• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açtığım konuları nasıl silebilirim..

siyahh inci

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
735
429
18
merhaba kızlar ben bu siteye yeni üye oldum sayılır ve bu sitenin kullanışlı hakkında pek bişey bilmiyorum mesela eski açtığım konuları nasıl silebilirim yardımcı olursanız sevinirim 🤗

sorun değilde şimdi hamile misin diye eski konulara yazan olur gerek olmasın diye sordum
Ayarlar kısmında gebe’yim diye bir yeri seçiyorsun. Her mesajının altında gözüküyor hani kaç günlük gebesin bebek kaç gram doğum tarihi vs. Onu aç. Kimse sormaz herkes görür.

Profilinizi kapatabilirsiniz yazdığınız hiç bişey silinmez yasaktır lütfen site kurallarını okuyun

Ayarlar kısmında gebe’yim diye bir yeri seçiyorsun. Her mesajının altında gözüküyor hani kaç günlük gebesin bebek kaç gram doğum tarihi vs. Onu aç. Kimse sormaz herkes görür.
anladım canım peki hesabı silmek için ne yapmam gerekiyor

merhaba kızlar ben bu siteye yeni üye oldum sayılır ve bu sitenin kullanışlı hakkında pek bişey bilmiyorum mesela eski açtığım konuları nasıl silebilirim yardımcı olursanız sevinirim 🤗
Bu ikinci üyeliğiniz, diğerini kapattirdiniz bunu da kapatacaksınız. Hic siz kıvırmaya ben sizi atayim.

Sebep bugün açtığınız konuda verilen tepkiler

Back
X