- 24 Nisan 2007
- 1.620
- 1.694
- 333
- Konu Sahibi tuana_tuana
-
hmmm resimleri ben de yeni gördüm. ama bence az denilecek bir fark yok, epey var. dikkat edersen 1 aylık kullanım sonrasında gözlenen gelişme bu ( doğruysa tabi).
uzun süreli kullanımda daha etkili olabilir elbet.
ama canım dediğin gibi ilk hali kadar bile göğüs yok bende de:))
ya arkadaslar bu actibreast iyi hos da, neden yabanci ulkelerde yok hic? :uhm: :uhm: :uhm:
ne bir site ne bir makale... oysaki devrim niteliginde bir urun olmali...
ben bundan dolayi urktum biraz... ne dersiniz? :1shok:
özgecim hoşgeldin
peki bu arada kilo aldın mı?
sanırım sen de kilondan şikayetçiydin yanlış mı hatırlıyorumCADIARZU
şu dakkadan itibaren bira mayası da kullanmaya karar verdim ama çok iğrenç kokuyo diyolar???
Ya arkadaşlar ben mi körüm göremedim resimleri, nerdeler :sm_confused:
Bu arada bir arkadaş actibreast'ın yurtdışında olmadığını söyledi, benim de dikkatimi çekmişti actibreast diye aratınca direk Türkçe sayfalar çıkıyor. Benim de kafam karıştı şimdi benneyaptımki CADIARZU
özge72'cim arı sütü, polen bal karışımı dediğin tek ürün mü canım????
tuanna ve zırrrrcım, herkese krem 1 aydan fazla gidiyor demek
ben fazlamı abarttım acaba yaa:)
ama fındık kadar sürüyorum bende yoksa benim fındık anlayışımmı değişti acabaaa tatlicadiarzu
evet canim bencede cok abartmisin. ve ya senin goguslerin bizimkinden daha buyuk ki daha fazla krem surme ihtiyaci oluyor sende. boy kilo ve gogu olcun kac canim?
benim boy 1.161 kilom 50 gogus olcum 85 cm90-95 cm olsa ne guzel olurdu ya dimi. aaaaaaahhhhhh aaaaahhhhhh bu derdimize kim derman bulacak[/QUOT
canımm benim boy 1.70, kilo 59 ama inan göğüs ölçümün büyük falan diil 75 bedeb sütyeni ble doldurmuyookafamçokkarıştı
keşkeeee keşkee olsa sorma yaa,coğu kadına düşmanım gibi bakar oldum göğüsleri yüzünden:çok üzgünüm:
o kadar cok sey denedimki son umudum bu kremmm:a015:
öpüyorumm canım
isallah bu krem derdimize derman olur. en yakin zamanda goguslerimizi buyuturuz
inşallah canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canim senin mesajina bakarken simdi gogsumde karincalasma farkettim, hem de bayagi bi karincalasma :) cok heyecanliyim, kremin etkisi mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?