ay cok sinirliyim,
bugun alo rezervasyon hattini aradim fiyat hakkinda bilgi edinmek icin, karsima ukala kendini begenmis biri cikti nerdeyse dovecekti beni :S
ben; iyi gunler rezervasyon ve ucret hakkinda bilgi edinmek istemistim 2011 icin
o; fiyatlar belli degil
ben; peki ortalama fiyat olaraktami bisey soyliyemiyeceksiniz?
o; bizde ortalama fiyat yok aydan aya degisen fiyat var
ben; peki ben size nr biraksam, ucretler belli oldumu beni ararmisiniz ?
o; 2011de siz arayin.
dedi ve kapatti,
keske ismini alsaydim sikayet etseydim, ne burnu havada biseydi ne zannediyor bunlar kendilerini ya :S
bu otelede gitmekten vazgectim.
2 evli arkadaşım balayına bu otele gittiler.Evet otel tasarım,konaklama,yeme içme her yönden kusursuz ama söylediklerine göre oteli ruslar doldurmuş ve kesinlikle balayı için uygun bulmamışlar oteli.Hani balayında daha huzur, sakinlik ararsın ya orası pek de aile ve balayı çifti için uygun değilmiş.Yani anlattıklarını şimdi burda açık açık anlatamıyorum da,hoş olmayan bir sürü görüntü ile karşılaşmışlar.Ben nacizane duyduklarımı ifade etmeye çalışıyorum,kendim gitmediğim için çok bi yorum yapamayacağım ama.
Canım bende temmuz ayında balayı için gittim ve asırı memnun kaldım... Şöleki bundan sonra hiç dusunmeden gideceğim tek otel tabi cocuk olana kadar cunku cocuklar için hiç bi animasyon aktivite yok ama zaten sizin bole bi sorununuzda olmaz neticede balayı :) kesinlikle siddetle tavsiye ediyorum asla pişman olmıcaksın mutlaka git ve gör... aklına takılan bişe olursa cevap verebilirim...
haziranda biz de gidicez balayı için. ama kafam karıştı, moralim bozuldu yorumları okuyunca( otelde öyle rahatsız edicek şekilde bi çıplaklık, havuz çılgınlığına falan denk geldiniz mi siz?
Arkadaşlar ben gecen yıl 11-21 temmuz arasında bu otelde balayımı geçirdim.. Kesinlikle pişman olmadım ve tekrar bu yıl yazın gitmek için eşimler rezervasyonumuzu yaptırdık bile..
Bİr kere ortam şahane yemekler oda ilgi herkes aşırı guleryuzlu.. Ve sacma sapan animasyonlar yerine her gece otelin farklı yerlerinde partiler oluyo vee bence cok daha eglenceli oluyo..
Evet ruslar var ama benim gittiğim donemde inanın ruslar kadar turklerde coktu hatta arkadas bile yaptık orda :)
Ama zaten Antalyadaki butun otellerde de rus olmuyomu?
Balayı konseptinde bi otel oldugu için cok fazla cocukta yok ortalarda.. Kızlar mutlaka gidin inanın pişman olmıcaksınız..
Arkadaşlar ben gecen yıl 11-21 temmuz arasında bu otelde balayımı geçirdim.. Kesinlikle pişman olmadım ve tekrar bu yıl yazın gitmek için eşimler rezervasyonumuzu yaptırdık bile..
Bİr kere ortam şahane yemekler oda ilgi herkes aşırı guleryuzlu.. Ve sacma sapan animasyonlar yerine her gece otelin farklı yerlerinde partiler oluyo vee bence cok daha eglenceli oluyo..
Evet ruslar var ama benim gittiğim donemde inanın ruslar kadar turklerde coktu hatta arkadas bile yaptık orda :)
Ama zaten Antalyadaki butun otellerde de rus olmuyomu?
Balayı konseptinde bi otel oldugu için cok fazla cocukta yok ortalarda.. Kızlar mutlaka gidin inanın pişman olmıcaksınız..
cnm ben temmuz ayında bu otelde balayı yaptım çok güzel bir otel diğer otellerden çok farklı bir mimarisi var balayı özel olduğu için gitmek istiyorsanız gidin derim. çünkü bir kere gidilmesi görülmesi gerek bence
sormak istediğin birşey varsa yardımcı olabilirim
cnm rezervasyon hakkında bilgi verebilirsen cok sevinirim.
jolly turdan %40 erken rezervasyon indirimiyle aldık biz geçen hafta. bu hafta indirim %35 e düşmüş. gittikçe daha da düşücek sanırım. acele etmenizi öneririm. epey pahalı bi otel çünkü. indirimsiz çok daha pahalı oluyo. indirimsiz gidilmez bence.
toplam fiyat nekadar KAÇ günlük tatile gidiyorsunuz acaba ?
4 gece kalıcaz. Geceliği kişibaşı 202 civarı bi rakama geliyo. Bizim aldığımız rakamla şu anki indirim oranı üzerinden olan toplam fark 150 civarı bişey. Iyiki de ocak sonuna kadar beklememişiz. 150 tl kardayız :)
cnm rezervasyon hakkında bilgi verebilirsen cok sevinirim.
cnm peki gidiş dönüş nasıl ayarladınız? Uçak otobüs? Birde rezervasyonu kendinizmi yaptınız yoksa tur şirketiyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?