Adana da Cilt Hekimi tavsiyesi

Adana da en iyi sabri ülker diyorlardı. Ozel bir hastanede çalıyordu en son şimdi var mı bilmiyorum. Yılların doktoru cildiyecisi.

Hümeyra Boğa'yı Nilbera gibi ben de tavsiye ediyorum. Gerçekten çok iyi. Sabri Ülker'e gelince hastane adı vermem doğru mu bilmiyorum ama istersen özelden mesaj atabilirim hangi özel hastanede çalıştığını. O da bir numara sayılır ama çok yaşlandı artık şimdi nasıldır bilmiyorum.

Bende öğrenmiş oldum Hümeyra Boğayı. Hiç duymamıştım onu bir daha sorunum filan olursa ona giderim. Sabri Ülkere bir kere gittim bir kaç kezde arkadaşlardan giden oldu. Adana çok eski yıllardan beri cildiyeci. Kelebek088'in dediği gibi çok yaşlandı ama tecrübelidir çok ciddi sorunlarda gidilebilir.

Adana da en iyi cildiyeci kim arkadaşlar yüzümde leke kaldı sivilce yüzünden çok sıkıldım bundan artık en iyi cilt doktoru kim lütfen yardım edin

biraz geç oldu ama bundan sonra işine yarayacak insanlar olabilir . Özel hastanelerden birisinde O harfi ile başlayan U ile biten tahmin edin siz O hastanede çalışan İlker Aydoğan isimli dermatolg tek geçerim bir anda tüm yüzümü kaplayıp korku filmi sahnelerine dublörlük yapabilecek kadar korkunç bir görüntüm olmasına neden olan egzemalarımı abartmıyorum 3 gün içerisinde geçirdi kendisi çok ilgili ve alanında çok başarılı bir hekimdir...

Adana da cilt hekimi olarak Melda Altunkan'ı tavsiye ederim. Hangi hastanede olduğunu bilmiyorum ama muayenehanesi mado sokağına girince (Gazipaşa da ) Pakyürek işhanında.Evlendiği için soyadı değişmiş .Ama gerçekten iyidir.

Murat durdu derim ondan başkasına gitmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…