- Konu Sahibi tuana_tuana
-
ya kızlar bişi sorcam ben kremi 18martta kullanmaya basladım ama bugün kremim nerdeyse bitmek üzere.ortalama 1 ay gitmesi gerekmiyomu,benim daha 12 gün oldu.cokta sürmüyorum sanki.
size ne kadar gidiyor 1 kutu krem?
cokta pahalı yaa ikinciyide mecbur sipariş vermek lazım,dahada öle bi gelişme yok
bakalım ikinciyide kullanayım bi
sevgiler............
tuanacım çok geçmiş olsun canım:1hug:benim krem bitti sonuç:4.5 cm:teytey:yalnız kremi artık alamayacağım...senin adınada çok sevindim..bu krem gerçekten işe yarıyorsengözlerimebaksanab
zırrcım kullandım kremiimi bitirdim yavs:icecream:tam bir ay kullandım sonuç 4.5 cm tuananın dediği gibi çevre olarak büyüme oldu fakat uç kısımlarındada ellediğim zaman farkediyorum dolgunluk var:dance:
tuanacım çok geçmiş olsun canım:1hug:benim krem bitti sonuç:4.5 cm:teytey:yalnız kremi artık alamayacağım...senin adınada çok sevindim..bu krem gerçekten işe yarıyorsengözlerimebaksanab
zırrcım kullandım kremiimi bitirdim yavs:icecream:tam bir ay kullandım sonuç 4.5 cm tuananın dediği gibi çevre olarak büyüme oldu fakat uç kısımlarındada ellediğim zaman farkediyorum dolgunluk var:dance:
sagol canim tsk ederim. canim senin adina cok sevindim gercekten. benim cm olarak buyume yok gibi ama dedigim gibi ben cok zayifladim belkide ondandir, acele olarak verdigim kilolari geri almam lazim. belkide krem etkisini gostermis bile ama ben zayifladim diye goremiyorum etkisini. canim gozle gorulur oldumu buyumen? ay cok sevindim ne diyecegimi unuttum heyecandan
bende de 9 günde 1cm'lik büyüme oldu. umarım 5-6 cm büyüdüğü günleri de görürüm...:)
Senin adına çok sevindim :1rolleyes:
4,5 cm farkettiriyor mu o kadar. İki ayda 8 cm olur mu acaba :smiley-cool:
Mamografi çektireniniz oldu mu? Ya da doktorla görüşeniniz?
sağol canım benim..bencede hemen al kiloları geri ah bende verebilsem daha bi bell olcak ama nerdeeee:mymeka:gözle görülür tabiki var etkisi yandan bakınca özellikle..ama elleyince daha belli oluyor..inşallah sende kilo alınca farkedeceksin canım benim..:1hug:Şeniza.s.
cok tesekkur ederim canim cok sagol. umudunu yitirme canim, isallah ise yarayacak, devam et bakalim ben de devam ediyorum. gurze arkadasimizda ise yaramis bak insallah bide de yarar.tuana canım ameliyat omussun cok gecmiş olsun. umarım simdi iyisindir.
bende henüz gözle görülür bi deişiklik yok ama cok dokundugum zaman eskisine göre biraz daha sert gibi. adet dönemim yaklasıyor belkide ondandır
umutsuzluğa kapılma daha yenisin:)
tuanacım sana da çok geçmiş olsun. en kısa sürede iyileşirsin umarım.
tuana canım ameliyat omussun cok gecmiş olsun. umarım simdi iyisindir.
bende henüz gözle görülür bi deişiklik yok ama cok dokundugum zaman eskisine göre biraz daha sert gibi. adet dönemim yaklasıyor belkide ondandır
canim senin atavarindaki resime bakinca icim yaniyorbenim memislerim ogle dekolte giyince ogle gozuksun istiyorum. cok istiyorum yaaaaa senağlama senağlama
ahhh ahhhh kendi resmim demeyi o kadar cok isterdim ki sengözlerimebaksanab
ActiBreast ın sitesindeki resimleri gördünüz mü? önce ve sonra yazmıslar ama pek fark yok. zaten pekde küçük deilmiş. ben yeni gördüm resimleri. benimki o gögüsünlerin ilk halindende küçük
Ozgecim selam ben de kullanmak isterdim ama bilmiyorum ki nasil olur <etkisi olurmu?> Cok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?