Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vallaha bende öyle bir merak uyandırdı ki konu sahibinin profilinden eski konularına baktım bile Ama neden silmek istedigini hala bulamadım.Kaynana konusu değil ..elti konusu değil..patrona olan aşk hiç değil..niye siliyor konuları bu kız
Fotoğrafınızın olduğu yere tıklayın. Gizlilik bölümü açılacak pencerede. Oradan hesabınızı görenleri, mesaj atanları vs. yönetebiliyorsunuz. Biri tıklayınca konularınız, mesajlarınız açılmaz. Yine de buradan silinmez ve okunur bilginize.
Keşke bu konuyu açmasaydınız kapatmak istediğiniz başlık daha gizli olurdu girdim baktım valla meraktan kapatmak istediğinize göre barışmışsınızdır inşallah
İnternet ortamında işlenen suçlar kapsamında düzenlenmiş kanun gereği forumlara açılan konu ve yorumlar silinemez, bu sebeple forum kurallarımızda konu ve yorumlarınız üyeliğinizi iptal ettirseniz dahi silinemez maddesi mevcuttur.
Yalnızca Bir Derdim Var bölümüne açmış olduğunuz konular yorumlara kapatılır.
Konu kapattırmak istediğinizde de lütfen Bir Derdim Var bölümüne konularımı kapattırmak istiyorum içerikli topikler açmayınız, kategori dışı sayıldığından yasaktır, bunun yerine kapattırmak istediğiniz konuya gidip yazdığınız bir yorumun altındaki Şikayet Et butonuna basarak rapor ediniz veya yetkililerden birine özel mesajla ulaşınız.