Ayyy inşallah isteyen herkesin kucağı boş kalmasınİnşallah yarın güzel sonuçlar alırsınız umarım minik mucizeleriniz sizinledir
Amin inşallah canım yarın güzel haberlerinizi bekliyoruzAyyy inşallah isteyen herkesin kucağı boş kalmasın
Merhaba ben Acıbadem volkan hocada yaptırdım. Hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallahmerhabalar hangi merkezde yaptırdınız inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız
Merhaba ben Acıbadem volkan hocada yaptırdım. Hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah
hayırlı zamanlar bugün aklımdaydınız bir türlü fırsat bulup giremedim durumunuz nasıl oldu inşallah güzel sonuç almışsınızdırMerhaba ben Acıbadem volkan hocada yaptırdım. Hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah
Anladım canım iyi düşünmüşsün hadi bakalım inşallah yarın güzel haberler alırsınız AminMerhaba hayır yaptıramadım yaaa maalesef annemlerle kalıyorum zorluk çekmemek ağır iş yapmamak için. Evim farklı şehirde benim eşim bu akşam geliyor yarın beraber sonucu almak istedik. Yoksa artık çok gerginim ilk işim kan testi vermek olacak sizede haber veririm
Merhaba bende volkan hoca da yaptırdım geçen hafta belki görmüş bile olabiliriz birbirimizi bugün kaçıncı gününüzMerhaba hayır yaptıramadım yaaa maalesef annemlerle kalıyorum zorluk çekmemek ağır iş yapmamak için. Evim farklı şehirde benim eşim bu akşam geliyor yarın beraber sonucu almak istedik. Yoksa artık çok gerginim ilk işim kan testi vermek olacak sizede haber veririm
Merhaba ben Acıbadem volkan hocada yaptırdım. Hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah
Yaaaa olabilir belki denk bile gelmişizdir. Ben 16 aralıkta transfer oldum. Bugün 11. Günüm sizde durum nedirMerhaba bende volkan hoca da yaptırdım geçen hafta belki görmüş bile olabiliriz birbirimizi bugün kaçıncı gününüz
Ben iki kişi arasında kalmıştım. Bülent haydar Dedeoğlu ve volkan hoca arasında kalmıştım. Bülent hocaya ben haziran ayında sadece muayene oldum. Çok üslubu benlik değildi çok ego kasarcasına konuşuyordu. Sebepsiz infertilite olduğum için biraz fazla azarlayıcı davranmıştı yıldızımız uymadı diyelim ama işinde iyi bi hoca. Sonra volkan hocayı denemek istedim çok kibar sadece işi odaklı olanı söyleyip direk tedaviyle alakalı aydınlatıyor işine bakıyor. Adana’da zaten sadece iyi diyebileceğim duyduğum çevremden de deneyim edindiğim bu hocalardıBende adanada yapmak istiyorum. Ama çok kararsızım. Başkentte yaptım. Olumsuz oldu. Şimdi ikinciyi denemek istiyorum
Bugün 11. Günüm ciddi anlamda bel ağrım var diyebilirim. Ne güzel pozitif sonucu almışsınız. Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin. Yarın umarım benimde güzel sonucum olurBu belirtiler bendekiyle aynı bugün 9. Günüm idrar pozitif tek embriyo verildi
Merhaba ben Acıbadem volkan hocada yaptırdım. Hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallahŞimdi okudum
Merhaba ben Acıbadem volkan hocada yaptırdım. Hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah Merhaba bende volkan hoca da yaptırdım ayın 17 sindeBen iki kişi arasında kalmıştım. Bülent haydar Dedeoğlu ve volkan hoca arasında kalmıştım. Bülent hocaya ben haziran ayında sadece muayene oldum. Çok üslubu benlik değildi çok ego kasarcasına konuşuyordu. Sebepsiz infertilite olduğum için biraz fazla azarlayıcı davranmıştı yıldızımız uymadı diyelim ama işinde iyi bi hoca. Sonra volkan hocayı denemek istedim çok kibar sadece işi odaklı olanı söyleyip direk tedaviyle alakalı aydınlatıyor işine bakıyor. Adana’da zaten sadece iyi diyebileceğim duyduğum çevremden de deneyim edindiğim bu hocalardı
Bende ayın 17 sinde transfer oldum bugün 10.günüm idrar testi veya kan testi yaptınız mı bana yarını tahlil günü olarak verdilerYaaaa olabilir belki denk bile gelmişizdir. Ben 16 aralıkta transfer oldum. Bugün 11. Günüm sizde durum nedir
Benimde bugün dü kan testim ama eşim şehir dışından bugün geleceği için tek başıma yapmak istemedim yarın direk kan testi verecem ben. İdrar testide hiç yapmadım. Direk kanda görmeyi tercih ettim.Bende ayın 17 sinde transfer oldum bugün 10.günüm idrar testi veya kan testi yaptınız mı bana yarını tahlil günü olarak verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?