- 6 Ocak 2014
- 735
- 655
- Konu Sahibi vargasabreu
Bende acunu sevmiyorum haber niteliği olmaz sanırım f.hayatta izlemem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acun cumhurbaşkanını sever tabii, bu devirde cumhurbaşkanını sevmemek yürek istiyor zaten, sevmek değil. Daha dün cumhurbaşkanına diktatör dediği iddiasıyla bir üniversite öğrencisi 18 ay hapse mahkum oldu, siz neden bahsediyorsunuz?
Sevdiğini söylediği için en fazla eleştirilir, sevmediğini söyleyene hapis yolları var.
Bu forumda böyle bir yorum çok şaşırtıcı :)) katılıyorum size.
Iyi de sevsin. Bize ne. Adam kimi sevip sevmeyecegini bize soracak degil.
Oldu o zaman herkesin fikri ayni olsun.
Yok öyle bir dünya..
Madem Cumhurbaskanini sevince zengin olunuyor millet kolay yoldan olsun, saka gibi ya, adamin emegini bir cirpida nasil cope atabiliyorsunuz anlamiyorum..
Para kazanmasini istemiyorsaniz tv8i izlemeyin olsun bitsin, adam zorla izletmiyor ki. ..
niye ki bu forumda herkes sevgisiz mi saygısız mı ??
Herkes demek haksızlık olur. Çünkü farklı düşünmeme rağmen çok seviyeli bir şekilde tartistigim arkadaşlar da oldu. Ama bu forumda böyle insanlar azinlikta maalesef.
Birkaç konuda fikrimi belirttigimde bildiğin dalga geçenler oldu benimle. Mağduriyet kraliçesi diyen bile oldu tabi şu ifade ' ' eşliğinde. Beddua edenleri hic söylemiyorum.
Sirf ak ppartiye oy verdiğim için vicdansiz diyen de oldu. Bu yüzden alıntı yapip bu cevabi verdiğim arkadaşın yorumu ilginç geldi . Çok fazla goremedigim türden bir tavır.
ah be tayyip birinin hakkını daha yeyip bize ev almadın yaaaacun akp döneminde kanal sahibi olmuş...
acaba kanalı tayyip erdoğan mı aldı da ona verdi...
haberin özeti bu aslında...
akp döneminde kaynımlar da ev aldı ...
krediyle aldık diyorlar da hep hikaye kesin tayyip erdoğan hediye etmiştir
erdoğanı twiter dan taşlayan onca ünlü var işi acıtasyona getirmesin kimse....hakaret boyutuna varmadığı sürece herkes herkesi eleştirebilir....
işte bu anlattıklarınızın hepsi olaylara karşı sizin yorumunuz....Evet mesela Atilla Taş var, baya baya eleştiriyor. Aa ama gözaltına alınmıştı? Mehmet Ali Alabora var mesela, adam ülke değiştirmek zorunda kaldı tehditler yüzünden. Şafak Sezer Gezi'ye katıldı ama sonra korkusundan diz çöküp el öptü. Tamer Karadağlı cumhurbaşkanından korkuyorum dedi ertesi gün çark etti. Yılların solcusu Yavuz Bingöl birden Akp'li oldu, bak sen şu işe. Bir uyuşturucu operasyonu yaptılar, Gezici Kenan İmirzalıoğlu büyük usta belgeselinde oynadı. Evet Akp ve Rte çok demokratik ve eleştiriye açık gerçekten, seven hep kalpten seviyor :)
Bakın bunlar sadece ünlü olanlar, hükümetten şikayetçi olduğu için fişlenen, gözaltına alınan, hapse atılan sade vatandaşlara hiç girmeyeyim. Liseye giden çocuklara bile el attılar yani, dünyadan bihaber değilseniz biliyorsunuzdur bunları da.
Son olarak size büyük ustanızın üslubuyla seslenerek sözlerimi tamamlamak istiyorum. "Siiz ajitasyonu bizden öğrenecek değilsiniiz. Siz ajitasyonu iyi bilirsiniiiz. Herkes kendi işine baksın."
Kapitalizmi en çok onlar seviyor çünkü :)
işte bu anlattıklarınızın hepsi olaylara karşı sizin yorumunuz....
işte bu anlattıklarınızın hepsi olaylara karşı sizin yorumunuz....
atilla taş başbakana hakaret içeren tweetlerinden sonra başbakanın şikayeti üzerine gözaltına alındı.... yani her insanın başvurabileceği kanunlara göre...Hayır Atilla Taş benim yorumuma göre gözaltına alınmadı ya da Mehmet Ali Alabora tehditler yüzünden ülke değiştirdiğini benim yorumuma göre açıklamadı, bunlar gerçekler. Yerçekimi kanunu sizin yorumunuza göre var demek gibi bir şey bunların benim yorumum olduğunu söylemek.
atilla taş başbakana hakaret içeren tweetlerinden sonra başbakanın şikayeti üzerine gözaltına alındı.... yani her insanın başvurabileceği kanunlara göre...
m.ali alaboranın ve onun gibi birçok ünlünün twitterdan gezi zamanında insanları nasıl kışkırttığını kaos ortamı yaratmak istediklerini bizzat biliyorum takip ettim..düşman edinmiş olması çok normal..onu geçtim eğer tehtit almışsa bizzat başbakan akp vs. onlar mı tehtit etmiş ... her şeyi işinize geldiği gibi yorumlamayın ....
söylenecek açıklanacak çok sey var ama sınırlı zamanda k k ya giriyorum bu zamanı da sizinle olmayan şeyler üzerine tartışarak geçirmek istemiyorum....
yorumumu bir atasözüyle yineliyorum "meyve veren ağaç taşlanır"
size de iyi akşamlar diliyorum.....