• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ADANA BAŞKENT HASTANESİ TÜP BEBEK

meyyit

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2022
133
37
18
27
ADANA BAŞKENT HASTANESİNDE TÜP BEBEK YAPTIRAN VAR MI İYİ YA DA KÖTÜ GÖRÜŞLERE İHTIYACIM VAR
TESE AMELİYATIMİLE BİRLİKTE BİZE 30K FİYAT VERİLDİ
#tüpbebek #tüpbebekk

Merhaba, doktorumuz Erhan Şimşek'ti. Yaptığım araştırmalar sonucu kendisini seçmiştim. Hem çok anlayışlı, nazik bir insan, hem de çok başarılı bir doktor. Bulunduğum şehirden 1000km yol yapıp tedavi süresince otelde kalmak pahasına kendisini seçtim. Şimdi 4 buçuk aylik bir kızımız var. Darısı başınıza.

Ayrıca hemşireler de çok kibar, çok ilgili. Hangi gün hangi ilaçları kaç defa kullanacağını falan tek tek yazıp veriyorlar. Istediğin saatte arayabiliyorsun kafana takılan bir şey olduğunda. Yumurta toplama işlemini doktorlardan bir tanesi yapıyordu benim tedavim zamanında. Yani senin yumurtan toplanacağı gün hangi doktorun gunuyse işlemi o yapıyordu. Ama muayenelerini, tedavini, transferini kendi doktorun yapıyor. Ben memnun kaldım.

Merhaba benimde doktorum Erhan Şimşek bende çok memnun kaldım Şubat ayından beri gidiyorum ilk denemem gerekli testler ve işlemler yapıldı hemşire personel bütün hepsi çok iyi çok ilgililer 4 Nisan'da yumurta toplama işlemi yapıldı iki ay rahim dinlendirme ve 27 Haziran'da transfer yapıldı 7 temmuzda pozitifi gördüm elhamdülillah 🤲🏻😌 eğer imkanınız varsa kesinlikle Erhan beyden şaşmayın bu arada rapor konusunda hemen kendileri bakıp söyleyip yardımcı oluyor labaratuvar hastane hepsi çok çok iyi Rabb'im emeğinizi hiç eylemesin inşallah 🤗

Ben Tayfun hocama gittim. Çok araştırmalar yaptım iyi diyen kötü diyen oldu. Ben genel olarak sekreterler dahil hemşirelerin uzun uzun anlatmasından, Seher hemşirenin güleryüzlülüğünden ve tabi ki kızımızı bile veren hocamdan çok memnun kaldım.

BİZ DİDEM HANIMLA GÖRÜŞTÜK ASLINDA MEMNUN KALDIM AMA TABİ BAŞKA GÖRÜŞE DE İHTIYACIM VQRDI BU NEDENLE SORMAK İSTEDİM FİYAT OLARAK BİRÇOK YER GÖRE DAHA UYGUN OLDUĞU İÇİN BİRAZ ŞÜPHE UYANDIRDI SADECE

Merhaba, doktorumuz Erhan Şimşek'ti. Yaptığım araştırmalar sonucu kendisini seçmiştim. Hem çok anlayışlı, nazik bir insan, hem de çok başarılı bir doktor. Bulunduğum şehirden 1000km yol yapıp tedavi süresince otelde kalmak pahasına kendisini seçtim. Şimdi 4 buçuk aylik bir kızımız var. Darısı başınıza.
ÇOK sevindim adınıza 🌼 tese ameliyatınız var mıydı sizin peki

BİZ DİDEM HANIMLA GÖRÜŞTÜK ASLINDA MEMNUN KALDIM AMA TABİ BAŞKA GÖRÜŞE DE İHTIYACIM VQRDI BU NEDENLE SORMAK İSTEDİM FİYAT OLARAK BİRÇOK YER GÖRE DAHA UYGUN OLDUĞU İÇİN BİRAZ ŞÜPHE UYANDIRDI SADECE
Merhaba bende Erhan hocanın hastasıyım bi iki defa Erhan hoca yokken Didem hanım yumurta takibimi yaptı gerçekten ilgisi güleryüzü çok güzeldi hastane genel olarak çok ilgili hemşire den sekretere herkes kişiye özel davranıyor önem veriyor bence uygun olduğu kötü olduğu anlamına gelmez 🤷 labaratuvarı embriyolokları genel olarak herşeyi bütün personeli deneyimli bi tekrar bakın derim bütün doktorların hastanenin geçmişlerini yorumlarını okuyun fikirde yardımcı olurlar 😌

Merhaba bende Erhan hocanın hastasıyım bi iki defa Erhan hoca yokken Didem hanım yumurta takibimi yaptı gerçekten ilgisi güleryüzü çok güzeldi hastane genel olarak çok ilgili hemşire den sekretere herkes kişiye özel davranıyor önem veriyor bence uygun olduğu kötü olduğu anlamına gelmez 🤷 labaratuvarı embriyolokları genel olarak herşeyi bütün personeli deneyimli bi tekrar bakın derim bütün doktorların hastanenin geçmişlerini yorumlarını okuyun fikirde yardımcı olurlar 😌
ÇOK teşekkür ederim 🌼 Kesin başkent düşünüyorum zaten ama doktor için kararsızdım bakalım artık imşAllah Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder 🤲

ÇOK teşekkür ederim 🌼 Kesin başkent düşünüyorum zaten ama doktor için kararsızdım bakalım artık imşAllah Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder 🤲
Hayırlısı olsun inşallah Erhan Şimşek hocanın geçmişini bi okuyun derim muhakkak 😌 tam emin değilim ama bildiğim kadarıyla bi doktorla başlayınca diğer doktora geçiş yapılmıyor tabi siz sadece görüşme yaptıysanız değişir ben daha önce gidip pozitifi gören kişiler sayesinde Erhan beyi keşfettim İlk denemem çok şükür pozitifi gördüm darısı tüm isteyenlere nasip olsun💕😌

Back