Adaçayı ile hamile kalanları öğrenebilirmiyiz?

Adaçayı içerken mi hamile kaldınız?

• Ankete Katılan
    50
konu eski ama bir gören olur:KK1:
bende adaçayı aldım adetin ilk günü başlayıp 10 gün içeyim diyorum ama zararlı olduğunu söyleyenler var kafam karıştı günde 1 bardak içmeyi düşünüyorum?:44::44:
Hamile kaldın mı konu eski ama merak ettim ise yaradı mı

Evet 4.5 aylik oglum var sukurler olsun
Adacayi,sogan kuru vs bunlar vesile Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Rabbim bu hayırlı günün hürmetine evladını sana bağışlasın anne babasına hayırlı evlat olur inşaallah,,, ama benim eşim de sperm ileri hızında sorun var ne yapmalıyım gerçi benim de sağ tüp dipten tıkalı ameliyat olacam haftaya ama eşimin sorunu için endişem :KK43: ne yapabilirim yardımcı olur musun bildiklerini söylersen umut olur deneriz inşaallah sebepte olur

Rabbim bu hayırlı günün hürmetine evladını sana bağışlasın anne babasına hayırlı evlat olur inşaallah,,, ama benim eşim de sperm ileri hızında sorun var ne yapmalıyım gerçi benim de sağ tüp dipten tıkalı ameliyat olacam haftaya ama eşimin sorunu için endişem :KK43: ne yapabilirim yardımcı olur musun bildiklerini söylersen umut olur deneriz inşaallah sebepte olur
amin rabbim sizede tez zamanda nasip eder insallah forumlarda bulabilirsin aradıgın bilgileri bizde herhangi bir sebep yoktu
rahim filmide cekilmiştim
bir sürü deneyimli kişi var bu konular hakkında ben fazla bilgi sahibi degilim

X