- 11 Mayıs 2020
- 64
- 19
- 3
- 33
- Konu Sahibi omurdeniz932
-
Canım benim, bizzat yaşadım bunları. Yapılacak tek şey göz ardı edip, eşine de durumu sakince anlatarak mesafeli durmak. Saygısızlık yapma ama aramazlarsa arama, sormazlarsa konuşma. Sen el üstünde tuttukça insan yerine koymuyorlar maalesef. Bir süredir hiç muhattap olmuyorum, şu anda benden değerlisi yok :) Şaka gibi ama ne yazık ki böyle.merhaba kızlar aılede 2 eltıyız bır de gorumcem var. kayınvalıdem sureklı diğer eltiyle benı kıyaslıyor sureklı onu savunuyor bulundugum ortamlarda sureklı konuyu ona getırıyor. sankı öz annesı gıbı eleştirenlerle tartısıyor laf soyleyemezsınız dye. ıyı hos guzel de bunların hıcbırını benım ıcın yapmazken sabah aksam ben ADALETLIYIM hayatta ayrım yapmam diye ortalarda bağırıyor. ben artık vazgectim ıyı anlasıyorsanız buyrun ben yokum sureklı bırıyle kıyaslanmak benı rahatsız edıyor dedım ve uzak durdum. eltımle hıc gorusmuyorum zaten. ama kadın hala durmuyor gorusun. ıste sen gır sen ara diye yıne benım huzrumu bozuyor ne yapmalıyım şaştım kaldım aılem burda değil ve ben baska sehırdeyım uzulmesınler dye fazla bısey paylasamıyorum da annemle. fıkırlerınıze ıhtıyacım var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?