Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ADANA BAŞKENT HASTANESİ TÜP BEBEK
- Konu Sahibi meyyit
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Ağustos 2021
- 148
- 193
- 53
- 35
Merhaba, doktorumuz Erhan Şimşek'ti. Yaptığım araştırmalar sonucu kendisini seçmiştim. Hem çok anlayışlı, nazik bir insan, hem de çok başarılı bir doktor. Bulunduğum şehirden 1000km yol yapıp tedavi süresince otelde kalmak pahasına kendisini seçtim. Şimdi 4 buçuk aylik bir kızımız var. Darısı başınıza.
- 11 Ağustos 2021
- 148
- 193
- 53
- 35
Ayrıca hemşireler de çok kibar, çok ilgili. Hangi gün hangi ilaçları kaç defa kullanacağını falan tek tek yazıp veriyorlar. Istediğin saatte arayabiliyorsun kafana takılan bir şey olduğunda. Yumurta toplama işlemini doktorlardan bir tanesi yapıyordu benim tedavim zamanında. Yani senin yumurtan toplanacağı gün hangi doktorun gunuyse işlemi o yapıyordu. Ama muayenelerini, tedavini, transferini kendi doktorun yapıyor. Ben memnun kaldım.
- 30 Haziran 2022
- 1.399
- 1.237
- 63
- 26
Merhaba benimde doktorum Erhan Şimşek bende çok memnun kaldım Şubat ayından beri gidiyorum ilk denemem gerekli testler ve işlemler yapıldı hemşire personel bütün hepsi çok iyi çok ilgililer 4 Nisan'da yumurta toplama işlemi yapıldı iki ay rahim dinlendirme ve 27 Haziran'da transfer yapıldı 7 temmuzda pozitifi gördüm elhamdülillah eğer imkanınız varsa kesinlikle Erhan beyden şaşmayın bu arada rapor konusunda hemen kendileri bakıp söyleyip yardımcı oluyor labaratuvar hastane hepsi çok çok iyi Rabb'im emeğinizi hiç eylemesin inşallah
- 7 Ocak 2022
- 110
- 174
- 33
- 37
- 1 Haziran 2022
- 133
- 37
- 18
- 27
ÇOK sevindim adınıza tese ameliyatınız var mıydı sizin pekiMerhaba, doktorumuz Erhan Şimşek'ti. Yaptığım araştırmalar sonucu kendisini seçmiştim. Hem çok anlayışlı, nazik bir insan, hem de çok başarılı bir doktor. Bulunduğum şehirden 1000km yol yapıp tedavi süresince otelde kalmak pahasına kendisini seçtim. Şimdi 4 buçuk aylik bir kızımız var. Darısı başınıza.
- 30 Haziran 2022
- 1.399
- 1.237
- 63
- 26
Merhaba bende Erhan hocanın hastasıyım bi iki defa Erhan hoca yokken Didem hanım yumurta takibimi yaptı gerçekten ilgisi güleryüzü çok güzeldi hastane genel olarak çok ilgili hemşire den sekretere herkes kişiye özel davranıyor önem veriyor bence uygun olduğu kötü olduğu anlamına gelmez labaratuvarı embriyolokları genel olarak herşeyi bütün personeli deneyimli bi tekrar bakın derim bütün doktorların hastanenin geçmişlerini yorumlarını okuyun fikirde yardımcı olurlarBİZ DİDEM HANIMLA GÖRÜŞTÜK ASLINDA MEMNUN KALDIM AMA TABİ BAŞKA GÖRÜŞE DE İHTIYACIM VQRDI BU NEDENLE SORMAK İSTEDİM FİYAT OLARAK BİRÇOK YER GÖRE DAHA UYGUN OLDUĞU İÇİN BİRAZ ŞÜPHE UYANDIRDI SADECE
- 1 Haziran 2022
- 133
- 37
- 18
- 27
ÇOK teşekkür ederim Kesin başkent düşünüyorum zaten ama doktor için kararsızdım bakalım artık imşAllah Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip ederMerhaba bende Erhan hocanın hastasıyım bi iki defa Erhan hoca yokken Didem hanım yumurta takibimi yaptı gerçekten ilgisi güleryüzü çok güzeldi hastane genel olarak çok ilgili hemşire den sekretere herkes kişiye özel davranıyor önem veriyor bence uygun olduğu kötü olduğu anlamına gelmez labaratuvarı embriyolokları genel olarak herşeyi bütün personeli deneyimli bi tekrar bakın derim bütün doktorların hastanenin geçmişlerini yorumlarını okuyun fikirde yardımcı olurlar
- 30 Haziran 2022
- 1.399
- 1.237
- 63
- 26
Hayırlısı olsun inşallah Erhan Şimşek hocanın geçmişini bi okuyun derim muhakkak tam emin değilim ama bildiğim kadarıyla bi doktorla başlayınca diğer doktora geçiş yapılmıyor tabi siz sadece görüşme yaptıysanız değişir ben daha önce gidip pozitifi gören kişiler sayesinde Erhan beyi keşfettim İlk denemem çok şükür pozitifi gördüm darısı tüm isteyenlere nasip olsunÇOK teşekkür ederim Kesin başkent düşünüyorum zaten ama doktor için kararsızdım bakalım artık imşAllah Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder
- 11 Ağustos 2021
- 148
- 193
- 53
- 35
Teşekkür ederim, ne ameliyatini sordunuz anlamadim?ÇOK sevindim adınıza tese ameliyatınız var mıydı sizin peki
- 1 Haziran 2022
- 133
- 37
- 18
- 27
TESE ameliyatıTeşekkür ederim, ne ameliyatini sordunuz anlamadim?
- 11 Ağustos 2021
- 148
- 193
- 53
- 35
Hayır olmadı. Ne olduğunu da bilmiyorum.TESE ameliyatı
Merhaba igneler ilaçlar dahilmi fiyataADANA BAŞKENT HASTANESİNDE TÜP BEBEK YAPTIRAN VAR MI İYİ YA DA KÖTÜ GÖRÜŞLERE İHTIYACIM VAR
TESE AMELİYATIMİLE BİRLİKTE BİZE 30K FİYAT VERİLDİ
#tüpbebek #tüpbebekk
- 1 Haziran 2022
- 133
- 37
- 18
- 27
Hayır iğneler dahil değilMerhaba igneler ilaçlar dahilmi fiyata