adanalı adanalı niye demediniz bana yorganları havalandırırkene koca döşekleride güneşe at diye birde üstüne hazır yatağınıda at diye ne kadar nemli bir memleketiniz var benim ev altda odunluk oldugundan nem alıyor birde üstüne ceyhan aşırı rutubetli bir yer hazır yatağım küflenecekmis nerdeyse şimdi ipe hazır yatak atmaya gidiyorum -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
adanalı adanalı niye demediniz bana yorganları havalandırırkene koca döşekleride güneşe at diye birde üstüne hazır yatağınıda at diye ne kadar nemli bir memleketiniz var benim ev altda odunluk oldugundan nem alıyor birde üstüne ceyhan aşırı rutubetli bir yer hazır yatağım küflenecekmis nerdeyse şimdi ipe hazır yatak atmaya gidiyorum -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
kilim olsa tamir yapacak kadın biliyorum ama halı olunca zor canımben adana iklimine yabancıyım antebin havası kurudur böyle bir olayla karsılaşmazsınız ama bu sene herseyi iyce güneşlendirecegimAH ABLAM AHHH Adanamız böyle bir memleket işte senin canım dçşeklerine yazık olmuş hele de yünse daha çok üzülürüm senın yine döşek benım el dokuması çeyizlik halımı güve sarmıştı bir bahar havalandırmadık diye TAMİRİ DE YOK o da biz Adananın en yüksek yerinde oturuyoruz abimde olan aynısına halıcı 5000lira nakit ve 3çift halı teklif etmişti DE VERMEMİŞLERDİ
selam millet nasılsınız bakalım bugün hava süpper... kaydirigubbakcemile2
oğlumla azcık gezeyim bariiii...
ohhh gezin şekerim güzel bahar havasının tadını çıkartmışsınızdırgamyoncuiremsugamyoncuiremsu