Adaçayı ile hamile kalanları öğrenebilirmiyiz?

Adaçayı içerken mi hamile kaldınız?

• Ankete Katılan
    50
ben gecen ay ictim hamile kalmadim ama regl gunlerim 3_4 gun gecikiyodu tam 28. gun oldum galiba onun sayesinde

canım iş sadece adaçayıyla bitmiyoki..yumurtlama gününü kaçırırsan boşa tabi...sadece yumurtlamayı kolaylaştırmaya etkisi var...adetin ilk günü başlayıp yumurtlamadan önce bırakılcak...yerimseniben

ben kalmadım canım.....
kaç aydır içitorum ama henüz bişi yok malasef oysaki ne kadar umutla başlamıştım aylar önce...

bende 2 aydır ıcıyorum..henuz hamıle degılım ama adetımı duzene koydu..artık 28 gunde bır adet oluyorum..bu bıle guzel...:teytey::teytey:

Bende marta ayında içtim ve adetim 31günde olurken.
28.günde adet oldum yani düzene soktuğu tartışılır.
Bu ayda içiyorum bakalım :dance:

bende 2 aydır içiyorum ,yumurtlama günlerimi de takip ediyorum ama henüz bir şey yok yalnız içtiğimden beri belkide tesadüf bilmiyorum kasıklarımın ağrısı bir türlü geçmiyor ve göğüslerim önceden adetime 1 hafta kala ağrır ve şişerdi oysaki şimdi 2 hafta öncesinden başladı ağrımaya ve şişmeye ve ben bu şikayetlerim için cumartesi günü ilk kez gideceğim bir doktordan randevu aldım bakalım şikayetlerimin asıl sebebi ne ?

valla okadar çok çeşit içtimki hangisi etki etti bilmiyorum.rezene papatya, adaçayı, bide nane çayı çok içmiştim. yumurtlama gününü de anlaman gerekli canım.yoksa bu çayları içmekten bana ööö geldi .........

canim ben duzenli ictim desem yalan olur ama hemen hemen her gun ictim rosemin dedigi dogru adacayi belki hamile kalmayi kolaylastiriyo ama hamileler icin zarli oldugundan yumurtladiktan sonra birakmak gerekir hani tutarsa diye

adaçayı rahim kasılmalarını sağlar ve kan dolaşımını düzenler..
bunla birlikte de gebeliği engeller kızlar.
çünkü rahim kasıldıkça hamile kalsanız dahi anlamadan adet oldum sanır bebeği düşürürsünüz
içmeyin hamilelik düşünüyorsanız adaçayı filan.
benim doktorum hamileyken söylemişti adaçayı içme rahim kasılmalarına dayanamaz bebek ve düşer diye.

çünkü rahim kasıldıkça hamile kalsanız dahi anlamadan adet oldum sanır bebeği düşürürsünüz
benim doktorum hamileyken söylemişti adaçayı içme rahim kasılmalarına dayanamaz bebek ve düşer diye.

zaten benim bebeğim karnımda ölmüş. 8 haftalıkken alındı. bilmeden gerçekten hiç bişey denememek gerekir.

Bende Bugün Adacayi Civanpercemi Hayittohumu Aldim Içiyorum Bu Ay Kist Var Bakalim Nasil Etki Edecek Umudum öbür Ay Için Zaten

kızlar adaçayının yararlarını biliyoruz ama amilelikte yararı yok içmeyin....bunu doktoruma sordum......

adaçayı yaprakları damarları büzücü ve salgı düzenleyici etkilere sahiptir.içerdiği uçucu yağından dolayı da bakterilere karşı mantar hastalıklarına ve virüslere karşı etkileri bulunmaktadır.
bebek isteyen kişilerin ve anne adaylarının kullanması tavsiye edilmez.....

kızlar içmeyin bak sakıncalı olmasa yazmazlar zaten.böyle......

a aaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa
ben bunu bilmiyodum yaaaaaaaaa.... boşuna mı içtim onca ay.....?:uhm:

Kızlar ben yaklaşık 3 aydır içiyordum.Çok düzenli olduğunu söyleyemem.

Adetin 3. günü başlayıp 11.günü bırakıyodum.Etkisi bi kaç gün daha devam edr diye erken bırakıyodum.

Ve ben şubatta adetin 11.günü yumurtladığımı farkettim ve değerlendirdim ve işe yaradı.

Günde 2 bardağı geçmeyin yine de .

Bide hormonsal olarak sizi çok etkilerse bırakın.Bi arkadaş etkilendiğini yazmış.

Benimde hamile kalmadan önceki ay acaip belirtilerim olmuştu.Ya vücut bi döllenme bekledi ondan.Belkide adaçayından.
Ama rahim içi kalınlığım hamilelikten bi ay önce çok güzel bir değerde çıkmıştı.

Aşırıya kaçmadıkça içilebilir gibi.

Yumurtalarının gelişmesini isteyenler bol bol süt de içebilirler.Yan etkisi daha az olur.

Bol bol hayvansal gıdalar alabilirsiniz.

bende bu ay icmeye basladim,ama bayagi bi gec basladim adetim bittikden bir hafda sonra basladim ve 5 yada6 gun icdim .birakdim,normalde 16 gunde yumurtlamam oluyordu,14 uncu gunu kasilarim agridi ve akinti oldu bayagi cok belirgin sekilde,tabi o gunu calismalar felan,bos birakmadik.bakalim ne olucak beklemedeyim.:sm_confused:

X