canım ben de seni gordugume cok sevindim Şeniz
canım ben hepsini karistirip yemedim... sadece sabah aksam bir cay kasigi aksu vitalin ari sutu bal polen karisimindan aldim, sadece geceleri 1 tatli kasigi kuc kullandim, bir de bir firmanin (saglik urunleri ile ilgili 2 buyuk firmadan birtanesi - isim vermiyorum reklam olmasin) BiraMayasi var 500 tablet var icinde, fiyati da 40 ytl civari normalde 8-16 tane kullanin diyor ama ben sadece her sabah ve oglen 2ser tane aldim, o yuzden cok uzun gidiyor... ve bunlari da gogus icin yapmadim sadece yorgunluk olmasin, kendime iyi bakayim, destek olsun diye yaptim... tuhaf bir sekilde 3 ayda soyle bir gelisme oldu... her regl oncesi memisler inanilmaz sistiler, ben de her seferinde "hah regldendir" dedim ama her seferinde olusan sislik bir daha inmedi... boyle boyle 3-4 regl gecirdim ve her seferinde sisen gogsum inmeyerek 1 beden buyudu... yani nasil anlatsam... ici bos olan form artik tamamen dolu... :teytey:
arkadaslar ben nacizane sunu oneririm, bu bir yol ve bu yola bas koyduk, o yuzden acele etmemiz lazim sanirim, cunku acele edince insan olmuyor mantigi gonderiyor... halbuki ben tamamen bu isleri birakip besin olsun diye bu haplari aldim... belki de bilincaltindan gene boyle haplar sectim bilmiyorum ama tuhaf bir sekilde buyuduler kendi hallerine birakilinca :hooray: