• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ADANA Burun estetigi yaptırıp memnun olan???

buena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
20
1
36
Adana
ADANA da burun ameliyatı olmayı düşünüyorum ama estetik ameliyatla ilgili yazılanları okuyunca cesaret edemiyorum.adanada yada yakın ilerde estetik ameliyat olan memnun kalan arkadaşlar var ise doktor ismi verirseniz cok yardımcı olursunuz.

Ben oldum arkadaşlar isteyen olursa resim gönderebilirim bir şekilde çok memnunum gerçekten

kesinlikle cemil dalay derim.kendisi cok ılgılı guleryuzlu ve dogallıktan yana anatomının dısına cok cıkmamayı tercih edenlerden 18 agustosta oldum ve cok hafif atlattım

cemil dalaya olanlarda memnun kalan var mı fotoğraf paylaşabilen ya da :)

o_O:KK49:Arkadaslar merhaba araniza yeni katildim cocuklugumdan beri icimde uktedir su yuzumun ortasindaki yapi:) yaza dogru olmayi dusunuyorum ersal kayayla forumda duyup gitmistik oo_O zamanlar bir arkadasim.olacakti o oldu ve cok memnun kaldi o zamanlarda ben de bir calisma yapmasini istemistim foto uzerinde oynadi ama cikan sonuc cok icime sinmedi. Bu aralar faruk akmanlari da cok duyuyorum fikri olan var mi sizlerden cevap bekliyorum beni dee aranizaaa alinnn ne olurrrro_Oo_Oo_O:KK49::KK49::KK49:

Teşekkür ederim bide sizede dudak üstüne dolgu yapmış sanırım memnunmusunuz banada yapacakmış çenemle orantılı olması için

Yok canım bildiğim yok onuda yorumlarda okumuştum ama en fazla talep serkan bey ve ersal beyeydi.ersal beye yağtıran var bildiğim çok memnun.
Anladim tatlim. yorumlari okudum ben de gun aldiktan sonra okudum burdaki yorumlari. Sanirim geri donusum yok umarim korktugum gibi olmaz ben de oneri olarak yalcin beyi yazarim buraya

Anladim tatlim. yorumlari okudum ben de gun aldiktan sonra okudum burdaki yorumlari. Sanirim geri donusum yok umarim korktugum gibi olmaz ben de oneri olarak yalcin beyi yazarim buraya

Rabikkk merhaba ameliyat sonrası nasılsın.memnun kaldınmı

Back