• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adaçayı mucizesi :)

bal_hatun

Meleğimi Sen Koru Rabbim <3
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2012
1.733
429
173
Bilenler bilir pcos'lu adetleri bir türlü düzene girmeyen,soğan suyu içe içe midesini bozan biriydim ! Buraya da yazmıştım. Gittiğim aktar sağolsun bir karışım vermişti . Allah razı olsun onunla girdi adetlerim düzene derken yine strese bağlı gecikmeler başladı. Sonra adaçayı mucizesini keşfettim. Çok afedersiniz adet olduğumda 3 gün sürerdi ve o kadar az olurdu ki kanamam.... 3 aydır adet günümden 2 gün önce başlayıp günde 2 bardak adaçayı içiyorum. Adet oluyorum :1: Yine adetliyken de günde en az 1 bardak adaçayı içiyorum... O kadar rahat geçiyor ki.. Sizde yapın inşallah faydalı olur.

Ama şunu unutmayın stres gecikmenin ana sebebi :34:

bu ay ben de içiyorum adaçayını yumurtlamaya da faydası varmış bakalım faydasını görecekmiyim inşallah görürüm...

bal hatun, pko da bir iyileşme oldu mu peki?

yan etkisi yok mu boyle içmenin?

Canım adaçayından evvel özel bir hastanede gittiğim dr.baktığında pcos falan görünmüyor demişti. Ama bende vardır diye dşünüyorum çünkü göbeğimde ve iç bacaklaımda tüylenme var. Ama pcosta önemli olan kilo ve adet düzeni. Hamd olsun zayıfım ve adetlerim düzenli gidiyor hamd olsun. Bence dene.

Back