2008 de yazmissin ama hic cevaplayan olmamis, egerki yazdiklarimi okursan cok merak ediyorum ameliyat oldunmu ve nasil bir sonuc aldin? bende serkan sayilikana ameliyat olmak istiyorum. Bana cevap yazarsan sevinirim..

Selam 2008 de yazmissin ama hic cevaplayan olmamis, egerki yazdiklarimi okursan cok merak ediyorum ameliyat oldunmu ve nasil bir sonuc aldin? bende serkan sayilikana ameliyat olmak istiyorum. Bana cevap yazarsan sevinirim..

arkadaşlar neden bu cerrahı tercih ettiğinizi yazar mısınız lütfen, karşılaştırma yapmak istiyorum. ben de Adanada burun estetiği yaptırıcam ama bikaç isim duydum başarılı olan. ama aynı kişilerin kötü ameliyatları olduğunu da öğrendim. şimdi çok kararsızım :( tecrübesini paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

serkan sayılıkan mı ersal kaya mı? bir de sen ne kadara ameliyat oldun? lütfen öğrenebilr miyim ?

arkadaşlar neden bu cerrahı tercih ettiğinizi yazar mısınız lütfen, karşılaştırma yapmak istiyorum. ben de Adanada burun estetiği yaptırıcam ama bikaç isim duydum başarılı olan. ama aynı kişilerin kötü ameliyatları olduğunu da öğrendim. şimdi çok kararsızım :( tecrübesini paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

işark meme protez oldu çoook memnun rinoplASTİ AMELİYATLARINI MUAYENEHANESİNDE YAPIYORMUŞ ARTIK ODASINA GİREN BANTLI ÇIKIYORMUŞ EMİNİM BURUNDA ÇOK PRATİKLEŞMİŞTİR TANIŞMIYORUM ;AMA BU DR HAKKINDA HİÇBİR KÖTÜ DUYUMUM OLMADI

cuma günü serkan beye minik bir operasyon yaptırdım, benim operasyonum cidden küçük bir şeydi. ama onun hastalarıyla yakından ilgilenen, kendinizi rahat hissedebilceğiniz, esprili bir dr olduğunu söyleyebilirim. burun ameliyatı vb. yaptıran hastaları da çok memnun olduklarını söylediler. benim minik kitle operasyonum da gayet başarılıydı.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:ARKADAŞLAR BENDE BU DOKTORA YAPTIRDIM AMELİYATIMI ÇOK BAŞARILI .SONUNA KADAR GÜVENEBİLİRSİNİZ MUHTEŞEMMMMMMMMMMMMMMMMMMM.BİR DOKTOR.TAVSİYE EDERİM.:nazar::nazar::nazar::nazar:

Bende Serkan beyle görüşmüştüm ama tereddütlerim var aslında fiyatıda çok uygundu ama bilmiyorum yaa kafam çok karışık bazıları Cemal Dalay 'ı öneriyor çok zor bir durum bende estetik olmayı istiyorum ama dediğim gibi kararsızım ve korkuyorum ayrıca bu konuyu açan arkadaşlada konuşmuştum o sonunda serkan beye oldu şimdi memnun mu bilmiyorum :50:

Ben serkan bey'e 13 aralıkta burun estetıgı oldum.çok memnunum kktc den adanaya gıttım dusunun artık onun ıcın ve hiç yanıltmadı benı sağolsun ben olduktan ıkı gun sonra teyzemde oldu o da çok memnun gıbı ama onun alçısı duruyor 3 gun sonra cıkıcak . Amelıyat sonrası ıse sadece nefes alma zorlugu cekıyorsunuz o kadar o da zaten mak.7 gun suruyor sonra tamponlar alındıktan sonra rahatca nefes alıyorsunuz ben hiç acı cekmedım çok basarılı gectı umarım herkes benım gıbı sanslı olur ucretıde çok uygun ve çok musterısı var bız klınıgıne gıderken bı suru bekleyen vardı yanı duyulmus unlu bırı adanada operasyonlarıda yarım saat suruyor bence gıdın bır gorusun derım 3-4-5-6-7 bin tl ve ustu verenlere acıyorum acıkcası lutfen uyanın artık estetık gunumuzde çok yaygın oldu parayla değil doktorun tecrubesı onemlı ,herkese yenı burunlarıyla mutluluklar dılerım:)))resımımı cumartesı gunu bantlar cıkınca koyacagım. Su an ben kıbrıstayım yolculuk bıle yaptım tamponların alındıgı gun 3 hafta sonra kendısıne resımlerımı gonderıcem su an sıslık var tabı mın 3 haftada bıraz daha ıner.

kızlarrr bende önceden muhammet dilber yada emre ilhan düşünüyodum fakat git oraya kal o kadar o kadar yol çek uzunartık bende ersal kaya yada serkan sayılgan ı düşünmeye başladım ama yorum yazanlar çok eski bana yardım eden birileri var m?

Adanada veya herhangi bir yer nerde olursa olsun burun estetiği ameliyatı olacak tüm kişilere önerim;öncelikle rahat nefes almak ,yanı sırada güzel bir buruna sahip olmanın keyfine varmak için bu ameliyatı rinoplasti konusunda egitimli ve ilgili kbb uzmanını tercih etmeleri yerinde olacaktır.Bizde bu konuyu çok araştırdık ve Adana Numune Hastanesinde görev yapan ve bu konuda çok tecrübeli olan op.dr. Ergün Kürün e ulaştık. Gerçekten eniştemin ameliyat sonuçları çook yüz güldürdü. Kendisiyle görüşmenizi tavsiye ediyorum.:)

arkadaşlar ben de fgöğüslerimi küçültmek istiyorum çünkü beni hem ruhsal hem de iziksel olarak çok yoruyorlar 57 kiloyum ve d kap takıyorum, adanada olmam gerek bu amliyatı. lütfen tecrübesi olan paylaşsın.

kızlarrr bende önceden muhammet dilber yada emre ilhan düşünüyodum fakat git oraya kal o kadar o kadar yol çek uzunartık bende ersal kaya yada serkan sayılgan ı düşünmeye başladım ama yorum yazanlar çok eski bana yardım eden birileri var m?

meraba bnde adanada olucamda siz oldunuz mu merak ettim bilgi verir misiniz :))

serkan sayılkan ne kadar istiyor ameliyata
arkadaslar ben 6 gun once ameliyat oldum serkN beye sonucu konusmak icin suan erken cunku burnum daha alcili. 2 gun sonra alci cikicak ben de merak ediyorum umarim hayal kirikligi yasamam. Benim burnum uzun ve kemerliydi ve sola dogru egriydi suan alcili haliyle kuculdugu anlasiliyo bakalim

arkadaslar ben 6 gun once ameliyat oldum serkN beye sonucu konusmak icin suan erken cunku burnum daha alcili. 2 gun sonra alci cikicak ben de merak ediyorum umarim hayal kirikligi yasamam. Benim burnum uzun ve kemerliydi ve sola dogru egriydi suan alcili haliyle kuculdugu anlasiliyo bakalim

alçı çıkınca sonuçları,fotografları paylasırmısın birde fiyatını

bende yakın zamanda olacam da nasıl oldu burnunuz memnun musunuz??

Back