abooooooooooooayy sulu alma sakın tam bir işkence olur sana ev süpürmek. bende var bin pişmanım aldığıma o yüzden çeyizime eski usul torbalı aldım bilmediğim işlere bulaşmayayım bir daha diye o kadar ki nefret ettim.
bak şimdi süpürgeyi açıyosun kazan gibi bi yeri var oraya işaretli yere kadar su koyuyorsun sonra filtre gibi süngerli bi kapak var onu kapatıyorsun sonra motorun olduğu kapağı kapatıyorsun. süpürüp işin bitince açıyosun tekrar süngerli kapak leş gibi olmuş oluyor onu yıkıyorsun tek tek ama tam bir iğrençlik o kadar dyeyim. koyduğun suyu boşaltıyorsun. o kazan da leş gibi oluyor bu arada saçlar pislikler falan kazanı da temizliyorsun kurulayıp kaldırıyorsun. sonra da sen duş alırsın artık o kadar pislikle uğraşınca
berbat bi şey ya atıcam burdan giderken daha 2 senelik ama o kadar nefret ettim ki sulu süpürgeden hayatta evime sokmam. ilk alırken evlenince de kullanırım diye almıştım oysa
toz torbasızlar nasıl filitresi pahalı falan demişler yorumlarında okudum hepsiburadanın öylemi hakkaten ne sıklıkla değişiyor?su konmayan torbasizlarda var ben kullaniyorum,marka olarak bilmiyorum ama yoksa benim süpürgemdemi suluda benim haberimmi yok
ama torbasizdan sasma ben yeni degistirdim buda bi bozulsa direk torbali alicam
toz torbasızlar nasıl filitresi pahalı falan demişler yorumlarında okudum hepsiburadanın öylemi hakkaten ne sıklıkla değişiyor?
off yaa yarın alsam çok iyi olacak misafirlerim gelecek evde süpürge yok ki ben her gün koca evi baştan aşağı süpürezsem rahat edemem eşim dalga geçti elin kolun kırılmış gibi olmuştur şimdi vah vah diye kızdımdı başta ama hakkaten öyle oldu yaa
yahu kafam kazan oldu sabahtan beri bilmem hepa filtresi oluyomuş o değiştiriliyomuş yok 40 liraymış toz torbası parasına denk geliyouş falan ..sen alalı ne kadar oldu canım?markası ne?çekişi iyi mi?filtremi o ne ki aldigimdan beri filtre filan degistirmedim arada bir yikiyorum o toz toplayan kutusunu filan o kadar
aslında ben de onu düşündüm sessiz diye bebek var malum uyuduğunda süpürge sesine uyanıyo hemen ama süpürge hortumu güzel çekiyor ama ucunu takınca ekişi çok azalıyor diye bikaç yerde yorum okudum aslında philipsle rowenta aarasında kaldı tabi toz torbasızın avantajları neler bilmiyorum...rowenta silence diyorum
beni az çok tanıdın asla markaya bakmam onu için burda araştırıyorum ki kullananlardan birabir tavsiye alayı diye canım yoksa gider mağazaya en pahalı olanı alırım en iyisi odur der kullanırım ama işte dediğin gibi öyle olmuyo bi bakıyosun ummadık taş baş yararmış hesabı iyi çıkıyo...esela bugun kayınvalidemle bunu konuşurken suluyu al derim toz önden girip arkadan çıkmıyo ama ben seni bilirim sen günde 2 kez koca evi süpürüyon benim gibi 3 güne bir olsa neyse nasıl uğraşcan diyo haklı da aslında çocuklu kadının evinde elinden süpürge düşmüyoki hele benim oğlan gibi geze geze bişeyler yiyosa...bakalım yaa zoormuş ne güzel rahattım 10 senedir benimki müthiş çekiyodu bosch almış eşim evlenmeden önce ..adam bunlar gibisiniartık bulamazsın diyo..üretilmiyo o seri zaten..canım bunu iyi dikkate almanı dilerim.. sakın sulu hatasını yapma.. 10 tane tanıdığım varsa 10'uda pişman aldıklarına.. ssusuz olanlarda aynı mesele..işin bitince illa temizleyeceksin.. ya arkadaş biz kadınlar süpürge ile her süpürüşten sonra öyle detaylı bi torbadır su deposudur temizliğiyle uğraşamayız ki zırt bırt.. hele benim gibi sabah ve akşam oturma odasını süpüren bi kadın için... hayatta uğraşamam.. benim ufak oğlum var elinde ıvır zıvır döker saçar.. ben onun arkasını süpürmeye yetişemiyorum birde süpürgenin vay efendim su haznesiinin yıkanmasıyla uğraşacak vaktim yokki.. seninde var ufaklık tatlım sakın o hatayı yapma.. bildiğinden şaşma.. marka olayına gelince bu süpürge biraz şans işi canım tavsiye edileni alırsın seninki öyle çıkmaz pişman olursun.. nede olsa kul yapısı illaki sorun olması doğal...mesela bak ben çeyizime king marka aldım.. 4 veya 5 sene önceydi sanırım 80 liraya almıştım iyi hatırlıyorum.. akrabalarım arkadaşlarım hep tepki verdi o neymiş hiç duymadık bi marka git değiştir falan diye...ama ben bişey alırken sağın solun tavsiyesine değil mantığıma bakarım.. özellikle elektronik aletlerde.. sende araştırmacı birisin biliyorum seni.. bence tavsiye yerine almaya gittiğinde alt kısımda yazan özelliklerine bak.. kaç watt mesela emiş gücü motor devri falan gibi özelliklerine bak..ben o özelliklerine bakarak aldım ve maşallah 3 senedir tık demedi..standart torbalı hemde öyle hantal bişey değil gayet zarif ufacık bişey... ama öyle güçlü çekiyorki halıyı kaldırıyo yerden..yani tatlım diyeceğim marka araştırması yerine özelliklerine bakmalısın... karar verdiysen caydırmış olmayım ama pahalı olan, tanınmış marka olan iyi olur diye bişey yok (tabi benim fikrim bu )... önemli olan özelliği...
