- 29 Ocak 2020
- 735
- 429
- 18
- Konu Sahibi siyahh inci
merhaba kızlar ben bu siteye yeni üye oldum sayılır ve bu sitenin kullanışlı hakkında pek bişey bilmiyorum mesela eski açtığım konuları nasıl silebilirim yardımcı olursanız sevinirim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ona hiç dikkat etmedim şuan hamileyim ve eski konuları silmek istiyorumSilemezsiniz. Silinmiyorlar. En başta üye olurken kurallar’da söyler bunu.
Kimliğin açık değil. Sorun olur mu? Kalsın..ben ona hiç dikkat etmedim şuan hamileyim ve eski konuları silmek istiyorum
sorun değilde şimdi hamile misin diye eski konulara yazan olur gerek olmasın diye sordumKimliğin açık değil. Sorun olur mu? Kalsın..
Ayarlar kısmında gebe’yim diye bir yeri seçiyorsun. Her mesajının altında gözüküyor hani kaç günlük gebesin bebek kaç gram doğum tarihi vs. Onu aç. Kimse sormaz herkes görür.sorun değilde şimdi hamile misin diye eski konulara yazan olur gerek olmasın diye sordum
anladım canım peki hesabı silmek için ne yapmam gerekiyorAyarlar kısmında gebe’yim diye bir yeri seçiyorsun. Her mesajının altında gözüküyor hani kaç günlük gebesin bebek kaç gram doğum tarihi vs. Onu aç. Kimse sormaz herkes görür.
nasıl kapatcamProfilinizi kapatabilirsiniz yazdığınız hiç bişey silinmez yasaktır lütfen site kurallarını okuyun
bunlara yazarsam hesap silinir mi peki açtığım konular gözüküp yorum yaparlar ı gene
Etiketledim görünce yazarlar ..bunlara yazarsam hesap silinir mi peki açtığım konular gözüküp yorum yaparlar ı gene
Bu ikinci üyeliğiniz, diğerini kapattirdiniz bunu da kapatacaksınız. Hic siz kıvırmaya ben sizi atayim.merhaba kızlar ben bu siteye yeni üye oldum sayılır ve bu sitenin kullanışlı hakkında pek bişey bilmiyorum mesela eski açtığım konuları nasıl silebilirim yardımcı olursanız sevinirim![]()
merhaba hesabımı silmek istiyorum yardımcı olurmusunuz