kızlaaar bilgi veren tavsiyede bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim bilin nooldu bahsetmiştimya eski süpürgem accayip güzel çekiyodu diye ve çok üzülmüştüm yeniler böyle değil ne alcam ben şimdi diye üstüne bir de 500-600 lira para vermek de cabası...bayaa bi moralim bozulmuştu eşim sabah erkenden kalkmış hazır bebeler başında tepişmezken makineyi bi güzel sükmüş nasılssa gözden çıktıkya...sen ne var ne yok aç içine bak bazı kablolar teller motor kısmında bi güzel kurcala tak geri ...
ne oldu dersiniz süpürgem artık çalışıyooor...valla yeni süpürge alsam bu kadar sevinirdim hem de eskisi gibi hiç değişiklik yok meğerse içindeki teller yanmış motorun eşim de meraklıdır elektrik işlerini hep evde o yapar bozulan elektronik aletleri söker içlerindeki telleri falan alır saklar ben de kızardım hiç sevmem karsambayı bunlar ne elimin altında diye...gitmiş o eskilerden birinin telinden yeniden tel sarmış falan neyse ne düzeltmiş işte...tamirci direk motor yanmış değişecek dedi ve 80 lira para istemişti eee uğraşmaz tabi sök tak telleri yeniden sar at yeniyi tak daha kolay elbette...yani kızlar 1-2 sene daha beni idare etse yeter zaten 9.5 yıllık makine ama çekişi süper sonrası için sizlerden çok güzel fikirler edindim tekrar teşekkürler hepinize...
bence de wallaiyi walla esinin ellerine saglik adam iyi ugrasmis helal olsun
bence de walla
kızlar bu gün çok sevdiğim çekişi falan çok iyi olan 10 yıllık süpürgem bozuldu motoru yandi yenisi kadar para istiyorlar motoruna haliyle bizi de yeni süpürge alma yolu göründü...
şimdi benim eski süpürgem torbalıydı bunu sulu mu almalıyım okudum yorumları aman sulu almayın diyorlar aslında temizlik açısından tozu dışarı vermemesi çok güzel ama evi süpürünce kaldırıp kuyamıyormuşsun temizleniyormuş falan ..bu arnika boralar var dedi satıcı suluymuş temizliği kolay dedi kullanan var mı nasıl teizleniyo uzun sürüyormu zor mu temizleme işi...
toz torbalısı sulusu farketmez ben sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum bi de torbasızlar varmış ama çok pahalı gereksiz gibi geldi bana hatta 1000 liraya bile süpürge var ne yani düğmesine basınca arabaya falan mı dönüşüyo bu zıkkım anlamadım ki..
velhasıl markası ve iyi kötü yönleriyle kullandığınız süpürgeleri paylaşırsanız çok memnun olurum acilen bi süpürge almam lazım malum süpürgesiz olmazzzz...
arkadaşlar fiyatı uygun toz torbalı ama kullanışlı bir elektrik süpürgesi önerir misiniz
dikey düşünüyorsanız ki bence düşünün derim artık çk pratik hemde hafif kullanışlı fiyatı uygun olarak sinbonun ve bluehouse un var. bir de felix in . ama ille de torbalı derseniz sinbonun bir tane parlak siyah renkli torbalı süpürgesi vr onn da fiyatı da uygundu o da güzel.
rowenta silence diyorum
kızlar bu gün çok sevdiğim çekişi falan çok iyi olan 10 yıllık süpürgem bozuldu motoru yandi yenisi kadar para istiyorlar motoruna haliyle bizi de yeni süpürge alma yolu göründü...
şimdi benim eski süpürgem torbalıydı bunu sulu mu almalıyım okudum yorumları aman sulu almayın diyorlar aslında temizlik açısından tozu dışarı vermemesi çok güzel ama evi süpürünce kaldırıp kuyamıyormuşsun temizleniyormuş falan ..bu arnika boralar var dedi satıcı suluymuş temizliği kolay dedi kullanan var mı nasıl teizleniyo uzun sürüyormu zor mu temizleme işi...
toz torbalısı sulusu farketmez ben sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum bi de torbasızlar varmış ama çok pahalı gereksiz gibi geldi bana hatta 1000 liraya bile süpürge var ne yani düğmesine basınca arabaya falan mı dönüşüyo bu zıkkım anlamadım ki..
velhasıl markası ve iyi kötü yönleriyle kullandığınız süpürgeleri paylaşırsanız çok memnun olurum acilen bi süpürge almam lazım malum süpürgesiz olmazzzz...
arkadaşlar fiyatı uygun toz torbalı ama kullanışlı bir elektrik süpürgesi önerir misiniz
canım bugün profilonun 2200watt kırmızı toz torbalı modelini aldım 169 lira henüz süpürmedim evi ama süper çekiyo orda denedim torbası bez ve eee en güzeli bir telefon ediyosun servis torbasını eve getiriyor .düşün istersen
Benim de 14 yıllık süpürgem 1,5 ay önce bozuldu,çok da memnundum.3 aylık bebeğim olunca apar topar süpürge aldık.İnternetten araştırmıştım,Philipsin süpürgelerini çok övüyorlardı.Ben sulu süpürge düşünmedim açıkçası,filtreli olması daha önemli benim için.Philipsin torbalı torbasız süpürgelerini karşılaştırdım,torbalıların emiş gücü daha iyi.Teknosadan 380 tl ye aldık süpürgeyi,harika bir şey ama minimumda halıyı temizlesen bile tertemiz yapıyor.Sesi de çok az.Bir iki hafta önce teknosada kampanya başlatmışlardı,süpürge 290 na inmiş.şuan indirim devam ediyor mu bilimiyorum.Umarım alacağın süpürgeden çok memnun kalırsın...
ben size libelleyi tavsiye ederim 5 yıl oldu etiler ofisinden alalı servis hizmetide verdikleri için hiç sorun yaşamadım tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?