Adana///01

günaydın arkadişler kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
herkeşlere güzel bir hafta dilerim a.s umarım hafta sonunuz güzel geçmiştir öpüyorum hepinizi şekerler Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

adanalı adanalı niye demediniz bana yorganları havalandırırkene koca döşekleride güneşe at diye birde üstüne hazır yatağınıda at diye ne kadar nemli bir memleketiniz var benim ev altda odunluk oldugundan nem alıyor birde üstüne ceyhan aşırı rutubetli bir yer hazır yatağım küflenecekmis nerdeyse şimdi ipe hazır yatak atmaya gidiyorum -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ipe hazır yatakmı atcan fisfisfis o nasıl olcakki:uhm:
şekercim senin oturduğun ev rutubetli demekki çünkü benim bu güne kadar hiçbirşeyim küflenip nemlenmedi

öyle bir imkanım olsa atacağımda olmaz canım güneşlendirmeye balkona cıkardım evet benim ev rutubetli karsımdaki benim karsımda oturanın altındaki bayanda bile yok ama benim evde var benim şansımdan heralde

AH ABLAM AHHH Adanamız böyle bir memleket işte senin canım dçşeklerine yazık olmuş hele de yünse daha çok üzülürüm senın yine döşek benım el dokuması çeyizlik halımı güve sarmıştı bir bahar havalandırmadık diye TAMİRİ DE YOK o da biz Adananın en yüksek yerinde oturuyoruz abimde olan aynısına halıcı 5000lira nakit ve 3çift halı teklif etmişti DE VERMEMİŞLERDİ

günaydın sevgili güzel adanalılar a.s
en güzel günler sizlerle olsun a.s. a.s. a.s.

selam millet nasılsınız bakalım bugün hava süpper... kaydirigubbakcemile2

oğlumla azcık gezeyim bariiii...

kilim olsa tamir yapacak kadın biliyorum ama halı olunca zor canımben adana iklimine yabancıyım antebin havası kurudur böyle bir olayla karsılaşmazsınız ama bu sene herseyi iyce güneşlendirecegim

günaydın arkadaşlar herkeslere güzel bir gün dilerim kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
çalışanlara allah kolaylık versin a.s
hastalara allahım şifalar versin :Saruboceq:
veeeee tabi biz ev hanımlarınada bol keyifler yerimseniben

günaydınlar herkese nasılsınız günaydın janet lahana bebek azra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…