Açtığım konular - yazdığım mesajlar sorunu.

Pluie

Her şey çok güzel olacak
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2010
965
33
96
Afyon
Bugün ortaya çıkan bir sorun. Önceden Forum takip kısmından "Açtığım konular" ya da "Yazdığım mesaklar"a tıkladığım zaman istediğim konulara ve mesajlara hemen ulaşıyordum. Ancak şuan "gelişmiş arama yap" penceresi açılıyor..
Bu sadece benim yaşadığım bir problem mi?

2 gündür aranızdayım.. ama ben de sinir oldum yani bu duruma :)) ilk geldiğimde ne güzeldi :))

Merhaba
Elimizde olmayan sebplerden dolayi sorun yasiyoruz. Teknik ekip konu ile ilgileniyor. Bundan baska hangi sorunlari yasiyorsaniz lutfen bize bildirin.

Bugün ortaya çıkan bir sorun. Önceden Forum takip kısmından "Açtığım konular" ya da "Yazdığım mesaklar"a tıkladığım zaman istediğim konulara ve mesajlara hemen ulaşıyordum. Ancak şuan "gelişmiş arama yap" penceresi açılıyor..
Bu sadece benim yaşadığım bir problem mi?

Tekrar kontrol eder misiniz? Düzelmiş olması gerekiyor...

merhaba ben yeni uye oldum ve siteyi cozmeye calisiyorum yorum yaptigim sayfalari bulamiyorum ben kendim konu acamiyorum yani site cok karisik geldi bana..

merhaba ben yeni uye oldum ve siteyi cozmeye calisiyorum yorum yaptigim sayfalari bulamiyorum ben kendim konu acamiyorum yani site cok karisik geldi bana..

Merhaba,

Açmak istediğiniz konunun içeriğine en uygun bölüme tıklayın, örneğin kadın hastalıkları için kadın hastalıkları, estetik ameliyatı için estetik cerrahi, eş, aile, arkadaş çevresiyle ilgili sorunlar için bir derdim var bölümü gibi...

Uygun bölüme giriş yaptıktan sonra sol üstte yer alan YENİ KONU AÇ butonuna basınız, boş bir sayfa açılacak, Başlık yazan yere konunuzu yansıtan bir başlık yazın, örnek: Kayınvalidem evliliğime karışıyor gibi, başlığınızda imdattt, yardım, acilll, lütfen bakınnn gibi ibareler kullanmayınız, yasaktır, kısaca konu içeriğinizi yansıtan bir başlık olsun, başlığı yazdıktan sonra altında yer alan geniş boş alanada yazmak istediklerinizi yazın, yazma işleminiz bitince sağ altta yer alan Konuyu aç butonuna basın, konunuz açılacaktır.

Konunuzu nereye açtığınızı unutursanız veya yanlış bölüme açtığınız için taşınırsa ve bulamazsanız yapmanız gereken ana sayfanın sağ üst tarafında Hoşgeldiniz filiz3 yazan yerde yer alan Profilim'e tıklamaktır, Profil sayfanızda sol tarafta Yazdığım Cevaplar ve Açtığım Konular diye 2 adet başlık bulunur, Yazdığım Cevaplar'a basarsanız hangi topiklere yorum yazmışsanız o yorumlarınıza erişirsiniz, Açtığım Konular'a tıklarsanız açtığınız konulara erişirsiniz.

geçen hafta arka arkaya avatar değişikliği yapmıştım bikaç dakika içerisinde.eski avatarıma dönmek istedim ama hata kodu verdi:'Your submission could not be processed because the token has expired.

Please push the back button and reload the previous window.'araştırdım ama pek bişey bulamadım.bu sorunla ilgili konu açmak istedim yine aynı hata kodunu verdi.yardımmm edinnnnnnnnnnnnnn

Merhaba
Elimizde olmayan sebplerden dolayi sorun yasiyoruz. Teknik ekip konu ile ilgileniyor. Bundan baska hangi sorunlari yasiyorsaniz lutfen bize bildirin.

Sitenin çok karışık olduğunu düşünüyorum. Dağınık bir site. Daha iyi oılabilir. Bence mesajlar da bugünden eskiye doğru olmalı hep. Tıkladığımızda forumda önce eski konular geliyor. Bunun dışında konu nasıl açabiliriz?

Sitenin çok karışık olduğunu düşünüyorum. Dağınık bir site. Daha iyi oılabilir. Bence mesajlar da bugünden eskiye doğru olmalı hep. Tıkladığımızda forumda önce eski konular geliyor. Bunun dışında konu nasıl açabiliriz?

http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editoptions
Ayarlarımızda Konu Görünüm Şekli:Normal eski mesajlar önce
Normal yeni mesajlar önce
gibi bir ibare varmı.Onla alakalımı acaba?

ben konnnuyu açdım ama bulamıyorum açılmamış gözüküyor bölümde :19:

Back