Acun: "Cumhurbaşkanı'nı seviyorum"

yahu ünlülere, iş adamlarına ne bakıyorsunuz onlar belli bir yaştan sonra sırtlarını dayayacak bi yer arıyolar desteklemedikleri kişileri şimdi el üstünde tutmaları normal değil mi? :KK25:

Bence de..Her şeyi işimize geldiği gibi yorumlamayalım..Yorumlarımızı "gerçek bilgi" lerle destekleyelim.:KK51:

Mesela Alaboranın sözüm ona gezi zamanında halkı kışkırtması tamamen sizin asılsız bir yorumunuz. Kışkırtmalara bir kaç örnek verin mesela, ne yapmış bu adam?

Verdiğiniz atasözünün buradaki manasını anlayamadım..Gerçek anlamında mı kullandınız(ne alaka?) yoksa "bu tartışmada ben takım tutar gibi sizin karşınızdayım, başka da diyeceğim yok" anlamında mı kullandınız kestiremedim..
upload_2015-3-19_19-52-16.jpeg

bu kışkırtmak halkı sokağa dökmek için atılan bir tweet buyrun size örnek....işte berkini maşa diye kullanan asıl katilleri....
o atasözünü de acun meyve veren ağac siz de taşlayan insanlar olarak kinaye yaptım ...(kendimi ilkokuldaki kızıma atasözü açıklar gibi hissettim.)
umarım yeterince açıklayıcı olmuştur... hala anlamadıysanız Bkz.2. sınıf ders kitabı.... daha da size yapacak birşeyim yok malesef...:KK43:

Eki Görüntüle 1461591
bu kışkırtmak halkı sokağa dökmek için atılan bir tweet buyrun size örnek....işte berkini maşa diye kullanan asıl katilleri....
o atasözünü de acun meyve veren ağac siz de taşlayan insanlar olarak kinaye yaptım ...(kendimi ilkokuldaki kızıma atasözü açıklar gibi hissettim.)
umarım yeterince açıklayıcı olmuştur... hala anlamadıysanız Bkz.2. sınıf ders kitabı.... daha da size yapacak birşeyim yok malesef...:KK43:

Tartışırken sınırımızı bilirsek sevinirim.

Evet mesele 2. günden artık gezi parkı değildi. Bizzat hükümetin emriyle parkta "OTURUP KİTAP OKUYAN" insanlara saldırılmasıyla mesele gezi parkı olmaktan elbette çıktı..Mesele faşizm oldu, devlet terörü oldu, baskı ve zorbalık oldu, artık bunlara dur demek oldu..

Berkinin nasıl öldüğü 2. sınıf ders kitaplarında yazmaz ama tarihe yazıldı değil mi? Tıpkı Ali ismail korkmaz, Ethem sarısülük, Abdullah Cömert gibi...

Bu insanlar eceliyle ölmedi..Devlet terörü neticesinde yasal mermiyle "öldürüldü"..

Tartışırken sınırımızı bilirsek sevinirim.

Evet mesele 2. günden artık gezi parkı değildi. Bizzat hükümetin emriyle parkta "OTURUP KİTAP OKUYAN" insanlara saldırılmasıyla mesele gezi parkı olmaktan elbette çıktı..Mesele faşizm oldu, devlet terörü oldu, baskı ve zorbalık oldu, artık bunlara dur demek oldu..

Berkinin nasıl öldüğü 2. sınıf ders kitaplarında yazmaz ama tarihe yazıldı değil mi? Tıpkı Ali ismail korkmaz, Ethem sarısülük, Abdullah Cömert gibi...

Bu insanlar eceliyle ölmedi..Devlet terörü neticesinde yasal mermiyle "öldürüldü"..
eğer hükümet olayı proveke etmese bunların hiç biri yaşanmayacaktı,tabii böylesi işlerine gelmeyeceği için ortalığı karıştırdılar.:KK43:

gezi olayları bir grup çapulcunun darbe girişimiydi girişim olarakta kaldı...
berkinlerde bu girişimde maşa olarak kullanılan çocuklar olarak tarihe geçti....
bu arada konu srktı size iyi akşamlar:KK25:

atilla taş başbakana hakaret içeren tweetlerinden sonra başbakanın şikayeti üzerine gözaltına alındı.... yani her insanın başvurabileceği kanunlara göre...
m.ali alaboranın ve onun gibi birçok ünlünün twitterdan gezi zamanında insanları nasıl kışkırttığını kaos ortamı yaratmak istediklerini bizzat biliyorum takip ettim..düşman edinmiş olması çok normal..onu geçtim eğer tehtit almışsa bizzat başbakan akp vs. onlar mı tehtit etmiş ... her şeyi işinize geldiği gibi yorumlamayın ....
söylenecek açıklanacak çok sey var ama sınırlı zamanda k k ya giriyorum bu zamanı da sizinle olmayan şeyler üzerine tartışarak geçirmek istemiyorum....
yorumumu bir atasözüyle yineliyorum "meyve veren ağaç taşlanır"
size de iyi akşamlar diliyorum.....

gezi olayları bir grup çapulcunun darbe girişimiydi girişim olarakta kaldı...
berkinlerde bu girişimde maşa olarak kullanılan çocuklar olarak tarihe geçti....
bu arada konu srktı size iyi akşamlar:KK25:

Sizin mantığınıza göre Geziciler de gayet meyve veren ağaç, cumhurbaşkanı ve ak trolleri her gün taşlıyorlar yine de bitiremiyorlar :)

Sevsin, sevebilir. Acunun bunda bi çıkarı olduğunu düşünmüyorum.
Acun zaten gayet başarılı biri RTE üzerinden reklam yapacak karaktere sahip olduğunu sanmıyorum.
İnsanlar alışmış herşeyin altından bir bit yeniği aramaya :110:

Son düzenleyen: Moderatör:
Darbe darbe diyenler bi darbe olamadı gitti ne yazık ki,Geziyide darbe girişimi yaptılar iyi mi..
Yok yok hep Aziz Nesin geliyor aklıma,bide Aysun Kayacı ne hikmetse.Gün gelecek devran dönecek diyorum.

X