Adana Buluşma Fotoları (02.09.2009)

ÇOK GÜZEL VE ÇOK NEŞELı BıR BULUŞMA OLDUĞU KESıN opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
GÖZLERıNıZıN ıÇı PARLIYOR MAŞŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN
DOSTLUĞUNUZ DAıM OLSUN CANLARIM:1hug:a.s.

ESKAPECıĞıM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIMIN ıÇı opuyorumnanaktan:1hug:a.s. EN KÖTÜ GÜNÜN BÖYLE GÜZEL OLSUN ıNŞALLAH,
SEVDıKLERıNLE BıRLıKTE DAHA NıCE GÜZEL YAŞLARA ıNŞALLAH :1hug:a.s.

BAKTIM, BAKTIIM, BıDAHA BAKTIM SıZLERE DOYAMADIM :sm_confused::1hug:

AMAAAAA FOTO LARDA BıR EKSıKLıK VAR :uhm:

HANıı ıFTAR YEMEKLERııı cokacimcoook HANııııı PASTAAAAAA cokacimcoook

BAKTIMKı PASTA NEYıM YOK BARı BEN YAPIVEREM DEDıM ESKAPAECıĞıME kaydirigubbakcemile5

AFıYET BAL ŞEKER OLSUN CNIM

Son düzenleme:

tşkler canım ablam öpuyorum seni kocaman opuyorumnanaktan​

----------------adana buluşması denince nilim sen aklıma geliyorsun
ya ne kadar şirinsin kenden çiçi bak öptüm:)
dostluğunuz daim olsun doğum günü olan arkadaşımızada niçe yıllara mutlu yarınlar onun olsun:)
kıslar hepinizde çok şıksınızzzz:)

tşk ederim bitanem kucak dolusu öpucuk gönderiyorum opuyorumnanaktan​

Merhaba kızlar ayın 1 de bizde adanadaydık hoş kayıt yurt derken çok bir yerini göremedik
Yurt bulamadık ayrı mesele ya fazla bir yerini göremedik adananın , baraj yolu beyaz evler üniversite okadar ha birde real ve carfuru gittik:) ben sürekli bir ter atma çabasındaydım gerci ikinci gün alışıyor insan havasına ama ilk adanaya adım atar atmaz kendimi bir hint saunasının içindegibi hissettim:)
iftarımızı hasan kolcu oğlunda açtık tesadüfen girdik oraya ama hoş elit bir yerdi ayrıca çokta hesaplı geldi bize akşam çayımızıda smmmo sının tesislerinde içtik bukadar tanıya bildim adanayı
ikinci bayram oğlumu yerleştirmeye gidicez sizin tafsiye edebileceğiniz alış veriş yerleri(hesaplısından):) lokantalar veya geze bileceğimiz yerler nereleridir yarı adanalı olcaz bundan sonra:)

öncelkle hayırlı uğurlu olsun
adanamızn heryeri güzel ve bi çok şehre görede ucuzdr özellkle yeme içme hususunda
şuan tam yer mekan adıma gelmiyor ama birdaha geldiğinzde kısmet olursa buluşalıım
hm konuşuruz hm tanışırız

Mükemmel görünüyorsunuz hatunlarrrrrr
senide beklerz çıtır hatun

bu adana insanı böyle sıcak candan arkadaş canlısı misafir perver yani saymakla bitmez benimde çok sevdiğim yakın bir dotum var adanalı adanayı adana insanını bana sevdiren güzel insan zaman zaman geliyorum inşallah bir daha ki gelişim buluşma zamanınıza gelide sizlerle tanışma fırsatı yakalamış olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…