tşk ederim canım benim opuyorumnanaktanayy süpersiniz...:lepi:Şeniz
dostluğunuz daim olsun..
yazdım bitanem zemuszemusisimleri de istiyoruzzz
canım benim inşallah bidaha ki sefere senide aramızda göruruz baya öncesinde açmıştık buluşma duyurusunu opuyorumnanaktankızlar aşk olsun bende adanadayım :çok üzgünüm:benide aranıza alın çok yalnız hissetim kendimi fotolara bakınca....
bende tşk ederim canım ablam opuyorumnanaktanayy çok sevindirik oldum şimdi
bukadar çabuk beklemiyordum
teşekkürler nilberacım
yine çok ama çok güzel bir gündü
hepinizi çok seviyorum canlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
escape tekrar iyiki doğdun canım nice mutlu yıllaraopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Güzel hatunlar yine toplanmışşş zemuszemus ALLAH neşenizi dostluğunuzu ağzınızın tadını bozmasın :Saruboceq: Hepiniz birbirinizden güzelsiniz şıksınızz zemuszemus Bu arada ne güzel bir günde toplanmışsınız hem birlikte oruç açtınız hemde güzel bir Doğum Günü hediyesi vermiş oldunuz
_EsCaPe_ DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN TATLIM NİCE YILLARA ..bizler kuru kuru kutluyoruz ordaki fıstıklar gibi yapamadık ama elimizden gelen budur şekerim a.s.
Dedimya hepiniz birbirinizden şıksınız çok tatlı ve şeker çıkmışssınız :enbuyukkk:
kızlar aşk olsun bende adanadayım :çok üzgünüm:benide aranıza alın çok yalnız hissetim kendimi fotolara bakınca....
ya resmen agladım yaa..
sevıncımden ya sızlrı gormek ne kadar guzel..senağlama
escape nıce senlere canım sevdıklerınle saglıklı mutluluklarla..opuyorumnanaktan
azramm nılberam ya sıze sarılcam ben banbane yasenağlama
ne kadar samımısınız nekadar ıctensınız fotolara bukadar guzel yansıyo kı
dılerımkı hıc bozulmaz dostlugnuz herdaım bu sekılde surer..
ve sızı en yakında ıstanbuldada gormek ısterım tam kadro sekılde..a.s.
tarih yazmissiniz
herbiriniz birbirinden güzel
sevgi ve nese dolu
yüzünden gülücük akan
ay masallah harikasiniz ya
dostlugunuz
muhabbetiniz
sevgi baginiz dayim olun insallah
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
buarada dogum günü cimcimesinin nikini unuttum
ama iyiki dogmus nice nice yillara insallah
a.s.a.s.a.s.
Şenizyüzünüzden gülümseme hic eksik olmasinŞeniz
saol cnmmmopuyorumnanaktanayy süpersiniz...:lepi:Şeniz
dostluğunuz daim olsun..
kaydirigubbakcemile5isimleri de istiyoruzzz
biz çok oldu ama konu açalıkızlar aşk olsun bende adanadayım :çok üzgünüm:benide aranıza alın çok yalnız hissetim kendimi fotolara bakınca....
saol cnmın içiŞenizGüzel hatunlar yine toplanmışşş zemuszemus ALLAH neşenizi dostluğunuzu ağzınızın tadını bozmasın :Saruboceq: Hepiniz birbirinizden güzelsiniz şıksınızz zemuszemus Bu arada ne güzel bir günde toplanmışsınız hem birlikte oruç açtınız hemde güzel bir Doğum Günü hediyesi vermiş oldunuz
_EsCaPe_ DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN TATLIM NİCE YILLARA ..bizler kuru kuru kutluyoruz ordaki fıstıklar gibi yapamadık ama elimizden gelen budur şekerim a.s.
Dedimya hepiniz birbirinizden şıksınız çok tatlı ve şeker çıkmışssınız :enbuyukkk:
böle deme ama bnde ağlarııım:çok üzgünüm:ya resmen agladım yaa..
sevıncımden ya sızlrı gormek ne kadar guzel..senağlama
escape nıce senlere canım sevdıklerınle saglıklı mutluluklarla..opuyorumnanaktan
azramm nılberam ya sıze sarılcam ben banbane yasenağlama
ne kadar samımısınız nekadar ıctensınız fotolara bukadar guzel yansıyo kı
dılerımkı hıc bozulmaz dostlugnuz herdaım bu sekılde surer..
ve sızı en yakında ıstanbuldada gormek ısterım tam kadro sekılde..a.s.
inşallah bitanem kaydirigubbakcemile5hihoyyyt Teşekkür ederim teşekkür ederim.. İnşallah diyorum sizlerle tanışmak benim içinde büyük mutluluk olacak..
tşk ederim canım ablam kocaman öpuyorum bal yanaktan opuyorumnanaktanmaşalh hepinizde güzel gacılarsmışşınız ..allah arkadaşlıgınızı hep böyle samimiyele sürdürsün ..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.
canım sende gel bidahaki buluşmada beklerizbuyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?