Adana Buluşma Fotoları (02.09.2009)

NILBERA

SeVGi KeLeBeĞi
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
6.086
96
363
38
Çok güzel bir gün geçirdim hepinize çok ama çok tşk ederim canlarım
canım _EsCaPe_ canım benim doğum gunun kutlu ve mutlu olsun iyi ki doğdunopuyorumnanaktan​

_EsCaPe_ miz

_EsCaPe_ miz ve ŞıRıNE88 miz

TUUBA mız

fatosbrn ablam ve NILBERA yani ben

azra_sıla m ve erinona m

meldam ve azra_sıla m

Son düzenleme:

_EsCaPe_ ŞİRİNE88 TUUBAopuyorumnanaktan

ben erinona ftsbrn NİLBERAŞeniz

Son düzenleme:
kızlar aşk olsun bende adanadayım :çok üzgünüm:benide aranıza alın çok yalnız hissetim kendimi fotolara bakınca....

ayy çok sevindirik oldum şimdi
bukadar çabuk beklemiyordum
teşekkürler nilberacım
yine çok ama çok güzel bir gündü
hepinizi çok seviyorum canlarımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
escape tekrar iyiki doğdun canım nice mutlu yıllaraopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Güzel hatunlar yine toplanmışşş zemuszemus ALLAH neşenizi dostluğunuzu ağzınızın tadını bozmasın :Saruboceq: Hepiniz birbirinizden güzelsiniz şıksınızz zemuszemus Bu arada ne güzel bir günde toplanmışsınız hem birlikte oruç açtınız hemde güzel bir Doğum Günü hediyesi vermiş oldunuz
_EsCaPe_ DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN TATLIM NİCE YILLARA ..bizler kuru kuru kutluyoruz ordaki fıstıklar gibi yapamadık ama elimizden gelen budur şekerim a.s.

Dedimya hepiniz birbirinizden şıksınız çok tatlı ve şeker çıkmışssınız :enbuyukkk:

ayy süpersiniz...:lepi:
dostluğunuz daim olsun..
Şeniz
tşk ederim canım benim opuyorumnanaktan
isimleri de istiyoruzzz
yazdım bitanem zemuszemus
kızlar aşk olsun bende adanadayım :çok üzgünüm:benide aranıza alın çok yalnız hissetim kendimi fotolara bakınca....
canım benim inşallah bidaha ki sefere senide aramızda göruruz baya öncesinde açmıştık buluşma duyurusunu opuyorumnanaktan
bende tşk ederim canım ablam opuyorumnanaktan​

tşkler bitanem ALLAH ım kimsenin ağzının tadını bozmasın gerçekten çok güzel bir gündü opuyorumnanaktan​

ya resmen agladım yaa..
sevıncımden ya sızlrı gormek ne kadar guzel..senağlama
escape nıce senlere canım sevdıklerınle saglıklı mutluluklarla..opuyorumnanaktan
azramm nılberam ya sıze sarılcam ben banbane yasenağlama
ne kadar samımısınız nekadar ıctensınız fotolara bukadar guzel yansıyo kı
dılerımkı hıc bozulmaz dostlugnuz herdaım bu sekılde surer..
ve sızı en yakında ıstanbuldada gormek ısterım tam kadro sekılde..a.s.

canım benim çok tşk ederim inşallah bizlere sarılacaksın opuyorumnanaktan ALLAH nasip ederse çünkü oraya gelmek gibi bir niyetimiz var inşallah bakalım zemuszemus​

tarih yazmissiniz

herbiriniz birbirinden güzel
sevgi ve nese dolu
yüzünden gülücük akan
ay masallah harikasiniz ya
dostlugunuz
muhabbetiniz
sevgi baginiz dayim olun insallah
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
buarada dogum günü cimcimesinin nikini unuttum
ama iyiki dogmus nice nice yillara insallah
a.s.a.s.a.s.

Şenizyüzünüzden gülümseme hic eksik olmasinŞeniz

tşk ederim canım benim iyilik meleğim öpuyorum kocaman opuyorumnanaktan​

hihoyyyt Teşekkür ederim teşekkür ederim.. İnşallah diyorum sizlerle tanışmak benim içinde büyük mutluluk olacak..

maşalh hepinizde güzel gacılarsmışşınız ..allah arkadaşlıgınızı hep böyle samimiyele sürdürsün ..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.

ayy süpersiniz...:lepi:
dostluğunuz daim olsun..
Şeniz
saol cnmmmopuyorumnanaktan
isimleri de istiyoruzzz
kaydirigubbakcemile5

biz çok oldu ama konu açalı
bidahsına inşallahyerimseniben

saol cnmın içiŞeniz

böle deme ama bnde ağlarııım:çok üzgünüm:

hihoyyyt Teşekkür ederim teşekkür ederim.. İnşallah diyorum sizlerle tanışmak benim içinde büyük mutluluk olacak..
inşallah bitanem kaydirigubbakcemile5
maşalh hepinizde güzel gacılarsmışşınız ..allah arkadaşlıgınızı hep böyle samimiyele sürdürsün ..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.
tşk ederim canım ablam kocaman öpuyorum bal yanaktan opuyorumnanaktan​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…