• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Adam gibi akmayan simsiyah yapan göz kalemi arıyorum

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Umayumay35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
4.087
6.394
158
39
Arkadaşlar makyajdan anlamayan biri olarak en sevdiğim ürün siyah göz kalemi ama hem akmayacak hem de istediğim gibi tek sürüşte simsiyah yapan bir şey bulamadım yıllardır :( Önerisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.

maybelline markası dışında kalemin üstünde ne yazıyor diğerlerinden ayırd etmem açısından soruyorum.
ya da internetten linki varsa atabilir misin acaba ?

Arkadaşlar makyajdan anlamayan biri olarak en sevdiğim ürün siyah göz kalemi ama hem akmayacak hem de istediğim gibi tek sürüşte simsiyah yapan bir şey bulamadım yıllardır :KK43: Önerisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.
Canim maybelline collisal kajal. Harika simsiyah yapiyor.

Sağol canım çok teşekkürler. Bi bakayım da netten en kısa sürede edineyim.

valla bende burdaki tavsiyelere bakarak flormar ultra black almıştım
gözümde kalemler hemen akar bu akmadı ha ilerleyen saatlerde akıyor ama öyle panda gibi değil göz kenarları biraz akıyor , fyatıfa uygun al dene istersen

Maybellineden haric golden rose asansorlu kalemini arkadasim kullaniyo cok memnun.
Ben fotografinda koyulugu dikkatimi cekince mesaj atip sormustum. O derece siyah duruyo: )

Ben de en çok göz kalemi kullanmayı seviyorum ve simsiyah olsun istiyorum. Birsürü ürün kullandım pahalı markalar da dahil amaa en çok Golden Rose un asansörlü göz kaleminden memnun kaldım şuan Max Factor ün kalemini kullanıyorum mesela ama çok kötü Türkiye ye gidince hemen Golden Rose alcam :)

Canim maybelline collisal kajal. Harika simsiyah yapiyor.
bunu ben de merak ediyorum. Ben geçenlerde alışveriş yaparken Cecile'in bi kalmini verdi ordaki kadın. Çok fena değil. ama öyle ahım şahım da değil. Kajalın çok methini duydum. Mutlaka denicem.

Flormarın kalemi ğüzel. Kapağı ve tepesi siyah kalem beyaz bir sürüste simsiyah zorlamadan hemde ucuz başka bikac denedim memnun kalkadım.

bunu ben de merak ediyorum. Ben geçenlerde alışveriş yaparken Cecile'in bi kalmini verdi ordaki kadın. Çok fena değil. ama öyle ahım şahım da değil. Kajalın çok methini duydum. Mutlaka denicem.
Kesinlikle denemelisinz ben eyeliner olarakta kullaniyorum ve cok memnunum.

Kesinlikle denemelisinz ben eyeliner olarakta kullaniyorum ve cok memnunum.
eyeliner konusunu çözdüm gibi. golden rose almıştım deneme sürecinde ucuz olsun diye. evde deneme yapıyodum çünkü hep. ama çok memnun kaldım bi sene kullandım. geçen gittiğimde aynı şekilde Cecile'in kalemini veren kadın indirimde diye Cecile'in eyelinerını da kakaladı bana bir ayda kurudu gitti valla.

eyeliner konusunu çözdüm gibi. golden rose almıştım deneme sürecinde ucuz olsun diye. evde deneme yapıyodum çünkü hep. ama çok memnun kaldım bi sene kullandım. geçen gittiğimde aynı şekilde Cecile'in kalemini veren kadın indirimde diye Cecile'in eyelinerını da kakaladı bana bir ayda kurudu gitti valla.
Bende bi eyeliner kullaniyrm cok memnunum kuafor bir tanidigmda denemistim cok begendim getrtti bana ve oda cok guzel ama zor geciyr. Bazen onu bazende kajali kullaniyorum.

belki 30 tane farkli göz kalemi denedim, su ana kadar istedigimi bulamadm.
sanirim bu biraz cilt ve göz yapisiyla alakali.
ben lens takiyorum, cildimde yagli. gözlerim hem sulaniyor, hemde yaglaniyor.
ne yaparsam yaparim hic bir kalem panda olmama engel olamiyor :)
en son maybelline collosal aldim, fena degil.
simsiyah degil, ama en azindan göz altlarina akma yapmiyor fazla

Essence Gel eyeliner. Eyeliner diyo ama bildiginiz goz kalemi. Benim waterproof goz makyaj cikaricim bile zor cikardi. Hic akmiyor. Olurda satistan cikarirlar diye hemen bi kac tane daha aldim. Turkiyede bu urun satiliyormu bilmiyorum ama kesinlikle tavsiye ederim.

Lancome Crayon Khol, cok kolay surulur, temizleyici losyon ile cok kolay temizlenir ve eyeliner etkisi yapar gozde gorunumu, ama asla akmaz. En azindan bende akmadi.

Bugune kadar kullanip da cok cok memnun kaldigim bir diger urun de Avon'un Supershock jel goz kalemi. Hala satista mi bilmiyorum cunku aylardir bir Avon katalogu gorme firsatim olmadi, ancak inanilmaz kolay bir surumu var kalemin, yag gibi kayiyor tabiri caizse. Simmmsiyah duruyor cok yogun, ve asla akmiyor yine bu da.

Bir de Lancome Artliner var, kalem degil tabii bu ama akmama konusunda yine memnun kalirsin.

Back