- 10 Mayıs 2022
- 1.121
- 721
-
- Konu Sahibi hayatbeninedenyoruyosun
Bende pco var dun doktora gittim 1 haftadir kullanıyorum yumurtam 18mm olmuş. Insallah fayda ederbende bugun sipariş ettim inşallah faydasını görürüz
Ayy masallah gebe kaldiniz sanirim ilk aydan bizede nasip etsin Rabbim sağlıkla kucaginiza alınBiz ilk aydan faydasını gördük kullanın mutlaka
Bende adını ilk burada duydum sonra trenyoldan sipariş verdim infeetilite tedavisinde kullaniliyormus ilac degilbitkisel bi vitamin destekleyici olarak satılıyor. Bende 10 gündür kullanıyorum insallah faydasi dokunurbilgi verebilir misin
Dualarım sizinle inşallahAyy masallah gebe kaldiniz sanirim ilk aydan bizede nasip etsin Rabbim sağlıkla kucaginiza alın
Cok tesekkur ederimDualarım sizinle inşallah
bende bugun sipariş ettim inşallah faydasını görürüz
evet ama ben orda muhattap bulamam diye uğraşmak istemedim benim aldıüımda aralarında 10TL fark vardı sanırım bende trendyoldan aldımAcvisonun kendi internet sitesinden alın daha uygun fiyatlı oluyor.
Merhaba bu kullandığınız vitamin size faydalı oldu mu acabaevet ama ben orda muhattap bulamam diye uğraşmak istemedim benim aldıüımda aralarında 10TL fark vardı sanırım bende trendyoldan aldım
Valla gebelik olmadi ilk ay ama adetten sonra doktor kontrolune gittim ve pcos yok sende dedi. Normalde her Doktor pco var diyordu Bu ilacı kullandıktan sonra gittiğim Doktor yumurtalıkların gayet iyi Ben polikistik over göremiyorum dedi ben içtiğim bu vitaminle alakalı diye düşünüyorumMerhaba bu kullandığınız vitamin size faydalı oldu mu acaba
Anladım şifa olmuştur inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebiş de nasip olur inşallahValla gebelik olmadi ilk ay ama adetten sonra doktor kontrolune gittim ve pcos yok sende dedi. Normalde her Doktor pco var diyordu Bu ilacı kullandıktan sonra gittiğim Doktor yumurtalıkların gayet iyi Ben polikistik over göremiyorum dedi ben içtiğim bu vitaminle alakalı diye düşünüyorum
Amin inşallahAnladım şifa olmuştur inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebiş de nasip olur inşallah
hadi inşallah iyi gelirKizlar ben de dün başladim yorumlari atacağim ilerleyen zamanlard
İnşallah yorumlar çok iyi siz kullaniyomsnzhadi inşallah iyi gelir
bu ay kullanmadım doktorum bu ay duphastonu bile kesti vücudunu kendi haline bırak biraz dedi ara verdim bakalım adet olursam eğer önümzdeki dönem başlıcam tekrar.İnşallah yorumlar çok iyi siz kullaniyomsnz
Anladim canımbu ay kullanmadım doktorum bu ay duphastonu bile kesti vücudunu kendi haline bırak biraz dedi ara verdim bakalım adet olursam eğer önümzdeki dönem başlıcam tekrar.