Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana resmini yollayabilirmisin hangi doktora oldun birdeBen oldum arkadaşlar isteyen olursa resim gönderebilirim bir şekilde çok memnunum gerçekten
Siz ersal beyemi ameliyat oldunuz bnde olacağım bu ay fotovarmı bilgilendirirmisinizlütfenkesinlikle ersal kaya
Yasadıklarımı su linkte okuyabilirsinizSiz ersal beyemi ameliyat oldunuz bnde olacağım bu ay fotovarmı bilgilendirirmisinizlütfen
Adana EPC Hastanesi Yalcin Kaya hakkinda bilgisi olan ?[/QUO
Hakkinda iyi seyler duydunuz mu peki? Ya da burun ameliyati olan ?duymuştum evet gid3cektim hatta ama internetteki yorumlar serkan sayılıkan ve ersal kayayı tercih etmeme sebep oldu.
ikisinede gittim son kararım ersal bey oldu.
Yok canım bildiğim yok onuda yorumlarda okumuştum ama en fazla talep serkan bey ve ersal beyeydi.ersal beye yağtıran var bildiğim çok memnun.Hakkinda iyi seyler duydunuz mu peki? Ya da burun ameliyati olan ?
Anladim tatlim. yorumlari okudum ben de gun aldiktan sonra okudum burdaki yorumlari. Sanirim geri donusum yok umarim korktugum gibi olmaz ben de oneri olarak yalcin beyi yazarim burayaYok canım bildiğim yok onuda yorumlarda okumuştum ama en fazla talep serkan bey ve ersal beyeydi.ersal beye yağtıran var bildiğim çok memnun.
Anladim tatlim. yorumlari okudum ben de gun aldiktan sonra okudum burdaki yorumlari. Sanirim geri donusum yok umarim korktugum gibi olmaz ben de oneri olarak yalcin beyi yazarim buraya