Adam Fawer -Empati

molina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
Diğer
Olasılıksızı okuyan ve beğenenlerin yine bir solukta okuyacağı bir kitap.Yine müthiş bir bilimkurgu romanı.Düşünceleriniz gerçekten size mi ait diyor Fawer ve manyetik alanlardan ve bu alanlarda oluşan elektirksel dalgalar ile beyin dalgalarımızdan bunların frekanslarından yola çıkarak müthiş bir roman daha yazıyor.Kitabın arkasındaki yazar notu ise bence bir hayli ilginç. gönül rahatlığı ile tavsiye ederim kızlar özellikle olasılıksızı okuyup hayran kalanlar kesinlikle pişman olmayacaksınız...

Kesinlikle akıl dışı gibi gelse de aslında maruz kaldığımız rezonans alanları hakkında bilgi verici bir roman...

çok güzel bir kitap
yaklaşık 100 sayfası olayları anlamaya çalışmakla geçiyor
sonra da insan elinden bırakamıyor.

Olasılıksız süper ama empatiyi beğenmedim çok sıktı beni bıraktım...

olasılıksız güzeldi bunuda denicem :)

çok sıkıldım okurken ve sonuda beklediğim gibi değildi sırf bitirmek için okudum:1no2:

sonu beni de çok şaşırttı doğrusu ama romanın gidişatından ziyade romanda bahsedilen konunun gerçek olabilme ihtimali beni ürpertti açıkçası.Yani düşüncelerin bize ait olamayışı.Ne garip değil mi? Amerikada cia nın bu konuda yaptığı çalışmalar falan gerçekten ilginç..

bende yeni okuyacağım bakalım nasıl bir kitap...

bende başlarında biraz sıkıldım ama sonrası süper gidiyo..

olasılıksızlık gibi empatide süper bir kitaptı ben yazardan bu kitabın devamını bekliyorumbilmiyorumkismile

Adam Fawer'in 2 kitabını da okudum..Empati gerçekten insanı kendine bağlayan bir kitap..Okurken olaylara öyle bi kapılıyor ki insan ..Kitapta işlenen konu acaba gerçekten böyle şeyler var mı türünden düşündürüyor..=)

çok beğendim gene bir solukta okudum....

olasılıksız 10 empati 100 puan
ben ilk empatiyi sonra olasılıksızı okumuştum
empati beni öyle içine aldıki
olasılıksız bana daha acamice yazılmış geldi
adam fawerın kitbını okumayanlar ilk önce olasılıksız ardından empatiyi okumalı bence
bu iki kitap benim için number one ve numbr two :68:

Daha önce Olasılıksızı okumak için sarf ettiğim çabayı anlatsam abartı gelir .
Nihayetinde okuyamadan yarım bıraktığım ender kitaplar arasında yerini aldı.
O kadar sıkıcı geldi ki zorlandım zorlandım tamamlayamadım.

Şimdi okunacak sıralamada olan kitaplardan birisi Empati.
Umarım diğeri gibi olmaz ...

adam fawer olasılıksız ve empati iki kitabınıda okudum ve ikiside çok güzel ama en çok olasılıksızı beğendim diyebilrim.

Olasılıksızdan sonra sıkıldığım hatta yarım bıraktığım bir kitap oldu :26:

yorumların bir çoğu gibi ben de "olasılıksız" daha çok beğendim. "Empati" için sanırım beklentilerim fazla yüksekti. Düşündüğüm kadar etkileyici değildi...

Olasılıksız'ı çok beğenmiştim ama bir çok kişiden Olasılıksız kadar iyi olmadığını duydum. Olasılıksız'dan sonra beklentim çok yükseldi kötü çıkar diye cesaret edip okuyamadım. Okuyan arkadaşlar önerir mi? Olasılıksız'la karşılaştırıldığında nasıldır?

Back