- 12 Eylül 2014
- 4.087
- 6.394
- 158
- 39
- Konu Sahibi Umayumay35
-
Canim maybelline collisal kajal. Harika simsiyah yapiyor.Arkadaşlar makyajdan anlamayan biri olarak en sevdiğim ürün siyah göz kalemi ama hem akmayacak hem de istediğim gibi tek sürüşte simsiyah yapan bir şey bulamadım yıllardırÖnerisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
flormar smoky eye.Arkadaşlar makyajdan anlamayan biri olarak en sevdiğim ürün siyah göz kalemi ama hem akmayacak hem de istediğim gibi tek sürüşte simsiyah yapan bir şey bulamadım yıllardırÖnerisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
bunu ben de merak ediyorum. Ben geçenlerde alışveriş yaparken Cecile'in bi kalmini verdi ordaki kadın. Çok fena değil. ama öyle ahım şahım da değil. Kajalın çok methini duydum. Mutlaka denicem.Canim maybelline collisal kajal. Harika simsiyah yapiyor.
Kesinlikle denemelisinz ben eyeliner olarakta kullaniyorum ve cok memnunum.bunu ben de merak ediyorum. Ben geçenlerde alışveriş yaparken Cecile'in bi kalmini verdi ordaki kadın. Çok fena değil. ama öyle ahım şahım da değil. Kajalın çok methini duydum. Mutlaka denicem.
eyeliner konusunu çözdüm gibi. golden rose almıştım deneme sürecinde ucuz olsun diye. evde deneme yapıyodum çünkü hep. ama çok memnun kaldım bi sene kullandım. geçen gittiğimde aynı şekilde Cecile'in kalemini veren kadın indirimde diye Cecile'in eyelinerını da kakaladı bana bir ayda kurudu gitti valla.Kesinlikle denemelisinz ben eyeliner olarakta kullaniyorum ve cok memnunum.
Bende bi eyeliner kullaniyrm cok memnunum kuafor bir tanidigmda denemistim cok begendim getrtti bana ve oda cok guzel ama zor geciyr. Bazen onu bazende kajali kullaniyorum.eyeliner konusunu çözdüm gibi. golden rose almıştım deneme sürecinde ucuz olsun diye. evde deneme yapıyodum çünkü hep. ama çok memnun kaldım bi sene kullandım. geçen gittiğimde aynı şekilde Cecile'in kalemini veren kadın indirimde diye Cecile'in eyelinerını da kakaladı bana bir ayda kurudu gitti valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?