bu da güzelmiş gerçekten ödül almış hatta unuttum imdi nerdeydi ama güzel gerçekten tek sıkıntısı bunu da sulu gibi her kullanım sonrası boşaltırmuşsun doğrumu?"philips marathon" alacaksan bu süpürgeyi al inan bana pişman olmazsın çok ama çooooook memnunum
Eki Görüntüle 362045
yahu kafam kazan oldu sabahtan beri bilmem hepa filtresi oluyomuş o değiştiriliyomuş yok 40 liraymış toz torbası parasına denk geliyouş falan ..sen alalı ne kadar oldu canım?markası ne?çekişi iyi mi?bana da bir dokun bin ah işit...
beni az çok tanıdın asla markaya bakmam onu için burda araştırıyorum ki kullananlardan birabir tavsiye alayı diye canım yoksa gider mağazaya en pahalı olanı alırım en iyisi odur der kullanırım ama işte dediğin gibi öyle olmuyo bi bakıyosun ummadık taş baş yararmış hesabı iyi çıkıyo...esela bugun kayınvalidemle bunu konuşurken suluyu al derim toz önden girip arkadan çıkmıyo ama ben seni bilirim sen günde 2 kez koca evi süpürüyon benim gibi 3 güne bir olsa neyse nasıl uğraşcan diyo haklı da aslında çocuklu kadının evinde elinden süpürge düşmüyoki hele benim oğlan gibi geze geze bişeyler yiyosa...bakalım yaa zoormuş ne güzel rahattım 10 senedir benimki müthiş çekiyodu bosch almış eşim evlenmeden önce ..adam bunlar gibisiniartık bulamazsın diyo..üretilmiyo o seri zaten..
bu da güzelmiş gerçekten ödül almış hatta unuttum imdi nerdeydi ama güzel gerçekten tek sıkıntısı bunu da sulu gibi her kullanım sonrası boşaltırmuşsun doğrumu?
evet canım malesef o eski kaliteli taş gibi süpürgeleri bulamazsın... şimdikiler yok dijital tuşlu yok şu yok bu diye özellikle dolu ama derler ya içi boş resmen... halamın bi süpürgesi vardı ben 25 yaşımdayım bildim bile hala onu kullanır bi görsen canavar gibi hatta halam derki üzerime tutsam beni bile yutacak..o derce yani :) hatta merdivenden yuvarlandı bi ara ama taş gibi hiçbişey olmadı... fantom marka sanırım...ama aynı marka komşumda var on kere garantiye gitti geldi yok olmadı...işte dediğimiz gibi şans meselesi...ben memnunum ama sesi çok benimkininde ufaklık uyurken açmıyorum baya sesli çünkü... eşin ne diyor erkekler daha iyi anlıyor bu tür elektrikli ürünlerden...
evet izledim canı teşekkür ederim valla süper çekiyo görünüyo kullanan birinin tavsiye etmesi daha da iyi oluyo...Sana Kalmış Boşaltıp Boşaltmamak Canım Mesela Ben Haftada 1-2 Kez Boşaltıyorum İnanılmaz Çekiş Gücü Var Halıyı Kaldırıyo Diyebilirim Ayrıca Benimde 10 Aylık Bi Oğlum Var Uyuduğu Zaman Evi Süpürüyorum Hayatta Uyandırmıyo Çok Sessiz Çalışıyo İçindeki Filtresi Yıkanabiliyo Torbalı Süpürgelere 1000 Basar Bence :) Ben 1,5 Yıllık Evliyim Çeyizime Almadan Tam 2 Hafta Araştırdım Süpürgeyi En Çok Bunu Tavsiye Ediyorlardı Aldım Bende,İyiki Almışım Herkeze Tavsiye EdiyorumBu Arada Sana Link Attım Orda Videoları Var İzleyebilirsin Çekiş Gücünü Daha İyi Anlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?